OH Leuven en RSC Anderlecht bekampen elkaar in eerste JPL-match 2021

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 januari 2021     1 REACTIE

De Jupiler Pro League start dit weekeinde met de eerste match van de tweede seizoenshelft. OH Leuven krijgt zondag bezoek van RSC Anderlecht. Lukt het RSCA om bij OH Leuven te winnen of is OHL in eigen Den Dreef de primus in deze JPL-match? Laat uw voorspellingen waardevol zijn bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en doe mee!

Marc Brys: “Winnen van RSCA is geen stunt meer”

OH Leuven begint het jaar met een thuismatch tegen RSC Anderlecht. Een pittig potje voetbal, maar voor Leuven-coach Marc Brys maakt het niet uit welke ploeg er op bezoek komt. “We wilden een goeie basis leggen voor het vervolg van de competitie. We dienen uiteraard rekening te houden met de weer heel erg drukke weken die ons nadien wachten. Dat begint voor ons zondag met een lastige partij tegen Anderlecht”, aldus Brys in de Belgische media.

OH Leuven wint de wedstrijd
3.45
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.92

“Elke ploeg kan van elkaar winnen”

“Vandaag kan elke ploeg van elkaar winnen in onze competitie, dat was vroeger anders”, vervolgt Brys in Sport/Voetbalmagazine. “Een overwinning tegen Club Brugge of Anderlecht was toen een enorme stunt, nu is dat toch anders. Ik vind niet dat er nog ploegen een klasse beter zijn dezer dagen, vaak is één speler al genoeg om het verschil te maken”, zegt de T1 van OHL.

Vincent Kompany: “OH Leuven is ploeg met sterke wapens”

Ook RSC Anderlecht-coach Vincent Kompany moet zijn troepen weer klaarstomen voor de eerste match van het jaar. Met de match op verplaatsing bij OHL verwacht coach Kompany meteen al een krachtmeting voor zijn team. “Het is een ploeg met enkele wapens en daar zijn ze zich ook van bewust. OHL gebruikt z’n sterke punten op een manier die toch wel vrij indrukwekkend is”, zegt de oefenmeester van RSCA allereerst.

“Match met best mogelijke ploeg brengen”

Anderlecht heeft twee matches op verplaatsing op de rol staan. Na de match van zondag tegen OHL volgt vijf dagen later de wedstrijd tegen KAS Eupen. Pas daarna treft RSCA Met Charleroi weer een ploeg uit de top vijf van de Jupiler Pro League. Coach Kompany: “We hebben op verschillende punten gewerkt. Eerst hebben we gekeken wat er beter moet. We willen ook tegen OH Leuven de best mogelijke ploeg op het veld brengen.”

Statistieken

RSC Anderlecht staat inmiddels op een vierde plek in de Jupiler Pro League. RSCA heeft 32 punten en dat zijn er zeven minder dan de ploeg uit Brugge heeft geraapt tot noch toe.

OH Leuven staat zesde in het rijtje en moet Royal Antwerp nog voor zich dulden. De ploeg van coach Brys heeft 29 punten.

Head 2 Head

OH Leuven komt lang niet altijd uit in de Jupiler Pro League. De ploeg uit Oud-Heverlee en Leuven promoveerde dit seizoen naar het hoogste niveau van België. Het is dan ook al even geleden dat RSC Anderlecht op bezoek kwam. In 2016 was dat voor het laatst, maar dit betrof een match ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. RSCA won dat duel met 1-4. De laatste competitiematch in Den Dreef was in 2015. Ook toen was Paars-wit met 0-2 de sterkste ploeg.

Huidige vorm OH Leuven

OH Leuven verloor voor de jaarwende met 1-2 van KV Oostende. Een match eerder ging ook al verloren. Thuis tegen KV Mechelen werd met 1-2 verloren door het team van coach Brys. De match op verplaatsing bij Rode Lantaarn Moeskroen werd gelijkgespeeld 2-2. De laatst gewonnen match van OHL is die tegen KV Kortrijk: 0-3.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Anderlecht won de laatste match van het jaar wel. Thuis tegen K Beerschot VA werd het 2-0 voor Paars-wit. Dat was een pleister op de wond, want een week eerder ging de match tegen Royal Sporting Charleroi nog met 1-0 verloren. Voor die match in Charleroi was RSCA vier speelronden ongeslagen.

Lappenmand

OH Leuven heeft met Kenneth Schuermans (gescheurde achillespees) en Frederic Duplus (scheenbeenbreuk) twee spelers in de lappenmand bivakkeren.

Ook bij RSCA zijn niet alle spelers blessurevrij. Hendrik Van Crombrugge (rugblessure) en Yari Verschaeren (enkelblessure) zullen er zondag nog niet bij zijn. Michael Murillo heeft vier gele kaarten en moet op zijn tellen letten voor nog een prent.

Prognose

Onze voorspelling is dat RSC Anderlecht dit nieuwe jaar begint met een driepunter. Onze wedtip bij Unibet is 1-2 voor de ploeg van coach Kompany. Denkt u de winnaar te kunnen worden met uw voorspelling? Ga dan snel naar het bookmakersoverzicht en maak een deal met de door u gekozen bookmaker.

Quoteringen OH Leuven – RSC Anderlecht

De quoteringen zijn straf ingedeeld en dat betekent een straffe beloning als u de juiste voorspelling hebt achter gelaten. Voor een gelijkspel kunt u al rekenen op een uitkering van x 3.70 keer uw inleg. De hoogste odd van deze match.

Mocht OHL aan het langste eind trekken, dan wordt uw inleg in één klap x 3.45 keer meer waard. Een overwinning van Anderlecht staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.92 keer uw speelbedrag ingeschaald.

De Jupiler Pro League match OH Leuven – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 10 januari om 18:15 uur in King Power At Den Dreef Stadion te Leuven. Voorspelt u deze match goed via VoetbalGokken.be? Profiteer van de hoogste odds en de beste deals die er zijn voor de match van OHL – RSCA!


Reacties

martijnj
9 januari 2021

OHL gaat deze partij winnen met 2-1

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN