PO1-topper: RSC Anderlecht versus Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 april 2017     7 REACTIES

In de vierde speelronde van play-off1 treffen RSC Anderlecht en Club Brugge elkaar. Het Constant Vanden Stockstadion is het decor voor de Belgische topper! Anderlecht heeft met 38 punten de leiding en heeft nog geen match verloren in de PO1. Voor Club Brugge kan dit de eerste keer worden dan het team drie punten pakt. Verschillende achtergronden, maar hetzelfde doel en dat is winnen. Check de beste pre-wedstrijdquoteringen en maak kans op (hoge) geldbonussen.

René Weiler: “Het wordt moeilijk”

Anderlecht heeft een drukke week waarin het voorbije donderdag op verplaatsing tegen Manchester United speelde en deze zondag Club Brugge in eigen stadion ontvangt. RSCA-trainer René Weiler is klaar voor de thuismatch tegen Club. “Het wordt een moeilijk, maar interessant duel voor beide teams”, steekt Weiler van wal in Het Nieuwsblad.

De koploper staat weliswaar met zes punten bovenaan, maar met nog zeven wedstrijden te gaan wil Anderlecht geen punt verliezen. Niet alleen Club Brugge, maar nu ook KAA Gent hobbelen achter RSCA aan. De Buffalo`s hebben evenveel punten als de Bruggenaren, maar hebben een hoger doelsaldo en staan dus op de tweede plaats. De titelstrijd lijkt dus tussen deze drie teams te gaan.
 

Anderlecht favoriet tegen Brugge (!) – 1.95 !

Nicolae Stanciu: “Wij zijn béter dan Club Brugge”

Anderlecht-speler Nicolae Stanciu benadrukt dat er eerst zal moeten afgerekend worden met Club Brugge én dan met AA Gent (30-april). “Ik heb vertrouwen. Club en Gent, die teams hebben tijdens de onderlinge confrontaties indruk op me gemaakt, worden de grootste uitdagers, maar wij zijn dé titelfavoriet. We hebben die status zelf afgedwongen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Stanciu gooit nog wat water op het vuur van Club Brugge. “Wij zijn béter dan Club Brugge en AA Gent. Iederéén zal wel top moeten zijn. Bij mij is er nog marge. Ik heb niet het idee dat ik op mijn topniveau zit. Maar ik ben wel sterk”, aldus de middenvelder.

Michel Preud’homme: “Je scoort moeilijk tegen ze”

Club Brugge wist ook voorbije weekeinde geen drie punten te scoren. Op verplaatsing bij Zulte Waregem werden de punten door een eindstand van 2-2 verdeeld.  Club Brugge-trainer Michel Preud’homme verwacht een zware match in Brussel. “Anderlecht heeft een hogere moeilijkheidsgraad dan Zulte Waregem”, weet Preud’homme. “Ze spelen met een stevig blok. Voorin is er altijd één die het verschil maakt. Anderlecht zit in een flow. Je scoort moeilijk tegen ze. Dat wordt erg moeilijk voor ons, maar in de play-offs weet je het nooit. Misschien zijn de goden dit jaar een keer met ons”, zegt Preud’homme tegen Sporza.

José Izquierdo: “We doen er alles aan om terug onze beste vorm te pakken te krijgen”

José Izquierdo speelde tegen Zulte Waregem weer voor het eerst na zijn liesblessure. De aanvaller van Club panikeert niet bij het feit dat zijn team zes punten minder heeft dan de tegenstander van zondag. “Het komt erop aan de juiste mentaliteit te tonen in de komende matchen. Iedereen heeft zo zijn mening over ons vormpeil, maar alles wordt intern grondig besproken en geanalyseerd. Het klopt natuurlijk dat we nog niet hebben kunnen winnen, maar we doen er alles aan om terug onze beste vorm te pakken te krijgen. De titel? Natuurlijk geloof ik er nog in! Het is niet omdat het nu even wat moeilijker gaat, dat we de kopjes moeten laten hangen. We spelen vanaf nu nog zeven finales en alles is nog mogelijk. Er wacht ons natuurlijk wel een uitdaging, maar het zal volledig van onszelf afhangen of we opnieuw kampioen spelen of niet”, besluit Izquierdo in De Morgen.

 

Hoge quotering voor winst Club Brugge – 3.65 !

Wedstrijdoverzicht: 20 jaar geleden dat Brugge nog eens won bij Anderlecht!

Door het drukke programma van Anderlecht liggen er meer kansen op blessureleed op de loer. René Weiler heeft met Andy Najar een onzekere schakel binnen het team. Najar herstelt nog van een dijblessure. Michel Preud’homme heeft met Abdoulay Diaby en Benoit Poulain nog twee geblesseerde spelers in zijn selectie.

Voordat u een gokje gaat wagen op deze match, is een terugblik in de resultaten van afgelopen jaren van belang. Als u kijkt naar de statistieken, dan is het een lange tijd geleden dat Club Brugge een overwinning boekte op Anderlecht. Dat was zelfs nog op Astridpark! Op 9 september 1998 won Club voor het laatst in Brussel. Het werd 2-3 en de ontmoetingen daarna werden voor Anderlecht positief afgefloten. Ook werd er tien keer gelijkgespeeld, waarbij de laatste ontmoeting ook meetelt. Vorig jaar december eindigde de match nog met 0-0.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Anderlecht – Club Brugge

De bookmakers lijken ook terug te kijken naar de geschiedenis. Een overwinning van Club Brugge wordt met x 3.65 hoog ingeschaald. Ook een gelijkspel, wat overigens veel voorkomt in de statistieken, krijgt met x 3.35 een hoge odd mee. Winst van Anderlecht staat genoteerd op x 1.95 keer uw inleg.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De PO1-wedstrijd RSC Anderlecht – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 23 april om 18:00 uur in het Constant Vanden Stockstadion te Brussel. Kan Club Brugge profiteren van het volgeladen programma van RSCA of dendert Paars/Wit zonder moeite over Blue-Army heen? Wat is uw voorspelling voor deze match? Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

heldenv...
20 april 2017

100 % zege voor Anderlecht!

7 jaar geleden

weddens...
22 april 2017

RSCA gespeeld denk ook dat ze kampioen worden

7 jaar geleden

extratime
22 april 2017

Brugge gaat hij po1 op de kop gooien en RSCA wegblazen in eigen huis

7 jaar geleden

rsca
22 april 2017

Club zal beter thuisblijven want wij winnen dit op zeker! Gespeeld bij Ladbrokes ingezet op 1-3!

7 jaar geleden

jasper1991
23 april 2017

Club Brugge is niet meer wat het was. Benieuwd of ze dit nog recht kunnen zetten.

7 jaar geleden

bluearmy
23 april 2017

Dit is keihard balen. Dit moet beter! Alweer een bonus gemist.

7 jaar geleden

sportman
25 april 2017

Anderlecht heeft alles wat Club nu mist. Als RSCA geen kampioen wordt, zal Club Brugge het ook zeker niet worden.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN