PO1 vangt aan met topmatch Royal Antwerp – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 april 2021     2 REACTIES

Dit weekeinde gaan de play-offs van start in de Belgische competitie. In PO1 dit seizoen vier ploegen die gaan strijden om de titel en Champions League voetbal. Vrijdag beginnen Royal Antwerp en KRC Genk aan deze taak. RAFC gaat de match beginnen als de nummer twee en de Genkies staan op plek vier. Welke ploeg scoort de eerste drie punten in PO1? Voorspel de match via VoetbalGokken.be voor het scoren van de hoogste odds!

Frank Vercauteren: “Winnen of verliezen van Genk maakt groot verschil”

Er zijn zes speelronden te gaan in de PO1 en voor die matches wil Antwerp-coach Frank Vercauteren  zijn sterkst mogelijke formatie inzetten. “Winnen of verliezen heeft immers zijn invloed op ons vertrekpunt in de play-offs. Dat maakt echt een groot verschil. Daarom overweeg ik tegen Genk direct de sterkst mogelijke ploeg op te stellen”, zegt de coach van Antwerp op zijn persconferentie.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.55
KRC Genk wint de wedstrijd
2.31

“Afhankelijk van stand ingrijpen”

Bij Antwerp is men blij dat de top vier binnen is, maar naar verwachting moet de coach roteren met zijn spelerskern. “Ik durf te roteren tegen Genk, maar kunnen is iets anders. Door de problemen achterin zou ik immers te veel moeten schuiven qua posities. Doorheen de match kan ik, afhankelijk van de tussenstand, nog steeds ingrijpen”, zo blikt Vercauteren vooruit naar de match tegen Genk.

John van den Brom: “Alles aan doen om seizoen nog mooier te maken”

KRC Genk heeft voorbije weekeinde de Belgische beker gewonnen. Genk-coach John van den Brom heeft dus een heel andere kijk op de PO1. “We kunnen nu los gaan tegen Royal Antwerp in de play-offs. We hebben kwaliteit aan de bal. Er is nog meer mogelijk dan wat we nu hebben. We gaan er alles aan doen om het nog mooier te maken”, belooft coach Van den Brom.

“Bekerfinale beste voorbereiding op Antwerp”

De Genkies starten de Po1 vanaf plek vier, maar coach Van den Brom wil blijven strijden om de titel. “Eén keer Club zeker is van de titel, zullen we hen feliciteren. Maar tot het zover is, zullen we blijven strijden. Precies die honger voel ik ook in de groep. Zij willen vechten voor de prijzen, het huidige gevoel vasthouden. De beste voorbereiding op de bekerfinale is een goede prestatie op Antwerp. Daarom heeft ook niemand aangegeven dat hij wil rusten”, zo besluit Van den Brom.

Statistieken

Met 38 punten staat Club Brugge op de eerste plek in PO1. Royal Antwerp is de nummer twee met 30 punten. RSC Anderlecht heeft één punten minder dan RAFC en is de nummer drie in het rijtje. KRC Genk staat vierde met 28 punten. Dat zijn er tien minder dan van de koploper.

Head 2 Head

Op 17 april kwam Genk voor het laatst op bezoek bij Royal Antwerp. Nog geen twee weken geleden won RAFC met 3-2 van de Genkies. Voorbije jaar werd er nog gelijkgespeeld 1-1 in het Bosuilstadion te Antwerpen. Die match vond plaats op 13 februari.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp sloot de Belgische Pro League met een thuismatch tegen KRC Genk: 3-2. Een match eerder moest ook laagvlieger Moeskroen voor The Great Old buigen: 2-3. Begin april werd er nog wel verloren van RSC Anderlecht dat met 1-4 kwam zegevieren in de havenstad.

Huidige vorm KRC Genk

KRC Genk versloeg voorbije weekeinde Standard Luik in de Belgische bekerfinale met 1-2. De ploeg van coach Van den Brom heeft daarmee de ticket voor Europees voetbal komend seizoen te pakken. Een week voor het treffen met Standaard werd verloren van Royal Antwerp (3-2), maar werden deze maand Sint-Truiden 4-0 en OH Leuven 2-3 beide wel verslagen.

Lappenmand

Royal Antwerp-coach Vercauteren kan vrijdag nog niet beschikken over Faris Haroun en Sander Coopman. Haroun heeft een kuitblessure en Coopman heeft last van een gescheurde kruisband. Ook Matheus is nog altijd geblesseerd aan zijn kuit.

Bij KRC Genk geen blessuremeldingen, maar wel een schorsing. Centraal middenvelder Bryan Heyen moet een match brommen.

Prognose

Onze voorspelling is een gelijkspel 2-2 in het Bosuil-stadion te Antwerpen. Waarom? Wij verwachten dat de teams aan elkaar gewaagd zullen zijn. In onderstaand odds-overzicht vindt u de hoogste odds in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren.

Quoteringen Royal Antwerp – KRC Genk

De pre-odds zijn gelijkwaardig ingeschaald voor de eerste PO1-match van RAFC en Genk. Gemiddeld ontvangt u met x 3.55 keer de inleg voor een puntendeling de hoogste odd van deze match.

Een overwinning van Royal Antwerp is x 2.70 keer uw speelbedrag waard. Mochten de Genkies er met drie punten vandoor gaan en u had dit vooraf ook voorspeld bij de bookies, dan wordt er x 2.31 keer uw inleg uitgekeerd.

De PO1-match Royal Antwerp – KRC Genk wordt gespeeld op vrijdag 30 april om 20:45 uur in het Bosuil-stadion te Antwerpen. Wat verwacht u van deze match? Laat uw voorspelling tijdig achter via VoetbalGokken.be en ga voor die straffe pre-odds!


Reacties

progokker
30 april 2021

Gespeeld bij de bookies op winst van de Genkies 1-2

2 weken geleden

belga
30 april 2021

RAFC gaat de PO1 van start met een zege ;)

2 weken geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

13 mei 2021     0 REACTIES

Chelsea en Leicester City bekampen elkaar in FA Cup finale

Deze zaterdag wordt in het Wembley Stadion te Londen de FA Cup finale 2020/2021 gespeeld. De finalisten ...

Lees meer
11 mei 2021     1 REACTIE

Hemelse PO1-kraker Royal Antwerp vs Club Brugge op Hemelvaart...

Deze donderdag is het niet alleen Hemelvaartsdag, maar wordt er in de Belgische competitie volop gespeel...

Lees meer
11 mei 2021     1 REACTIE

DFB Pokal: winnen ‘Duitse Belgen’ met Borussia Dortmund van R...

Deze donderdag gaat het Belgisch getinte Borussia Dortmund de finale van de DFB Pokal tegen RB Leipzig s...

Lees meer
11 mei 2021     1 REACTIE

Midweekse PO1-odds bij bookies: KRC Genk – RSC Anderlecht

Deze week komen de PO1-clubs midweeks ook in actie. KRC Genk krijgt woensdag bezoek van RSC Anderlecht. ...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN