Play-off1: Oostende versus Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 maart 2016     6 REACTIES

De kampioensplay-offs gaan dit weekend van start. Oostende en Club Brugge treffen elkaar als eerste in dit allesbeslissende deel van de Jupiler Pro League. Kans op kampioenschap en een directe plaatsing in de Champions League is het doel van de Bruggenaren. Club Brugge staat momenteel met 32 punten bovenaan de ranglijst, maar wordt scherp achtervolgt door AA Gent, dat twee punten minder heeft. Oostende, de tegenstander en thuisploeg deze week, staat met 25 punten op de vierde plaats.

Michel Preud`homme: “Belangrijke periode in het vooruitzicht”

Club Brugge-trainer Michel Preud`homme heeft zijn team opgepept voor de start van play-off1 door een mini-trainingsstage in het Spaanse Marbella te beleggen. Preud`homme ligt de keuze toe: “We kozen voor zo’n buitenlandse stage omdat we denken dat het positief is voor de groep. Het is belangrijk om nog even samen te zijn, met zo’n belangrijke periode in het vooruitzicht. De voorbereiding van de play-offs vereist een andere insteek”, zegt de trainer in Het Nieuwsblad die hierbij doelt op het alles-of-niets karakter van het play-offsysteem.

Timmy Simons “We geen steken meer laten vallen”

In de play-off1 wordt er tussen de zes clubs gestreden die het hoogt in de ranglijst staan. Een wedstrijd verliezen kan al een grote ramp zijn. Routenier Timmy Simons beseft dat maar al te goed: “Als een van de favorieten mogen we geen steken meer laten vallen.”

Oostende is in dat opzicht een gevaarlijke tegenstander, zo bleek al in de duels die beide ploegen tegen elkaar speelde in de reguliere competitie. Club Brugge werd al vroeg het Europese voetbaltoernooi uitgeslingerd en ook de Beker van België zagen de spelers voor hun neus voorbijgaan. Het kampioenschap kan een hoop goed maken, maar dat moet allereerst worden afgerekend met Oostende. De Nederlander Ruud Vormer: “We moeten vol voor de titel gaan, maar dat wordt ook niet zo makkelijk.” Naast Oostende zijn uiteraard ook Anderlecht en AA Gent grote concurrenten voor de titelaspiraties van de Blue Army.

Yves Vanhaeghe: “Dat moet beter”

Bij KV Oostende wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar het begin van Play-Off I. De kustploeg heeft net als Club Brugge een trainingskamp in de Spaanse zon uitgevoerd. KVO verbleef in Campoamor en genoot er niet alleen van het mooie weer.  Trainer Yves Vanderhaeghe: “We maken van de gelegenheid gebruik om enkele zaken bij te schaven”, verklaart de trainer op de website van Oostende. Vanderhaeghe zag in de voorbije weken wat problemen opduiken in zijn selectie. Het Spaanse uitstapje zorgde ervoor dat de oefenmeester enkele wijzigingen in de speelstijl van zijn ploeg overwoog. “We slikten recentelijk te veel doelpunten en dat moet beter tegen Brugge”, besluit Vanderhaeghe. “Het publiek kreeg dit seizoen al veel spektakel te zien, maar misschien moeten we in PO I wel iets realistischer gaan voetballen”, speculeert hij op een verrassing in zijn opstelling tegen Club Brugge.

Toch heeft de trainer vertrouwen in zijn spelers om het seizoen goed af te sluiten. “We staan al het hele seizoen minstens vierde. Als iedereen zijn niveau haalt, dan denk ik dat we die plaats waard zijn. Europees voetbal? We zijn niet het team van de grote woorden. We gaan elke match alles geven om te winnen, dan zien we nadien wel waar we uitkomen”, zegt Vanhaeghe in Het Laatste Nieuws.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Belgische bookmakers pakken flink uit in de eerste ronde van de play-offs1. De pre-wedstrijd quoteringen zijn het hoogst als Oostende wint, maar ook winst van Brugge krijgt een mooie odd mee: x 1,83. Gaat de thuisploeg Oostende er met de buit vandoor dan staat daar een quotering van x 4.10 tegenover. Met een gelijkspel zijn beide clubs niet tevreden, maar het is heel goed mogelijk. De quoteringen voor een puntendeling zijn redelijk hoog ingeschaald met een x 3.60 quotering in het 1X2 speltype.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Oostende – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 2 april om 18:00 uur in het Albertparkstadion te Oostende. Speel mee met deze eerste play-off wedstrijd en zet in op de uitslag die u verwacht! Profiteer via onze website van een spectaculaire inschrijfbonus bij Betfirst en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

bluearmy
31 maart 2016

BlueArmy wordt KAMPIOEN!

6 jaren geleden

progamer
31 maart 2016

Oostende draait een sterk seizoen, maar de koek lijkt op. Ik denk dat ze nog wel goesting hebben, maar dat normaal gezien de selectie van Brugge van een hoger niveau is. Ik heb ingezet op winst voor de Brugse ploeg.

6 jaren geleden

footbal...
4 april 2016

Pfff 2 rode kaarten en 0-1 winst voor Brugge. Wat een wedstrijd, amaai! Wel genoten al was dat vooral omdat ik op Brugge gespeeld had toch zeker ;-)

6 jaren geleden

boekmak...
4 april 2016

Brugge wint, maar niet overtuigend. Voor mij is Anderlecht de grote favoriet voor de titel.

6 jaren geleden

mybookie
4 april 2016

Oostende is over de top heen, helaas.... Deze zege van Brugge zegt mij dus niet zoveel. We gaan het komende weken zien of ze meekunnen.

6 jaren geleden

kampioe...
4 april 2016

Brugge gewoon zuinig gespeeld. Punten pakken en wegwezen. De kampioenspoule duurt nog lang.

6 jaren geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

21 juni 2022     0 REACTIES

Wedden op Red Flames: België – Noord-Ierland op weg naar EK2022

Deze donderdag komen de Red Flames in actie ter voorbereiding op het EK2022 in Engeland. De Bel...

Lees meer
13 juni 2022     0 REACTIES

Straffe odds Nations League match Engeland – Hongarije

Deze dinsdag spelen Engeland en Hongarije hun laatste interland voor de zomerbreak. In Groep 3 van de UE...

Lees meer
12 juni 2022     0 REACTIES

Ferme odds Franse victorie in UEFA Nations League treffen met...

Onze Franse Zuiderburen zijn deze maandag favoriet in hun poulematch tegen de Kroaten. Het duel zal word...

Lees meer
12 juni 2022     0 REACTIES

Wie wordt de primus bij het Nations League treffen Polen – Be...

Deze dinsdag sluiten de Rode Duivels het eerste deel van de UEFA Nations League campagne af met...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN