Pre-odds Pro League KV Mechelen – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 maart 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League strijden KV Mechelen en Club Brugge deze zondag om de drie punten die te halen zijn in speelronde 31 van de Belgische competitie. In de komende vier speelronden moet de regerend kampioen resultaten pakken om in PO1 te geraken. Bij KVM is de hoop op de play-offs gering, maar speelt zondag wel in eigen AFAS Stadion. Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win straffe pre-odds via VoetbalGokken.be!

Steven Defour: “Tegen Club Brugge moet je top zijn”

Deze zondag speelt KV Mechelen in eigen huis tegen Club Brugge. KVM-coach Steven Defour blikt vooruit naar de ontmoeting met de Bruggenaren. “Zenuwachtig ben ik niet. Ik ben er klaar voor. Tegen Club moet je sowieso top zijn. Ze hebben spelers die foutjes individueel kunnen afstraffen. Zij hebben veel kwaliteit in de breedte en veel opties qua spelsysteem”, licht de coach van KVM toe.

“Ons doel is winnen”

De kans is klein dat KV Mechelen play-offs zal gaan spelen, maar de ploeg van coach Defour kan zich eind april nog wel gaan opmaken voor de Belgische bekerfinale tegen Royal Antwerp. De coach richt echter eerst de pijlen op de match tegen Blauw-zwart. “We gaan die wedstrijd nu ook aanvatten met het doel om te winnen. Er volgt geen makkelijk programma, maar daar moeten de spelers mee kunnen omgaan”, aldus coach Defour.

Rik De Mil: “In moeilijke momenten opstaan als team”

Club Brugge ontsloeg voor de interlands coach Scott Parker en moet noodgedwongen een T1 zoeken. Interim-coach Rik De Mil neemt die taak tot het einde van het seizoen voor zijn rekening. De interim-coach gaat in die nog korte periode vooral op zoek naar het DNA van Blauw-zwart. Dat is onze basis. Het Club-verhaal is niet enkel resultaat, maar in moeilijke momenten opstaan als team. Ik wil de supporters horen zeggen dat er weer “No Sweat, No Glory” te zien was”, zegt de interim-coach.

“Tegen KV Mechelen voor rust zorgen”

De Mil wil Club Brugge naar het hoogst haalbare van dit seizoen tillen. “Inspraak van mijn spelers is nodig als we samen een mooi verhaal willen schrijven. Mijn plan voor zondag tegen KV Mechelen is dan ook om voor rust te zorgen in hun hoofden. Dat door duidelijkheid mee te geven over onze aanpak. Enkel zo kunnen ze doen wat ze al lang willen: schitteren na al het harde werk op training”, besluit interim-coach De Mil.

Statistieken

Club Brugge is na dertig speelronden vijfde in de Jupiler Pro League. De Bruggenaren hebben 49 punten bij elkaar gevoetbald. KV Mechelen staat op de dertiende plaats en heeft 33 punten.

Head 2 Head

KV Mechelen en Club Brugge kwamen elkander op 19 november 2021 voor de laatste maal tegen Achter de Kazerne. Het werd destijds 0-3 voor de Brugse formatie. Dit seizoen won Blauw-zwart in het eigen Jan Breydel stadion met 3-0 van Malinwa.

Huidige vorm KV Mechelen

KV Mechelen haar laatste competitiematch tegen Royale Union SG en verloor dan duel met 0-4 van de Brusselse ploeg. Vier dagen na die verliespartij speelden het team van coach Defour een oefenduel tegen Lommel SK. Ook die wedstrijd ging met 0-4 verloren voor KVM.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge wisselt de goede en mindere resultaten met elkander af. De laatste match werd verloren met 1-0 van KV Kortrijk. Een week daarvoor wisten de Bruggenaren nog met 2-0 te winnen van Standard Luik.

Lappenmand

KV Mechelen speelt dit weekeinde zonder Rob Schoofs en Sandy Walsh. De verdedigers kampen met blessureleed.

Club Brugge speelt zonder Jack Hendry, Mata Clinton en Andreas Skov Olsen tegen KVM. Het drietal van Blauw-zwart kan door kwetsuren niet in actie komen tegen KV Mechelen. Abakar Sylla is een speelronde geschorst. De verdediger moet door een maximaal aantal gele kaarten een match brommen.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match KV Mechelen – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen Club Brugge aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de Brugse ploeg en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-3 overwinning van Blauw-zwart. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen KV Mechelen – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de strafste pre-odds ingedeeld bij een zege van KV Mechelen. Als Malinwa voor eigen publiek wint van Club Brugge keren de bookmakers tot 3.80 keer het speelbedrag uit.

Een overwinning van de Bruggenaren levert bij veel Belgische bookmakers tot maximaal 2.00 keer het spelbedrag op. Dat is een straffe quotering van een zege van Blauw-zwart.

Delen de teams de punten deze zondag Achter de Kazerne? Dan wordt er tot maximaal 3.75 keer het speelbedrag uitgekeerd door de bookmakers op VoetbalGokken.be!

De Jupiler Pro League match KV Mechelen – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 2 april om 18:30 uur in het AFAS Stadion te Mechelen. Vergelijk de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be en scoor de beste deals bij een correcte voorspelling op KVM – Club!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN