Oddschecker: Club Brugge – KV Kortrijk (Jupiler Pro League)

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 oktober 2019     2 REACTIES

VoetbalGokken.be zet de odds voor de Jupiler Pro League-match of the week voor u op een rij: Club Brugge deze zaterdag KV Kortrijk op bezoek. De Bruggenaren wonnen eerder deze week al van Zulte Waregem, terwijl KVK eerder deze week verloor van KAS Eupen. De Belgische wedkantoren wijzen de koploper van de Jupiler Pro League aan als favoriet en dat betekent dat zeer hoge pre-wedstrijdquoteringen voor een stunt van Kortrijk. Welke uitslag verwacht u?

Philippe Clement: “Kwaliteiten van Kortrijk bekend”

Club Brugge-trainer Philippe Clement draaft met zijn ploeg door naar het winterkampioenschap. De Bruggenaren wisten midweeks ook te winnen van Zulte Waregem en willen de week afsluiten door voor eigen publiek te zegevieren tegen KV Kortrijk. Vooraf wil Clement de nummer elf van de competitie niet onderschatten. “Yves Vanderhaeghe wil hier natuurlijk graag komen winnen. We weten waar Yves voor staat als trainer en welke kwaliteiten KV Kortrijk heeft”, aldus Clement bij HLN.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.16
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.00
KV Kortrijk wint de wedstrijd
15.00

“KVK heeft een kern voor een plaats in play-off 1”

KVK wint dit seizoen moeilijk op verplaatsing, maar daar heeft Clement geen boodschap aan. “Buitenhuis pakken ze minder punten, maar wij zijn gewaarschuwd. Ik heb het vaker gezegd en ik blijf erbij: KV Kortrijk heeft een kern om mee te strijden voor een plaats in play-off 1”, zo besluit Clement zijn voorbeschouwing op de thuismacht van deze zaterdag.

Ives Vanderhaeghe: “Club Brugge geen gemakkelijke opdracht”

Bij KV Kortrijk weten ze dat het lastig wordt om wat te rapen bij Club Brugge. Zeker als ze op Jan Breydel spelen. Toch wil trainer Yves Vanderhaeghe wil niet vaststellen dat zijn ploeg met een uitcomplex kampt. “Als we de balans buitenshuis opmaken, dan kunnen we uiteraard niet tevreden zijn over het puntentotaal”, liet de trainer van Kortrijk in de voetbalkrant weten. De wedstrijd die dit weekend op het programma staat, wordt dan ook geen gemakkelijke volgens Vanderhaeghe. “Kwalitatief is Club Brugge sterk en spelen bovendien in eigen huis. Dat wordt geen gemakkelijke opdracht voor ons”, stelt Vanderhaeghe vast.

“Club Brugge kwalitatief sterk”

Na twee verloren wedstrijd achtereen staat de ploeg nu elfde. “We moeten de situatie nu rustig bekijken. Op dit moment zitten we nog veilig. Het klopt dat we naar onderen moeten kijken, maar we moeten ook nog niet panikeren”, aldus de coach van KVK.

Statistieken

Met dertig punten uit twaalf wedstrijden staat Club Brugge nog altijd bovenaan de ranglijst van de Jupiler Pro League. De ploeg van Clement laat weinig punten liggen en houdt eerste achtervolger Standard Luik dat 27 punten heeft achter zich. De tegenstander van zaterdagavond, KV Kortrijk staat op de elfde positie en heeft veertien punten bijeengeraapt. De directe concurrenten van Kortrijk zijn RSC Anderlecht, KAS Eupen en St-Truiden.

Head 2 Head

Club Brugge weet wel raad met KV Kortrijk op Jan Breydel. De laatste twintig jaren is er niet verloren van de Kortrijkers in Brugge. Voorbije jaar versloeg de thuisploeg zijn gast met 3-0 en eerder dat jaar met 2-1. Voor een gelijkspel moeten we ook best ver terug in de tijd. De laatste draw vinden terug op december 2012: het werd toen – bijna zeven jaar geleden – een ‘bloedeloze’ 0-0.

Huidige vorm Club Brugge

Clement heeft zijn team in een straffe vorm gekregen en verliest weinig punten in de Jupiler Pro League. Er moest een topteam als Paris Saint Germain aan te pas komen om Club flink een veeg onderuit de pan te geven. Die Champions Leaguewedstrijd (0-5) zal een Bruggenaar niet snel meer vergeten, maar verder loopt de campagne van Clement gesmeerd. Tegen Standard Luik werd het op Jan Breydel nog eens 1-1 een gelijkspel, maar zelfs dat overkomt Club in de vaderlandse competitie tot nu toe zelden. De ploeg uit Brugge staat dan ook niet voor niet op de eerste plek.

Huidige vorm KV Kortrijk

Bij KV Kortrijk loopt het allemaal iets minder gesmeerd. De Kerels verloren eerder deze week thuis al van KAS Eupen met 1-2. Het weekend ervoor was Royal Antwerp met 3-1 de baas over de ploeg van trainer Vanderhaeghe. De laatste wedstrijd die gewonnen werd, was tegen Zulte Waregem. Met 2-0 overwonnen de Kerels in eigen huis het Zulte Waregem van trainer Francky Dury. Ook thuis tegen Sint-Truiden kunnen de KVK-fans terugkijken op een geslaagde avond die werd gewonnen met 4-0.

Lappenmand

Clement mag zijn handjes dichtknijpen als het gaat om de fitheid van zijn team. Ondanks het drukke speelschema van de Bruggenaren zijn er weinig kwetsuren te melden bij de ploeg van Clement. Bij KV Kortrijk is de lappenmand wel goed gevuld. Met de middenvelders Tyron Ivanof (knieblessure) en Elohim Rolland (spierblessure) en aanvaller Imoh Ezekiel (blessure) zijn er drie spelers die op zeker niet inzetbaar zullen zijn tegen Club Brugge.

Prognose

Er komt ooit een keer een einde aan de ongeslagen reeks van Club Brugge in de Jupiler Pro League, maar wij verwachten niet dat dat dit weekend zal plaatsvinden. De ploeg van Clement draait gesmeerd en wint keer op keer in eigen huis. Onze prognose voor deze match luidt 3-0 in het voordeel van  de Bruggenaren.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – KV Kortrijk

De odds zijn voor de thuismatch van Club Brugge zeer straf ingedeeld bij de bookmakers. Winst van Kortrijk levert u met x 15.00 keer de inleg de hoogste beloning van deze wedstrijd op.

Voor een gelijkspel hanteren de Belgische wedkantoren met x 7.00 keer het speelbedrag nog een straffe quotering voor de match op Jan Breydel. Voor winst van de Bruggenaren staat met x 1.16 keer de inleg nog een odd in het 1X2 spelsysteem aangestipt die de moeite meer dan waard is een mee te spelen op Club Brugge – KV Kortrijk.

De Jupiler Pro League-wedstrijd Club Brugge – KV Kortrijk wordt gespeeld op zaterdag 2 november om 20:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Laat de bookmakers weten wat uw voorspelling is voor de thuiswedstrijd van Club en profiteer van de zeer straffe odds die voor deze competitiematch gereedstaan bij VoetbalGokken.be!


Reacties

bluearmy
2 november 2019

Mijn voorspelling is 3-0 op Jan Breydel ;)

4 jaar geleden

kampioe...
2 november 2019

Geweldige odds. Ik doe mee!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN