Odds ‘Slag om Vlaanderen’: KAA Gent – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 november 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treffen KAA Gent en Club Brugge deze zondag elkander in de Ghelamco Arena. De ploegen hebben nog twee speelronden te gaan voordat het stil komt te liggen voor het WK in Qatar. Welke ploeg zegeviert in de Slag om Vlaanderen? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win straffe pre-odds via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Klaar voor de uitdaging tegen Club Brugge”

Met de komst van Club Brugge hoeft KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck zijn team niet te motiveren. “Deze groep is altijd klaar voor een uitdaging en zeker tegen een ploeg als Club Brugge. We kunnen zich goed focussen op de grote wedstrijden. We gaan er alles aan doen om te winnen”, vertelt coach Vanhaezebrouck.

“Het moet allemaal een beetje meezitten”

De coach van de Buffalo’s weet uit ervaring hoe moeilijk het is om te winnen van de Brugse formatie. “Als Club Brugge op zijn best is en als ze op dat moment ook hun kansen afmaken, dan zijn er in België weinig ploegen tegen bestand. Het moet allemaal een beetje meezitten”, legt de coach van KAA Gent uit.

Carl Hoefkens: “Goesting in match KAA Gent”

Club Brugge gaat zondag op pad naar KAA Gent en daar heeft coach Carl Hoefkens veel goesting in. “Ik kijk ongelofelijk uit naar de match tegen KAA Gent”, zegt de T1 van de Bruggenaren. De coach kijkt niet naar de tabel om de krachtmeting te bepalen. “Het maakt niet uit wie waar staat in het klassement of wie in vorm is”, aldus Hoefkens.

“Ik geloof in elke speler”

Club Brugge heeft zware weken achter de rug. Zo wist het knap tweede te worden in de poulefase van de UEFA Champions League. Ook in de Jupiler Pro League wil coach Hoefkens aan de top blijven en daar is volgens de T1 een sterk team voor nodig. “Ik geloof in elke speler die ik heb. Elke wedstrijd, of het nu Europees is, of in de competitie, wil ik winnen met de best mogelijk ploeg”, besluit coach Hoefkens.

Statistieken

De Jupiler Pro League is vijftien speelronden onderweg en KRC Genk is met veertig punten de voorlopige primus.. Club Brugge is de huidige nummer drie met 32 punten. KAA Gent heeft 24 punten en staat op de zesde plaats van de Belgische Eerste Klasse.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen KAA Gent en Club Brugge in de Ghelamco Arena was op 29 augustus 2021. De ploeg van coach Vanhaezebrouck liet Blauw-zwart alle hoeken van het stadion zien. De Buffalo’s zegevierden met 6-1 van de Brugse formatie. Club Brugge won op 15 maart 2021 voor de laatste keer in Gent. De Slag om Vlaanderen werd toen 0-4 voor Blauw-zwart.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde voorbije weekeinde op verplaatsing bij OH Leuven. De ploeg van coach Vanhaezebrouck kwam ginds niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen OHL. Een speelronde daarvoor leverde de Buffalo’s wel drie punten op. Tegen RFC Seraing werd met 2-1 gewonnen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije weekeinde op Jan Breydel tegen KV Oostende. De ploeg van coach Hoefkens zegevierde met 4-2 van de Kustploeg. Op 22 oktober speelde de Bruggenaren tegen Royale Union SG. In Brussel werd het 2-2 tegen Union SG.

Lappenmand

AA Gent mist zondag: verdedigers Andreas Hanche-Olsen en Jordan Torunarigha, middenvelder Alessio Castro-Montes en Tarik Tissoudali en aanvaller Darko Lemajic door kwetsuren.

Club Brugge-verdediger Eder Balanta en middenvelder Mata Clinton reizen niet mee naar Gent. Abakar Sylla is geschorst door een rode kaart en moet de Slag om Vlaanderen om die reden missen.

Prognose

En dan onze prognose voor de match KAA Gent – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten dat het een gelijkspel wordt en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 puntendeling. Wat is uw voorspelling voor de kraker tussen Gent en Club Brugge?

Quoteringen KAA Gent – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij dit duel niet onder de 2.00 keer uw inleg. De hoogste odds staan genoteerd bij een gelijkspel. Als beide ploegen niet tot winst komen in de Ghelamco Arena keren de bookmakers maximaal 3.50 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die dit vooraf al hadden ingevuld.

Een overwinning van KAA Gent is in het 1X2 spelsysteem een iets hoge pre-odd waard dan een zege van Club Brugge. Als de Buffalo’s zegevieren kunt u tot maximaal 2.80 keer de inleg scoren.

De online bookmakers hebben een straffe odd van 2.50 keer uw speelbedrag paraat staan als Blauw-zwart deze zondag wint.

De Slag om Vlaanderen KAA Gent – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 6 november om 13:30 uur in de Ghelamco Arena. Wat vult u in op het wedstrijdformulier van uw favoriete bookmaker? Bezoek de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor straffe odds bij het Wedden op de Pro League!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN