PO1: Club Brugge – KAA Gent op Jan Breydel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 maart 2019     6 REACTIES

Dit weekend zijn de play-offs van start gegaan. Komende zondag wordt de PO1-match tussen Club Brugge en KAA Gent gespeeld. De Bruggenaren zetten hun jacht op koploper Racing Genk voort en de Buffalo’s willen bewijzen dat ze PO1 meer dan waard zijn. Alles staat nog dicht bij elkaar en dus ruikt iedere ploeg kansen. Welke ploeg pakt een driepunter? Laat uw voorspelling achter bij de Belgische bookmakers en speel mee met deze wedstrijd op Jan Breydel.

Ivan Leko: “We willen Gent absoluut verslaan”

Met KAA Gent treft Club Brugge een ploeg die als laatste de PO1 heeft bereikt. Toch wil Club-trainer Ivan Leko de ploeg uit Gent vooraf niet onderschatten. “Met zes topteams weet je dat je in geen enkele wedstrijd zeker bent van winst”, stelt de coach vast in het Nieuwsblad. De coach hoopt echter wel de Club-supporters aan het begin van de PO1 al te trakteren op een thuisoverwinning. “In onze thuismatches zullen we alles doen om te winnen. We willen Gent absoluut verslaan.”

“Zondag zal intensief en belangrijk zijn”

Leko heeft er alle vertrouwen in dat zijn team het zondag goed zal doen. “Ik heb vertrouwen, want we zijn goed aan het trainen. We bereiden ons goed voor op de komst van Gent. De wedstrijd van zondag zal intensief zijn en is ook erg belangrijk”, aldus Leko. Het gat met Club Brugge (28 punten) en koploper KRC Genk (32 punten) is na de halvering vier punten. Wordt de wedstrijd tegen Gent gewonnen dan komt Club wel heel dichtbij de koploper van de vaderlandse competitie.

Ruud Vormer: “Thuis moeten we Gent pakken”

Ook Ruud Vormer wil de play-offs goed van start gaan. “Er komt zondag een leuke wedstrijd en daar gaan we vol gas geven. Thuis moeten we Gent pakken”, klinkt het overtuigend op de clubsite van Blauw-Zwart.

Decarli en Mata keren terug

De oefenmeester van Club heeft goed nieuws gekregen in aanloop naar Play-Off 1. Met Saulo Decarli en Clinton Mata zijn er twee spelers op de terugweg na een blessure. Beiden hebben deze week de trainingen na een tijdlang in de lappenmand te hebben gelegen, hervat bij FCB. De spelers lijken net op tijd fit te geraken voor deze thuiswedstrijd tegen Gent.

Jess Thorup: “Club Brugge bij beste van België”

KAA Gent haalde op het nippertje de PO1 door STVV thuis te verslaan met 0-2. Gent-speler Roman Yaremchuk scoorde twee keer en daardoor kan zijn ploeg nu aantreden tegen Club Brugge. Trainer Jess Thorup beseft dat het geen gemakkelijke klus wordt in Brugge. “Club Brugge is sterk, ik reken ze bij de beste in België. Dit wordt een goeie kans om te zien waar we staan. We hebben de laatste vier matches op rij gewonnen dus is dit een ideaal moment om Brugge tegen te komen”, aldus Thorup in de Voetbalkrant.

“Ginds tonen dat we klaar zijn”

Dat de wedstrijden tussen Club Brugge en KAA Gent tot de meest prestigieuze matches behoort is bij Deense trainer wel bekend. Thorup is dan ook op zijn hoede voor het Brugse elftal. “Het is moeilijk om op Brugge te spelen. Het publiek zet er heel wat druk op, op de tegenstander, maar ook op de scheidsrechters. Zo helpen ze hun team. Maar wij moeten gewoon tonen dat we klaar zijn en kunnen spelen tegen een van de grote teams”, besluit de oefenmeester van Gent.

Statistieken

De wedstrijden die Club Brugge op het thuisfront speelt tegen KAA Gent worden veelal gewonnen, maar bij de laatste ontmoeting werden de punten verdeeld door het 1-1 gelijke spel. Een jaar eerder won Gent met 0-1 van de Bruggenaren. Tot aan 2015 bleef Club aan de winnende hand, maar in mei van dat jaar wonnen de Buffalo’s nog eens: 2-3.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – KAA Gent

De Belgische wedkantoren halen flink uit met de pre-wedstrijdquoteringen voor deze match op Jan Breydel. Een zege van KAA Gent wordt met x 4.25 keer de inleg al hoog beloond. De hoogste odd hanteren de bookies bij een gelijkspel: x 4.20 keer uw speelbedrag. In het 1X2 spelsysteem wordt winst van Club Brugge met x 1.75 keer het speelbedrag ook straf beloond.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De PO1-match Club Brugge – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 31 maart om 18:00 uur op Jan Breydel. Hoe gaat volgens u deze eerste PO1-wedstrijd in Brugge verlopen? Worden het drie punten voor Club of gaan de Buffalo’s er met de buit vandoor? Speel vandaag alvast mee via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

kaagent
28 maart 2019

Meteen de beuk erin, Buffalo's!

5 jaar geleden

belga
28 maart 2019

Deze kans op een driepunter laten ze bij Club niet lopen ;)

5 jaar geleden

teamspeler
29 maart 2019

Blauw-zwart wint doordat het thuis speelt ;)

5 jaar geleden

riesjart
29 maart 2019

De PO1 beginnen met een gelijkspel. Dat gaan Club en Gent doen in Brugge!

5 jaar geleden

goktopper
31 maart 2019

Goesting in deze Match! Ik ben erbij in Brugge en ga gokken op winst van Club. Dan heb ik mijn kaartje weer terugverdiend ;)

5 jaar geleden

casinoking
2 april 2019

En drie doelpunten. Klasse werk van Blauw-zwart!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN