PO1-clash KRC Genk vs Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 mei 2021     3 REACTIES

Deze vrijdag komen KRC Genk en Club Brugge tegen elkaar in actie voor de tweede speelronde in PO1. Koploper Club Brugge won de eerste speelronde niet, maar de Genkies deden dat wel en zijn gebrand die lijn dit weekeinde door te trekken in de Luminus Arena te Genk. Weet u al op welke ploeg u gaat inzetten? Bij VoetbalGokken.be vindt u snel en evident de strafste odds!

John van den Brom: “Club Brugge is niet onoverwinnelijk”

KRC Genk begon PO1 met een zege op verplaatsing bij Royal Antwerp met (2-3). Genk-coach John van den Brom is dan ook niet bang nu vrijdag de koploper op bezoek komt. “Club Brugge zet een sterke reeks neer. Maar ik ga niet mee in de euforie om Club nog groter te maken dan het is. Club Brugge is niet onoverwinnelijk”, blikt Van den Brom vooruit naar de match tegen de Brugse ploeg.

KRC Genk wint de wedstrijd
3.05
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Club Brugge wint de wedstrijd
2.11

“Mijn spelers zijn scherp”

De coach van Genk vertrouwt volledig op zijn team. “Als wij echt gaan voetballen, dan behoren we tot de besten van België”, stelt Van den Brom. “Ik ben positief verrast door de focus bij de spelers. Ik hoef hen niet op scherp te zetten. Dat doen ze uit zichzelf”, aldus de T1 van Genk.

Philippe Clement: “Genk wordt andere match”

Club Brugge beleefde een heel andere start van PO1. De ploeg van Club Brugge-trainer Philippe Clement kreeg RSC Anderlecht op bezoek, maar wist niet te zegevieren: 2-2. Het ging er hard aan toe, maar de blikt wordt snel gezet op de komende match en dat is op verplaatsing bij Genk. “Dat wordt een ander paar mouwen. Genk is een team met heel veel potentieel”, zegt Clement erover.

“Genk is speciaal voor mij”

De coach van Club heeft keert vrijdag terug naar de ploeg waar de coach succesvol is geweest als T1 van de ploeg en dat maakt de trip naar Genk altijd bijzonder voor Clement. “Genk is voor mij speciaal door mijn periode daar”, zegt de coach die een team verwacht dat de Genkies aan Club gewaagd zullen zijn. “Iedereen kan punten van elkaar afsnoepen en aan elkaar gewaagd zal zijn”, besluit de T1 van Club Brugge zijn vooruitblik.

Statistieken

In PO1 heeft Club Brugge 39 punten en staat daarmee nog altijd op de eerste plek. KRC Genk is de nummer twee in het rijtje en heeft 31 punten. RSC Anderlecht en Royal Antwerpen volgen de teams met dertig punten. Er zijn nog vijf speelronden te gaan en dat betekent dat er nog vijftien punten te halen zijn. Er is dus nog altijd niets beslist.

Head 2 Head

De laatste twee keren dat Club Brugge naar Genk reisde zegevierde het tweemaal met 1-2. KRC Genk won de laatste match in eigen huis tegen de Bruggenaren op 14 april 2019. Ruim twee jaar geleden werd het 3-1 in de Luminus Arena. Eind 2018 werd voor de laatste maal een gelijkspel uit het vuur gesleept: 1-1.

Huidige vorm KRC Genk

De eerste PO1-ronde speelde KRC Genk op verplaatsing bij Royal Antwerp. De ploeg van coach Van den Brom won met 2-3 dankzij twee treffers van Bongonda en één van Onuachu. Een weekeinde eerder werd de Belgische bekerfinale tegen Standard Luik met 1-2 gewonnen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije weekeinde tegen RSC Anderlecht en wist de aartsrivaal niet te overtreffen. Het werd met 2-2 een puntendeling op Jan Breydel. Midden april verloor de ploeg van coach Clement zelfs nog van RSCA met 2-1. Tussendoor werd Moeskroen wel aan de zegekar geknoopt:4-2 in Brugge.

Lappenmand

KRC Genk-coach Van den Brom kan met een fitte basiskern van start gaan tegen de koploper en zal dan ook iedereen gebruiken in de strijd tegen de fiere koploper.

Bij Club Brugge zijn er nog een pak kwetsuren. Federico Ricca (achillespeesproblemen), Youssouph Badii (rugblessure) en Eder Balanta zijn er vrijdag in Genk niet bij. Bovendien is Clinton Mata ook nog eens geschorst.

Prognose

Genk en Club zijn beide erg sterk gebleken en zijn in onze ogen aan elkaar gewaagd. Wij verwachten voor de PO1-match van vrijdag een gelijkspel 1-1 in de Luminus Arena. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de hoogste pre-odds.

Quoteringen KRC Genk – Club Brugge

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem voor de PO1 staan er terug straf bij. Een overwinning van KRC Genk staat al genoteerd op een ferme beloning van x 3.05 keer uw speelbedrag.

De Belgische bookmakers doen er nog een schepje bij bovenop als het een gelijkspel wordt. Gemiddeld staat er dan een beloning van x 3.60 keer het speelbedrag voor u klaar. Verwacht u dat Club Brugge wint? Een zege van de Bruggenaren levert u x 2.11 keer het speelbedrag op.

De PO1-match KRC Genk – Club Brugge wordt gespeeld op vrijdag 7 mei om 20:45 uur in de Luminus Arena te Genk. Vergelijk via VoetbalGokken.be welke bookmaker voor u de hoogste odd, de beste deal of de hoogste winstkansen heeft en zet in op uw favoriet bij deze PO1 topmatch!


Reacties

bobgok
7 mei 2021

Zege voor Club natuurlijk!

1 maand geleden

tooskla...
8 mei 2021

De Genkies zijn los!!

1 maand geleden

weddendat
8 mei 2021

Deze uitslag verwacht je niet. Wat is er met Club aan de hand?

1 maand geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

16 juni 2021     0 REACTIES

EURO 2020: België treft Denemarken in tweede speelronde Groep B

Deze donderdag komen de Rode Duivels voor de tweede keer in actie op het EK 2020. De Belgen sta...

Lees meer
16 juni 2021     0 REACTIES

Straffe odds bij derby Engeland vs Schotland op het EK

Deze vrijdag wordt in het Wembley Stadion te Londen de match tussen buurlanden Engeland en Schotland ges...

Lees meer
15 juni 2021     2 REACTIES

Wordt Italië in Groep A ook de primus in de Zwitserland match?

Deze woensdag gaan Italië en Zwitserland aan de tweede speelronde in Groep A beginnen. De Italiaans form...

Lees meer
15 juni 2021     1 REACTIE

EURO 2020: Wint Finland van Rusland in tweede match Groep B?

Deze woensdag starten Finland en Rusland de tweede match in Groep B waarin België aan kop gaat. De Finne...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN