Odds Pro League topper Standard Luik – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 januari 2022     0 REACTIES

Een ferm affiche weeral in de Belgische Pro League. In speelronde 23 bekampen Standaard en Club Brugge elkander in het Stade Maurice Dufrasne. VoetbalGokken.be verhoogt de goesting door de strafste odds en match deals te verzamelen. Speel mee en wordt de primus bij Standaard – Club Brugge!

Luka Elsner: “Ons beste zelf zijn tegen Club Brugge”

Standard Luik coach Luka Elsner voorziet een ferme match, waarbij zijn jongens hun beste dag moeten hebben om voorbij Club Brugge te geraken: “We zullen in ieder geval ons beste zelf moeten zijn. Maar daarmee zeg ik niet dat we ons bij voorbaat neerleggen bij een nederlaag.”

“Concentreren op wedstrijd”

Elsner hoopt dat het thuisvoordeel helpt bij de poging om de drie punten te pakken. “Het is absoluut noodzakelijk om je te concentreren op de wedstrijd en niet te denken aan de context en de superioriteit van Brugge ten opzichte van het klassement en de huidige prestaties”, zo besluit Elsner.

Alfred Schreuder: “Club Brugge moet titels winnen”

Club Brugge speelt deze zondag in een gloednieuw shirt. ‘The Heritage’ is een verwijzing naar het legendarische Assubel shirt uit de jaren ‘80. Blauw-Zwart viert zo zijn 130e verjaardag. Nieuwbakken trainer Alfred Schreuder hoopt natuurlijk dat die verjaardag ook drie punten op gaat brengen: “Club Brugge moet elke match voor de winst gaan. Wij zijn een club die bekers en titels moeten winnen.”

“Dominanter spelen”

Tegen Standaard Luik hoopt de Nederlandse T1 zijn visie al te zien, want veel tijd tot PO1 is er niet meer dus moet er op verplaatsing in Luik gewonnen worden. “We staan al zeven punten achter het verrassende Union en we slikken te veel tegengoals. Club heeft al veel wedstrijden gewonnen, maar ik wil bepaalde zaken veranderen om het team beter te laten functioneren: dominanter spelen, zowel in balbezit als balverlies.”

Statistieken

Standaard begint deze Belgische Pro League topmatch als de nummer veertien. De Waalse formatie raapte in de eerste 21 matches amper 24 punten bijeen.

Club Brugge staat op een tweede stek. De regerend landskampioen telt 43 punten en dat zijn er een pak minder dan Royale Union, dat met 50 punten fier bovenaan staat.

Head 2 Head

De voorbije Standaard Luik – Club Brugge clash vond plaats op 4 maart 2021 en betrof een bekermatch. In de Beker van België was Standaard in de kwartfinale met 1-0 te sterk voor Blauw-Zwart.

Eerder deze competitie trok Standaard naar Jan Breydel. Op 7 november 2021 eindigde Club Brugge – Standard Luik in 2-2.

Huidige vorm Standaard

Standard Luik won de voorbije vier matches niet. In de jongste speelronde wist het nog wel knap een punt te rapen op verplaatsing bij RSC Anderlecht: 1-1. De laatste zege boekte het eveneens op verplaatsing. Bij Royal Antwerp won Standaard op 12 december 2021 met 2-3.

Huidige vorm Club Brugge

De statistieken van Club Brugge zien er weeral wat beter uit. Na een matige periode lijkt bij Schreuder het lek nu boven te zijn. Na de nederlaag in de Brugse stadsderby tegen Cercle (2-0) werd er in een oefenmatch met 0-1 gewonnen en voorbije weekeinde werd het tegen STVV 2-0 voor Club Brugge.

Lappenmand

In de selectie geen Daouda Peeters. Hij kampt met een zenuwziekte. Merveille Bokadi zit niet in de lappenmand, maar ontbreekt wegens een schorsing.

Aan de kant van Club Brugge keert Noa Lang terug van een schorsing. De Nederlander is dus wederom inzetbaar en dat geldt ook voor de andere selectiespelers, want iedereen is fit.

Prognose

Onze prognostiek voor Standard Luik – Club Brugge is een 0-2 overwinning van de bezoekers uit de kustplaats. Check in onderstaande odds overzicht hoeveel onze wedtip in de pre-match fase waard kan zijn en plaats uw eigen voorspelling via de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be.

Quoteringen Standaard Luik – Club Brugge

Er valt het meeste te rapen als u een winnende voorspelling plaatst op Standaard. Een zege van de thuisploeg levert in het 1X2 speelsysteem een maximale bookmakers bonus op van x 4,75 keer uw inleg.

De waarde van uw weddenschap loopt op tot x 3,75 als u speelt op een draw. Bij een gelijke stand aan het einde van de match wordt er dan x 3,75 keer uw inleg uitbetaald.

Als u kiest voor Club Brugge als primus, dan speelt u in de pre-fase mee tegen een maximale quotering van x 1,70 keer het speelbedrag op de huidige nummer twee van Belgische Pro League.

De Pro League match Standaard Luik – Club Brugge wordt deze zondag 23 januari 2022 om 13:30 uur afgetrapt in het Stade Maurice Dufrasne te Luik. Wie wordt de primus in deze Waalse – Vlaamse clash? Vergelijk de Belgische wedkantoor deals, zet in en win bij VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN