Plaats uw weddenschap voor de inhaalmatch Sint Truiden vs Beerschot

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 december 2020     0 REACTIES

Voor de meeste ploegen is het reeds rusten tot in het nieuwe kalenderjaar. Niet voor STVV en Beerschot. Beide equipes spelen deze woensdag nog een inhaalmatch om vervolgens ook hun Pro League campagne voor 2020 te beëindigen. Wie pakt de laatste punten van dit jaar? Plaats uw voorspelling bij VoetbalGokken.be en win!

Kevin Muscat: “Laat Beerschot maar komen”

Vooraf is STVV wellicht de logische winnaar van deze match, maar Beerschot heeft getoond dat het niet evident is om hen opzij te zetten. In de aanloop naar deze inhaalmatch roept Sint-Truiden trainer Kevin Muscat dan ook op om nog eenmaal voluit te gaan. “Laat Beerschot maar komen”, zegt Muscat in zijn voorbeschouwing op de match.

Sint-Truiden VV wint de wedstrijd
2.46
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
K Beerschot VA wint de wedstrijd
2.53

“Punten pakken begint bij goed presteren”

Met een korte winterbreak voor de boeg, lijkt het vet van de soep te zijn bij de meeste spelers. Voor Sint-Truiden geldt dat zeker niet. Met twee zeges op verplaatsing zijn de Kanaries springlevend. Muscat is klaar voor de laatste opdracht van 2020: “Punten pakken begint bij goed presteren. We hebben dat de voorbije matches gedaan. Als we dat woensdag kunnen herhalen, dan doen we het heel goed”, zo besluit Muscat zijn relaas richting de Beerschot match.

Hernan Losada: “Ook tegen Sint-Truiden krijgen we kansen”

Beerschot heeft in deze eerste helft van dit seizoen vriend en vijand voortdurend verrast. Kan er achter die reeks goede resultaten ook een uitroepteken worden geplaatst door in deze inhaalmatch ook de maat te nemen van Sint-Truiden? Trainer Hernan Losada: “Ik ben tevreden over de grinta en passie die we vertonen. Als we dat blijven doen, gaan we ook tegen Sint-Truiden kansen krijgen”, aldus de Argentijn.

“Negatieve reeks doorbreken

De winterbreak komt ook voor Beerschot precies op tijd. In tegenstelling tot STVV speelde Beerschot de jongste nog enkele punten kwijt. “We hebben drie matches op rij verloren en die reeks moet snel doorbroken worden. Liefst nog dit kalenderjaar en daarvoor krijgen we woensdag tegen Sint-Truiden een laatste kans. Die moeten we grijpen”, klinkt het strijdvaardig op het digitale kanaal van de club.

Statistieken

Sint-Truiden vangt de match aan als de nummer één na laatst. De ploeg staat zeventiende met zeventien punten op achttien matches.

Beerschot haalde al 28 punten uit de eerste zeventien matches. Het staat daarmee op een propere zevende positie in de Jupiler Pro League.

Head 2 Head

Zo heel vaak hebben beide clubs elkaar nog niet bekampt. In de ontmoetingen sinds 2017 waren er vijf competitiematches, waarvan twee op Stayen. STVV won in 2018 met 3-2 en speelde in het voorbije kalender met 2-2 gelijk.

Huidige vorm Sint-Truiden VV

STVV speelde in de voorbije vijf matches wisselvallig. Na drie nederlagen op rij, wist STVV zich in de voorbije twee Pro League matches knap te herstellen door zes op zes te scoren. Vooral de zege van zaterdag op verplaatsing bij Standard Luik was straf: 1-2.

Huidige vorm K Beerschot VA

De equipe van trainer Losada zit even in het sukkelstraatje. Na overwinningen op RSC Anderlecht (2-1) en KV Mechelen (2-3) werd er geen punt meer gepakt. Beerschot verloor achtereenvolgens van KAS Eupen (0-1), Moeskroen (3-1) en RSC Anderlecht-uit (2-0).

Lappenmand

In de lappenmand van Sint-Truiden bevindt zich momenteel maar één sterkhouder. Stan Van Dessel mist de laatste 2020 match door een knieblessure. Samuel Asamoah is geschorst.

Bij Beerschot ontbreekt Loris Brogno. De 28-jarige rechtsbuiten is net als Van Dessel out met een kniekwetsuur.

Prognose

Onze wedtip voor dit duel is: 1-2. STVV gaat deze thuismatch verliezen, zo verwachten wij. Beerschot gaat op haar elan verder, terwijl de match er voor Sint-Truiden net één teveel aan gaat zijn. Is deze voorspelling er knal op of volledige lariekoek? Laat uw licht schijnen over deze Belgische Pro League match en laat uw voorspelling achter via onze bookmakerspagina.

Quoteringen Sint-Truiden VV – K Beerschot VA

Deze inhaalmatch van STVV en Beerschot leveren straffe odds op bij de bookmakers op VoetbalGokken.be! Zo wordt de hoogste odd van deze match uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Sint-Truiden: x 3.60 keer uw inleg.

In het 1X2 spelsysteem staat een straffe odd van x 2.53 keer de inleg voor u gereed als Beerschot deze woensdag de hoofdvogel schiet in Sint-Truiden. Voor een overwinning van STVV staat er met x 2.46 keer uw inleg nog een straffe quotering voor deze match ingedeeld.

De Jupiler Pro League match Sint-Truiden VV – K Beerschot VA wordt gespeeld op woensdag 30 december om 20:45 uur in op Stayen te Sint-Truiden. Weet u vooraf de uitslag van deze inhaalmatch? Wacht dan niet langer dan nodig is en voorspel de match bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN