Mooie odds voor Waasland Beveren – Sint Truiden in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2019     2 REACTIES

Deze donderdag spelen Waasland Beveren en Sint Truiden om drie punten in het Freethiel Stadion te Beveren. Deze Jupiler Pro League match is voor beide clubs van eminent belang, want de punten zijn duur voor deze ploegen. Vooral de thuisploeg aast hard op punten omdat de degradatiezone rap dichterbij komt, maar ook Sint Truiden kan vanop een elfde stek de punten goed gebruiken. Wie gaat deze match naar zijn hand zetten? Zet nu in bij VoetbalGokken.be en maak kans op een straffe bonus!

Arnauld Mercier: “Sint Truiden is altijd lastig”

Waasland Beveren coach Arnauld Mercier heeft de kerstdagen vooral doorgebracht met het uitdenken van een tactiek voor de match tegen Sint Truiden. De coach weet dat hem tegen STVV een lastige match te wachten zal staan: “Tegen Sint Truiden is het altijd lastig spelen. Het is een lastig te bespelen ploeg”, aldus Mercier tijdens de persconferentie vlak voor de kerst.

Waasland-Beveren wint de wedstrijd
2.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Sint Truiden wint de wedstrijd
2.60

“Elk punt is belangrijk”

Op de vraag of hij tevreden zal zijn met één punt gaf Mercier het volgende antwoord: “Dat ligt aan het verloop van de wedstrijd. Elk punt is voor ons belangrijk. Drie punten zou ideaal zijn, maar misschien moeten we tevreden zijn met één punt.”

Nicky Hayen: “Het hoeft niet altijd mooi te zijn”

Bij Sint Truiden vond dit seizoen al een trainerswissel plaats. Marc Brys moest plaatsmaken voor Nicky Hayen die de honneurs zeker tot aan de winterstop waarneemt. De match op verplaatsing bij Waasland Beveren kan dus zomaar zijn laatste opdracht zijn, maar daar is Hayen niet mee bezig. Voor hem en de club telt alleen de winst: “Het moet niet altijd mooi zijn, soms is de overwinning het belangrijkste”, aldus Hayen in zijn vooruitblik op de match bij STVV.

“We gaan voor winst”

Hayen kreeg wel het vertrouwen van het bestuur en hoopt dat terug te betalen met een klinkende zege vlak na de kerstvieringen: “We gaan voor winst en niets minder. Ik hoop dat mijn spelers het maximale kunnen en willen geven, want dan maken we kans om Waasland Beveren partij te bieden. Nogmaals: hoe we winnen is mindere importantie.”

Statistieken

Op de ranglijst staat thuisploeg Waasland Beveren op een vijftiende stek met 14 uit 20. Tegenstrever Sint Truiden staat vier plaatsen hoger en is elfde met 23 uit 20. Grootste verschil: Sint Truiden won dit seizoen al zesmaal, Waasland Beveren pas drie keer. Deze onderlinge match kan de verhoudingen echter terug doen keren en de partijen dichter tot elkander brengen. Het wordt dus sowieso een driepunten match voor beide elftallen.

Head 2 Head

In de onderlinge ontmoetingen is Sint Truiden de bovenliggende partij als het gaat om matches gespeeld in het Freethiel stadion. Voorbije seizoen werd het 2-2 en daarvoor pakte de thuisploeg zelfs de winst: 3-1. Maar in het seizoen 2016 – 2017 kwam STVV rap winnen, al was het maar met 0-1. Een gelijkspel, een zege en een nederlaag. Alles lijkt vlotjes en eerlijk verdeeld, maar voor de bezoekende partij zijn dit toch betere adelbrieven dan voor de thuisploeg. Echter weten wij allen dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor toekomstige matchen.

Huidige vorm Waasland Beveren

Waasland Beveren presteert de voorbije weken zeer matig tot slecht. Maar in de vorige speelronde was daar ineens de overwinning waar men al zo lang na snakte. Tegen niemand minder dan Standaard werd er thuis met 2-1 gezegevierd. De overwinning kwam extra onverwachts omdat de fusieploeg voordien driemaal op rij verloren had. De laatste thuiszege voor het afgelopen weekeinde was zelfs begin oktober toen het met 3-1 van Oostende won.

Huidige vorm Sint Truiden

Ook Sint Truiden zit momenteel in een moeilijke fase. Na de 1-2 winst op KRC Genk (30 november jl.) stroopt het bij de ploeg. Dit kostte Marc Brys de kop. Hayen kan vooralsnog het tij niet keren, want de voorbije vier matches werd er driemaal verloren. De draw tegen Royal Antwerp werd in de vorige speelronde behaald, maar die 1-1 kan de gemoederen nauwelijks sussen. STVV is nog altijd een ploeg in crisis.

Lappenmand

De ziekenboeg van Waasland Beveren is meer dan goed gevuld. Dierckx speelt vanwege een knieblessure sowieso niet. Asomani, Jackers en de Fin Moren zijn twijfelgevallen bij de ploeg van Mercier. De lappenmand is mogelijk nog beter gestoffeerd bij STVV. Daar vooral veel (kleine) pijntjes en vraagtekens hoe ze tijdens de kerstvieringen zullen recupereren. Boli, De Bruyn, De Smet, Ito, Steppe, Teixeira en De Petter zijn allen meer of minder gekwetst. Hiermee is zowat de halve selectie onder behandeling van de medische staf van Sint Truiden.

Prognose

Onze prognostiek voor deze Jupiler Pro League match luidt: 0-0. Wij verwachten twee teams die niet willen verliezen. Een match waarin de verdediging voorrang krijgt op de aanval. Derhalve spelen wij op een draw zonder goals. Verwacht u als Belgische voetballiefhebber ook een puntendeling? Check dan de odds voor een gelijkspel in onderstaand overzicht. Hier vindt u ook de overige quoteringen voor deze Belgische competitiematch. Speelt u ook mee? Dan maakt u kans op mooie uitkeringen van de Belgische wedkantoren en die zijn in deze feestmaand altijd welkom, nietwaar?

Quoteringen Waasland-Beveren – Sint Truiden

Met het kerstdiner nog in de maag, rijzen de quoteringen alweer de pan uit bij de Belgische wedkantoren. Bij deze wedstrijd zijn de quoteringen gelijkwaardig ingedeeld. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Winst van Sint Truiden levert met x 2.60 keer de inleg een iets hogere beloning op dan bij winst van de thuisploeg. Als Waasland-Beveren wint, wordt uw inleg hierop x 2.50 keer meer waard.

Voor een gelijkspel zijn de bookies bereid de hoogste odd van deze match uit te keren. Mochten de punten verdeeld worden in het Freethiel Stadion, dan krijgt u x 3.60 keer de inleg terug van uw bookmaker.

De Jupiler Pro League wedstrijd Waasland-Beveren – VV Sint Truiden wordt gespeeld op donderdag 26 december om 14:30 uur in het Freethiel Stadion te Beveren. Hoe verloopt deze wedstrijd volgens u? Ontdek alle speeltechnieken en hoogste odds om de beste deal te kunnen sluiten bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

teamspeler
27 december 2019

Yes! Gegokt op Waasland-Beveren!!!

4 jaar geleden

bluearmy
27 december 2019

Zat er net weer naast. Gespeeld op 0-1 van STVV.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN