PO-1: Standaard Luik – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 mei 2019     6 REACTIES

Club Brugge maakt dankzij een zege op koploper KRC Genk (2-3) nog altijd kans om de landstitel binnen te halen. Met nog twee speelronden te gaan is het verschil tussen beide topgeklasseerde ploegen slechts drie punten. Brugge moet dan wel op verplaatsing winnen bij Standaard en dat gelukt maar weinigen. Standaard heeft zelf ook nog alles om voor te spelen: ze staan momenteel vierde en kunnen bij best wellicht nog over Antwerp wippen en daarmee gegarandeerd Europees voetbal spelen in het komende seizoen.

Michel Preud’homme: “Ze mogen geen cadeaus verwachten”

Terwijl donderdag heel Anderlecht voor Club Brugge juicht, spreekt Standaard trainer Michel Preud’homme over zijn rol in een mogelijk kampioenschap voor Genk. Want bij Genk juichen ze juist voor Luik: “Ze mogen geen cadeaus verwachten bij Brugge niet en bij Genk niet. Wij spelen voor onze eigen kansen en willen voor eigen publiek winnen. We hebben ook wat goed te maken na een zeer matige PO-1 campagne.”

“Brugge heeft enorm veel kwaliteiten”

Het duel is volledige uitverkocht en dat zegt natuurlijk genoeg. “Als onze spelers meteen tonen wat de toeschouwers willen zien, zullen ze ons steunen. Brugge is een beetje zoals wij: niet slecht, maar er mankeert iets. Ook zij hebben goede periodes met minder goede afgewisseld dit seizoen. Maar we moeten op onze hoede zijn, want die ploeg heeft enorm veel kwaliteiten”, analyseert Preud’homme op de tegenstander in Het Nieuwsblad.

Ivan Leko: “Standaard is altijd favoriet thuis”

Club Brugge koestert dus nog altijd hoop en goesting op een kampioensfeest in de kuststad. Trainer Ivan Leko beseft evenwel dat na de zege op Genk het nog niet gespeeld is: er is nog altijd een achterstand van drie punten die ingelopen dient te worden en Standaard is niet de gemakkelijkste prooi om eens rustig op te peuzelen: “Standard is altijd favoriet thuis, we weten wat ze kunnen.”

“Tonen mentaal en fysiek titelrace volhouden”

Leko drukt zijn spelers dat ook op het hart om er weeral volop in te gaan om zodoende Standaard te kraken: “We zullen moeten tonen dat we mentaal sterk staan en fysiek in staat zijn de titelrace vol te houden. Dit zijn enorm belangrijke wedstrijden. Michel (Preud’homme) is dan weer één van de beste trainers in België over de laatste 10 jaar. Hij heeft echt zijn stempel gedrukt op het team en daarmee al goede resultaten behaald. Aan ons om te zorgen dat daar donderdag niet nog een zege bijkomt.”

Statistieken

Standaard kampt al weken met veel blessureleed en dat is ook te zien in de resultaten van de voorbije weken. Vier van de vijf matches die de Rouches speelden in de Jupiler Pro League gingen verloren, de laatste zege dateert alweer van 12 april. Toen won Luik thuis met 5-0 van Anderlecht. Daarna ging elke match verloren.

Club Brugge heeft de negatieve spiraal juist doorbroken in de voorbije weken. Werd er medio april nog verloren van Genk (3-1) en gelijkgespeeld bij Antwerp (1-1), daarna volgde een reeks van overwinningen waarbij achtereen volgend Anderlecht en Gent aan de zegekar werden geknoopt en de ultieme overwinning voorbije zondag werd behaald tegen Genk: 3-2. Hierdoor is de titelrace nog spannend en geloven de bookmakers volop in de kansen voor Blauw-Zwart.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Standard Luik – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de pre-wedstrijdquoteringen dan ook hoog in. Winst van Standard Luik levert u bij Ladbrokes een beloning van x 3.80 keer de inleg op. Dit is dan ook meteen de hoogste odd van deze match. In het 1X2 spelsysteem wordt voor een gelijkspel met x 3.80 keer uw inleg niet veel minder uitgekeerd. Ook winst van Club Brugge levert u met x 1.90 keer het speelbedrag een leuke beloning op.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De PO1-match Standard Luik – Club Brugge wordt gespeeld op donderdag 16 mei om 20:30 uur in het Maurice Dufrasne stadion te Luik. Maakt Club de kampioenstrijd tot de laatste wedstrijd zenuwslopend door van de Rouches te winnen? Wat uw voorspelling ook mag zijn, laat het de bookmakers weten door mee te spelen via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Ladbrokes een spectaculaire free bet tot wel 200 euro! Schrijf u hier in bij Ladbrokes.be…[/av_promobox]

 


Reacties

allesof...
16 mei 2019

Club Brugge moet nog niet opgeven. De Genkies zijn misschien de weg even kwijt. Van Standard moet gewoon gewonnen worden.

4 jaar geleden

belga
16 mei 2019

De Rouches doven het vuurtje bij Club wel weer.

4 jaar geleden

bluearmy
16 mei 2019

Alles geven voor de titel, dat is wat Club Brugge gaat doen ;)

4 jaar geleden

weddens...
16 mei 2019

Club Brugge wint dit gewoon hoor!! Blijft spannend zo.

4 jaar geleden

kampioe...
16 mei 2019

Nog even snel een gok gedaan op een zege van Standard

4 jaar geleden

goktopper
17 mei 2019

Zo he! Heeft Club het even flink verprutst in Luik!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN