Odds ‘Derby van Brussel’ RSC Anderlecht – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 januari 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat dit weekeinde een ware stadsderby op het program. Deze zondag bekampen RCS Anderlecht en Royale Union SG elkander in het Lotto Park. De Brusselse derby werd voorbije seizoen gewonnen door Union SG in het Lotto Park. Wat gaat het dit keer worden? Vergelijk Belgische wedkantoren, zet in en pak straffe odd via VoetbalGokken.be!

Brian Riemer: “Onze energie aanwenden in match Royale Union”

RSC Anderlecht coach Brian Riemer is een goede maand coach van RSCA en heeft rond de jaarwisseling de tijd genomen om zijn ploeg op de rit te krijgen. De match tegen Royale Union SG moet dan ook een goed resultaat worden. “Ik wil dat we een team zijn dat moeilijk te ontrafelen is. Ik wil een team dat snel opnieuw de bal verovert, dat het initiatief nooit aan de tegenstander laat. Ik wil dat we al onze energie aanwenden, in elke match dus ook in de derby tegen Royale Union”, zegt de Deense coach van Paars-wit.

“Hopelijk slagen we zondag”

De coach hoopt de RSCA-supporters te kunnen trakteren op een overwinning in het Lotto Park. “We moeten tonen hoeveel talent we in deze kern hebben. En niet bang zijn om fouten te maken. We moeten tonen dat we willen voetballen, en dat we met ons voetbal ook willen entertainen. Dat opportunisme, die vrijheid en dat zelfvertrouwen, dat is het Anderlecht dat ik wil zien. Hopelijk slagen we daar zondag in”, aldus coach Riemer.

Karel Geraerts: “Match Anderlecht pakken we anders aan”

Union SG is al lang niet meer verslagen, maar dat geeft volgens de coach Karel Geraerts voor deze derby geen garantie. “Elke wedstrijd pakken we anders aan, want je moet altijd rekening houden met de omstandigheden waarin je gaat spelen. Natuurlijk wil ik er winnen zondag, maar ik ga toch ook wat genieten van het moment”, zegt coach Geraerts.

“Er wacht ons een mooie wedstrijd tegen Anderlecht”

De coach van Union SG is voorzichtig met het vooruitkijken naar de toekomstige wedstrijden en wil nog weinig weten van een titelstrijd. “Het is nog te vroeg om over de top vier te praten. We gaan nog niet naar het klassement kijken, er wacht ons een mooie wedstrijd tegen Anderlecht en daar moeten we klaar voor zijn”, zo besluit de coach van Royale Union.

Statistieken

De koploper van de Jupiler Pro League is Racing Genk. De ploeg uit Genk haalde 46 punten binnen in achttien speelronden. Royale Union is de nummer twee op de tabel en heeft 39 punten.

Anderlecht vinden we pas terug op een elfde positie met 23 punten. RSCA heeft drie punten minder dan de nummer acht OH Leuven.

Head 2 Head

Het duel van voorbije seizoen werd door Royale Union gewonnen in het Lotto Park. De bezoekers uit Saint Gilloise waren met 0-2 te sterk voor Anderlecht. Ook in 2021 zegevierde Union SG in het Lotto Park. De ploeg wist toen met 1-3 te zegevieren.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht begon het tweede deel van dit competitieseizoen met de match op verplaatsing bij Sporting Charleroi. De ploeg van nieuwbakken coach Riemer zegevierde met 0-1 van de Carolo’s. RSCA had dit echter wel te danken aan de owngoal van Charleroi-speler Adem Zorgane.

Huidige vorm Royale Union SG

De laatste keer dat Royale Union in de Pro League werd verslagen was op 11 september toen KRC Genk met 1-2 kwam winnen in Saint Gilloise. De laatste competitiematch die Union SG speelde, was tegen KV Oostende. De ploeg van coach Geraerts zegevierde met 3-0 van de kustploeg.

Lappenmand

RSC Anderlecht mist doelman Hendrik Van Crombrugge, verdedigers Wesley Hoedt, Marco Kana en Killian Sardella, middenvelder Noah Sadiki en de aanvallers Julien Duranville en Sebastiano Esposito door diverse kwetsuren.

Royale Union kan nog geen beroep doen op de Zweedse aanvaller Gustaf Nilsson die door een blessure de derby moet missen.

Prognostiek

En omdat wij er ook goesting in hebben: onze prognostiek voor de match RSC Anderlecht – Royale Union SG. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan in deze derby van Brussel. Wij verwachten ook een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 puntendeling. Wat is uw voorspelling voor deze regelrechte stadsderby?

Quoteringen RSC Anderlecht – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren zijn klaar voor de aftrap van deze derby in het Lotto Park Stadion. De hoogste pre-odds bij dit duel delen de bookmakers in bij een gelijkspel. Als RSCA en Union SG de punten delen, kunt u tot maximaal 3.45 keer de inleg terugverdienen.

De bookmakers schalen de odds bij een zege van Paars-wit en Union SG gelijkwaardig in. Mocht de ploeg van coach Geraerts drie punten pakken bij Anderlecht dan keren de bookies tot maximaal 2.65 keer de inleg uit.

Wint Paars-wit de derby tegen stadsgenoot Union SG? Dan kunt u ook tot maximaal 2.65 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op winst van Anderlecht.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Royale Union SG wordt gespeeld op zondag 8 januari om 18:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Welke ploeg pakt ditmaal drie punten in de derby van Brussel? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN