PO2 odds voor KV Mechelen – Sporting Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 april 2022     0 REACTIES

Dit weekeinde starten de play-offs van de Belgische competitie. Zaterdagavond begint het met de match KV Mechelen – Sporting Charleroi. Beide teams spelen in PO2 en de winnaar kwalificeert zich voor de play-offs van de Europa Conference League. Zet KV Mechelen of Sporting Charleroi die eerste stap? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en vind de strafste pre-odds.

Wouter Vrancken: “Charleroi is één van moeilijkste PO2 matches”

KV Mechelen-coach Wouter Vrancken is er klaar voor om voor de beste plaats in PO2 te gaan strijden. Deze zaterdag wordt Sporting Charleroi verwacht in het AFAS Stadion. “Charleroi is een van de moeilijkste matches in PO2, door de manier van spelen én de kwaliteiten die ze daarvoor hebben. Charleroi is sterk en we mogen niet in hun val trappen”, vertelt de coach van KVM in zijn persconferentie.

”Fier de play-offs in”

De coach van KVM wil de druk niet te hoog opvoeren voor zijn team in PO2. “Hoe we nu aan de play-offs zullen starten? Alles kan, alles mag. De druk bij ons is het minst van de vier ploegen in de play-offs. We hebben vier punten meer dan vorig seizoen en van de kwaliteit van wat we getoond hebben daar kan ik alleen maar fier over zijn. Zo gaan we die play-offs ook aanvatten. We beginnen om te winnen. Ook al zijn de andere drie clubs op papier sterker”, aldus coach Vrancken.

Edward Still: “Het zullen mooie matchen worden”

Sporting Charleroi speelt om een ticket in de Europe play-offs en coach Edward Still wil met zijn team daar alles voor geven. “Europees spelen is het beste wat er is, dus we zullen blijven proberen om stappen te zetten en dat Europese ticket te pakken. Het zullen mooie matchen worden. Te beginnen bij KV Mechelen”, blikt de trainer van Sporting Charleroi vooruit.

| “We willen ze allemaal pakken” |

De coach van RSC Charleroi is ervan overtuigd dat zijn ploeg alle ploegen in de poule kan kloppen. “We hebben tegen elk team uit de Europe play-offs mooie dingen laten zien en willen nu doorgaan op dat elan. We willen ze allemaal pakken. Op onze manier en met onze identiteit”, besluit de coach van de Carolo’s.

Statistieken

Nadat de punten gehalveerd zijn, staat KAA Gent op de eerste plaats van PO2. De kersverse bekerwinnaar heeft 31 punten. Charleroi volgt op de tweede plek met 27 punten. De overige twee teams KRC Genk en KV Mechelen hebben beide 26 punten.

Head 2 Head

KV Mechelen en Sporting Charleroi speelden op 12 maart jl. voor de laatste keer tegen elkander. Het duel vond toen ook plaats bij KV Mechelen. Achter de Kazerne werd het een puntendeling 2-2 tussen beide teams. Voorbije seizoen wist ook al geen ploeg te winnen in Mechelen. Op 6 november 2020 werd het 3-3 in het AFAS Stadion.

Huidige vorm KV Mechelen

Voor de Belgische bekerfinale gingen coach Vrancken en zijn team op pad naar Club Brugge. De ploeg uit Mechelen verloor op Jan Breydel met 2-0 van de Bruggenaren. Een speelronde eerder werd KV Kortrijk met 3-2 verslagen. Daarvoor boekte KVM viermaal op een rij een gelijkspel. Een daarvan was de match op verplaatsing bij Charleroi: 2-2.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi speelde haar laatste match tegen SV Zulte Waregem. De ploeg van coach Still won voor eigen publiek met 3-0 van Essevee. Dit verzachte de verloren match bij RSC Anderlecht enigszins. De Carolo’s gleden in Brussel met 4-0 onderuit op bezoek bij Paars-wit. Cercle Brugge werd op 19 maart met 5-0 verslagen.

Lappenmand

KV Mechelen speelt zaterdag zonder de geblesseerde Dries Wouters, Lucas Bijker en Onur Kaya de eerste PO2 match spelen.

RSC Charleroi komt zonder Jules Van Cleemput, Karim Zedadka, Anthony Descotte en Fabio Ferraro naar Mechelen toe reizen. Het viertal van de club uit Charleroi is geblesseerd en zit in de lappenmand.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen heel voorzichtig een zege van KV Mechelen. Wij verwachten een gelijkspel in het AFAS Stadion en vullen een 2-2 in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze match Achter de Kazerne?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de duels in PO2.

Quoteringen KC Mechelen – RSC Charleroi

De Belgische wedkantoren hebben voor de duels in PO2 ferme quoteringen voor u paraat staan. Zo kunt u al maximaal x 3.55 keer uw speelbedrag winnen als beide ploegen aan elkander gewaagd zijn. Dit is ook de hoogste pre-odd die voor deze match wordt aangeboden door de bookmakers.

Nog meer ferme odds in het 1X2 spelsysteem staan ingedeeld bij een zege van Sporting Charleroi. Wint de ploeg van coach Still, dan kun u tot maximaal x 2.80 keer uw speelbedrag terugkrijgen van de bookies.

Een overwinning van KV Mechelen levert met een gemiddelde odd van x 2.42 keer uw speelbedrag ook een flinke duit op als u dit had voorspeld in de pre-fase.

De match KV Mechelen – Sporting Charleroi in de eerste speelronde van PO2 wordt gespeeld op zaterdag 23 april om 20:45 uur in het AFAS Stadion te Mechelen. Welke ploeg wint er volgens u? Vul uw voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en win de strafste bookmakersdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN