Odds Klassieker in PO1: RSC Anderlecht – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 april 2022     0 REACTIES

Deze zondag is het zover. Op het Lotto Park Stadion vindt de Klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge plaats. In de tweede PO1 speelronde gaan de teams op jacht naar drie punten. De Bruggenaren staan er iets beter voor op de tabel en dus moet RSCA in eigen huis aan de bak. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren.

Vincent Kompany: “Zondag ons vel duur verkopen”

RSC Anderlecht verloor de eerste speelronde in PO1 met 3-1 van Royale Union SG en dat maakte RSCA-coach Vincent Kompany woest. Na een crisisgesprek hoopt de coach dat het zondag stukken beter gaat in de klassieker tegen Club Brugge. “Ik hoop dat mijn spelers er iets van leren en het volgende keer wel weten. Het belangrijkste voor mij is dat wij ons beste niveau halen. We willen ons meten met de besten. Wij gaan zondag ons vel duur verkopen”, zegt de coach van RSC Anderlecht.

“Wij gaan terug strijden”

Inmiddels heeft Paars-wit tien punten minder dan koploper Royale Union SG en moet er hard aan de weg getimmerd worden. Coach Kompany wil vol gas gaan. “Wat ik wil zien zijn spelers die 95 minuten lopen, energie opbrengen en blijven gaan. Wij hebben ook de spelers die in een match iets speciaals kunnen doen. Wij gaan terug strijden en we hebben er veel goesting in.”

Alfred Schreuder: “Focussen op Anderlecht”

Club Brugge-coach Alfred Schreuder zag zijn ploeg voorbije weekeinde winnen met 1-0 van Royal Antwerp. Daarmee blijft het in de voetsporen van koploper Union SG, maar de coach wil daar niet te veel mee bezig zijn. “Ik wil me volledig focussen met Club Brugge op de match tegen RSC Anderlecht, we laten ons door niets of niemand afleiden”, blikt coach Schreuder vooruit. “Of wij topfavoriet zijn? Nee, we zijn alle vier favoriet. De andere ploegen hebben het uitstekend gedaan, maar we kijken alleen naar onszelf.”

“Iedere wedstrijd winnen”

Het doel van deze klassieker is duidelijk: drie punten halen uit Brussel. Coach Schreuder: “Ik zie mijn team groeien, ook in de mindere momenten in een match. Het kan niet altijd mooi zijn, uiteindelijk gaat het om winnen. Dit is een goede start voor ons in de play-offs. Hoeveel punten er volstaan om kampioen te worden? Geen idee. We gaan voor 18 op 18, we willen altijd iedere wedstrijd winnen”, aldus de oefenmeester van Blauw-zwart.

Statistieken

Royale Union SG staat met 42 punten op de eerste plaats van PO1. Club Brugge, de equipe van coach Schreuder, staat op de tweede plek met 39 punten. De Bruggenaren kunnen zich dus geen puntverlies veroorloven wil het mee blijven doen in de titelstrijd. RSC Anderlecht heeft net als Royal Antwerp FC 32 punten en doet vooralsnog niet mee om de titel.

Head 2 Head

In de H2H statistieken is af te lezen dat in de laatste vier ontmoetingen Club Brugge en RSC Anderlecht aan elkander gewaagd waren. Het werd in Brussel tweemaal een gelijkspel en ook in Brugge werd het twee keer een puntendeling. De laatste keer dat er een ploeg won in de Klassieker was Paars-wit. Op 11 april 2021 speelden de teams ook in het Lotto Park Stadion en wist RSCA de Bruggenaren met een 2-1 overwinning te kloppen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De laatste twee weken verliep voor RSC Anderlecht niet heel soepel. Voorbije week werd er verloren van Royale Union SG. In de Brusselse derby bleek de huidige koploper met 3-1 te sterk voor RSCA. Een week eerder ging ook de Belgische bekerfinale tegen KAA Gent verloren. De Buffalo’s waren in de strafschoppenreeks net een maatje te groot voor de ploeg van coach Kompany.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge heeft al weken niet meer verloren in de Belgische competitie. De laatste keer was begin februari tegen KAA Gent dat op Jan Breydel met 1-2 won. Datzelfde Gent versloeg de Bruggenaren ook in de halve finales van de Belgische beker. Begin maart zegevierde AA Gent met 0-3 op Jan Breydel. In de eerste PO1-match versloeg Club tegenstander Royal Antwerp met 1-0.

Lappenmand

In de lappenmand van RSC Anderlecht verblijven verdedigers Zeno Debast en Hannes Delcroix door blesseren. Lucas Lissens is nog altijd niet terug van een knieoperatie.

Bij Club Brugge zijn er op het moment van schrijven geen blessuremeldingen. Ook zijn er geen spelers die geschorst zijn en daardoor de Klassieker in Brussel zouden moeten missen.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen heel voorzichtig een overwinning van RSC Anderlecht. Wij denken dat het een gelijkspel wordt en vullen een 1-1 puntendeling in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de Belgische Klassieker?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Championship play-offs.

Quoteringen RSC Anderlecht – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor u gereedstaan in het 1X2 spelsysteem. Zo kunt u tot maximaal x 3.20 keer uw speelbedrag scoren als zondagavond de match in Brussel een gelijkspel wordt. Dit is de hoogste pre-odds van de Klassieker.

Een zege van Club Brugge krijgt van de bookmakers een iets hogere pre-odd mee dan bij winst van RSCA. Winnen de Bruggenaren dan kunt u rekenen op een bookmakersbeloning van maximaal x 2.70 keer de inleg.

Een zege van RSC Anderlecht wordt op een odd van x 2.37 keer het speelbedrag ingeschaald. Check de bookmakers voordat u inzet voor de meeste actuele pre-odds.

De Klassieker in PO1 RSC Anderlecht – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 1 mei om 18:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Wilt u wedden op de tweede speelronde van PO1? Ontdek de strafste pre-odds van uw favoriete bookmaker via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN