Pre-odds Sint Truiden – KAS Eupen zorgt voor goesting bij voetbalwedders!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2021     0 REACTIES

De Belgische bookmakerskantoren hebben straffe pre-odds klaarstaan voor de Pro League match Sint Truiden – KAS Eupen. Aan het aantal voorspellingen dat via VoetbalGokken.be binnenkomt valt te zien dat voetbalwedders goesting hebben in deze match! Speelt ook mee en wordt een meestervoorspeller!

STVV coach Bernd Hollerbach: “Drie punten pakken tegen KAS Eupen”

St. Truiden coach Bernd Hollerbach mag zijn kerstvakantie nog een paar dagen verlengen. Na zijn rode kaart eerder dit seizoen miste hij al de match tegen KAA Gent en zal hij ook als Eupen op bezoek komt niet op de bank plaats mogen nemen. Zijn positie als T1 staat bovendien ook ter discussie. Toch probeert Hollerbach zich vooral op de resultaten te richten: “We moeten drie punten pakken tegen KAS Eupen”, zo stelt hij in zijn vooruitblik.

“Niet panikeren”

Hij vervolgt zijn relaas met een analyse van de tegenvallende resultaten die STVV op deze moment boekt. “Dertien van mijn spelers maakten geen deftige voorbereiding mee. Daar betalen we nu de prijs voor. Logisch dat die spelers nu vermoeid zijn. Maar we mogen vooral niet panikeren. We hebben tegen RSC Anderlecht, een sterke tegenstander, onze huid ook duur verkocht. Dat moeten we tegen KAS Eupen weeral doen en dan wél als primus uit de match naar voren komen”, aldus de T1 van de STVV.

KAS Eupen T1 Stefan Kramer: “Tegen Charleroi vertrouwen getankt voor STVV”

KAS Eupen coach Stefan Kramer verwacht dat de Panda’s deze jaargang met goed gevolg kunnen afsluiten door STVV te verschalken in deze JPL-match. “Beter spelen dan tegen Charleroi kunnen we niet. We slikken in de eerste tien minuten een tegengoal, maar doen daarna alles goed. Dat geeft veel vertrouwen voor de match op verplaatsing bij STVV.”

“Nog veel progressie maken”

Toch waakt ook Kramer voor te veel optimisme bij de fans van Eupen en de voetbalwedders die hun geld op zijn ploeg gaan zetten: “Je mag niet vergeten dat we een jonge groep hebben met jonge spelers die nog veel moeten leren. Zij kunnen nog veel progressie maken. We moeten geduldig met ze zijn en de tijd geven die nodig is.”

Statistieken Sint Truiden – KAS Eupen

Voorafgaand aan deze match uit de 21e speelronde vinden we Sint Truiden op een vijftiende stek terug. STVV verzamelde pas 21 punten. KAS Eupen staat een pak plaatsen hoger. De club uit Duitstalig België is tiende met 25 uit 20. Het verschil in punten is dus niet groots, maar de ranking verschilt wel ferm!

Head 2 Head

De Head 2 Head statistieken voor Sint Truiden – KAS Eupen duiden op een licht overwicht voor Eupen. De laatste twee matches die beide clubs tegen elkander speelden, wist STVV niet tot winst te komen.

In de oefencampagne voorafgaand aan dit seizoen werd het 1-1 bij St. Truiden – KAS Eupen. Vorig seizoen won KAS Eupen bij Sint Truiden. Het werd toen 0-2 op Stayen.

Huidige vorm STVV

Sint Truiden is het de voorbije matches volledig kwijt. Het kreeg nergens een pandoering, maar verloor wel vijf keer op rij. Hierdoor is de laatste zege nog altijd de 2-1 winst op Royal Antwerp FC. Die driepunter werd bij aanvang van deze JPL-match exact een maand terug geboekt.

Huidige vorm KAS Eupen

Eupen doet het in dat opzicht een pak beter. In de jongste vijf optreden op het voetbalveld zagen de bookmakers dat KAS tweemaal tot winst kwam. De overige drie matches gingen evenwel verloren. De overwinning werden geboekt tegen laagvlieger Beerschot en KV Mechelen (in de Cup).

Lappenmand

In de lappenmand van Sint Truiden zit nog altijd centrale middenvelder Stan Van Dessel. Hij liep in augustus een gescheurde kruisband op en is nog altijd niet hersteld.

Bij KAS Eupen geen spelers die in de lappenmand moeten vertoeven, maar wel een geschorste sterkhouder. Vleugelverdediger Andreas Beck mist door een optelling van gele kaarten dit JPL duel.

Prognostiek

Wij voorspellen een 1-1 gelijkspel tussen Sint Truiden en KAS Eupen. Beide formaties zijn aan elkaar gewaagd en hebben niet de allerbeste vorm. Daarom kiezen wij voor wedtip: X.

Hieronder vindt u een indicatie van de pre-odds voor deze match. Deze kunnen dagelijks wijzigen. Check onze bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals!

Pre-wedstrijd quoteringen

Bij een zege voor thuisploeg Sint Truiden wordt er door de Belgische wedkantoren een maximum winstbonus uitgekeerd van x 2,30.

Een overwinning van de bezoekers uit Eupen staat in het 1X2 spelsysteem levert voetbalpunters die hierop inzetten een maximale bonus van x 3,00 op.

Een gelijkspel zorgt bij de Belgische wedkantoren voor de hoogste pre-match quoteringen bij STVV – KAS Eupen. De maximale bookmakers bonus die u hier kunt scoren ligt op x 3,50 het ingelegde speelbedrag op een draw.

De Jupiler Pro League match Sint Truiden – KAS Eupen zal worden bekampt op maandag 27 december en vangt op die dag aan om exact 21:00 uur op Stayen. Komt er een winnaar in deze laatste 2021 match voor beide clubs of worden de punten netjes gedeeld? Zet in en win bij VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN