Predict Pro League match Sporting de Charleroi – Club Brugge?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 september 2021     0 REACTIES

In Stade du Pays de Charleroi wordt deze zaterdag de match Royal Charleroi Sporting Club tegen Club Brugge gespeeld. De Bruggenaren hebben een punt meer dan de Zebra’s in de Jupiler Pro League. Welke ploeg gaat volgens u zaterdagavond zegevieren? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-odds bij Sporting de Charleroi – Club Brugge.

Edward Still: “Nood aan beste spel tegen Club Brugge”

Sporting de Charleroi is in de Pro League nog ongeslagen en dat wil Charleroi-coach Edward Still dit weekeinde zo houden als Club Brugge op bezoek komt. “Ik hoop dat we de beste wedstrijd van het seizoen spelen tegen Club Brugge. Daar hebben we nood aan gezien de straffe 1-1 van Brugge tegen PSG wordt het een taaie opdracht”, zegt de coach van Charleroi in zijn vooruitblik naar de match tegen de Bruggenaren.

“Onze supporters trots maken”

Het team van coach Still speelt zaterdag voor eigen publiek tegen de koploper van de competitie. De coach wil dan ook dat het een succesvolle avond wordt voor zijn team en de supporters. “Ons doel zaterdag is heel duidelijk: alle Carolo-supporters trots maken op hun ploeg en hun club.”

Philippe Clement: “Charleroi uit is altijd moeilijke match”

Club Brugge wist voorbije woensdag Paris Saint Germain dus op 1-1 te houden op Jan Breydel. Club Brugge-coach Philippe Clement is uiteraard trots op die prestatie, maar weet ook dat er dit weekeinde weer prestaties verwacht worden. “We hebben een historische avond beleefd. De spelers hebben dat afgedwongen, in de duels maar ook voetballend. Maar nu richten wij onze pijlen op de volgende match bij Sporting de Charleroi en dat is altijd een moeilijk duel”, blikt de coach van Club vooruit op het treffen met de Zebra’s.

“Onze huid duur verkopen”

Dat de match in Charleroi nu zomaar even gewonnen gaat worden wil coach Clement niets van weten. “We moeten realistisch zijn. Je moet de lat altijd hoger leggen maar wel op een realistische hoogte. We willen zaterdag onze huid duur op verplaatsing in Charleroi weeral verkopen en gaan vol voor een driepunten match”, besluit coach Clement zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Club Brugge is de nummer één in de Jupiler Pro League. De Brugse formatie heeft veertien punten bij elkaar gevoetbald. Sporting de Charleroi staat op de vierde plek met dertien punten uit zeven matches. De nummer twee en drie (Royale Union SG en Standaard Luik) hebben net als Charleroi dertien punten. De top vier ligt dus qua punten erg dicht bij elkaar.

Head 2 Head

Op 12 maart dit jaar speelden Charleroi voor de laatste keer thuis tegen Club Brugge. Het werd toen een gelijkspel 1-1 in Stade du Pays de Charleroi. Een duel eerder werd het ook al een gelijkspel, maar werd er niet gescoord 0-0. Eind 2018 won RCSC voor de laatste keer van Club. Het werd toen 2-1 in Charleroi. De Brugse ploeg zegevierde begin dat jaar voor de laatste maal op bezoek bij de Zebra’s met 1-3.

Huidige vorm Sporting de Charleroi

Sporting de Charleroi was voorbije zondag op bezoek bij KAA Gent. De ploeg van coach Still zegevierde met 2-3 van de Buffalo’s. Een match eerder werd er thuis tegen Beerschot VA gespeeld en ook dat duel werd gewonnen met 5-2. In dit seizoen van de Pro League verloor Charleroi nog geen match.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije woensdag tegen Paris Saint Germain in de groepsfase van de Champions League. Op Jan Breydel wist het team van coach Clement knap een gelijkspel uit het vuur te slepen. Het werd 1-1 tegen het grote PSG. Voorbije weekeinde werd er thuis ook gewonnen van KV Oostende. De kustploeg werd met 3-0 verslagen. Die twee matches laten de verloren match bij KAA Gent eind augustus 6-1 wat doen vergeten.

Lappenmand

Sporting de Charleroi mist Steeven Willems en Ken Nkuba voor de match tegen Club Brugge. Beiden kampen al lange tijd met een blessure. Ali Gholizadeh is geschorst en moet een match brommen. De rechtsbuitenspeler van Charleroi heeft twee gele kaarten achter zijn naam staan.

Bij Club Brugge geen José Izquierdo. Door een onbekende blessure is de linksbuitenspeler van de Brugse ploeg er zaterdag niet bij.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Charleroi Sporting Club – Club Brugge. Onze wedtip is 0-1 voor Club Brugge. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Sporting de Charleroi – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij een zege van Sporting de Charleroi. Uw speelbedrag wordt x 4.10 keer meer waard als de Zebra’s winnen van Club Brugge.

Nog een ferme beloning staat u te wachten als het een gelijkspel wordt. U krijgt x 3.80 keer uw speelbedrag terug als Charleroi en Club Brugge de punten delen. In het 1X2 spelsysteem levert een zege van Club Brugge maximaal x 1.75 keer uw gekozen speelbedrag op.

De Jupiler Pro League match Royal Charleroi Sporting Club – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 18 september om 20:45 uur in Stade du Pays de Charleroi. Denkt u dat de Bruggenaren na hun bezoek in Charleroi nog altijd koploper zijn van de Pro League? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ontdek wat de hoogste odds zijn bij de beste Belgische bookmakers!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN