Moeskroen speelt thuis tegen Zulte Waregem in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 september 2019     2 REACTIES

Komende zaterdag mogen Royal Excel Moeskroen en SV Zulte Waregem gaan bepalen wie er met drie punten het veld afstapt. Mochten beide elftallen daar niet uitkomen, dan moeten ze alle twee genoegen nemen met één punt. Dit scenario wordt door de bookmakers als meest waarschijnlijk bestempeld. De hoogste odds vinden we bij een gelijkspel. Wie verwacht u dat deze Jupiler Pro League match in zijn voordeel gaat beslissen? Laat uw voorspelling nu achter via VoetbalGokken.be en pak die hoogste quotering!

Bernd Hollerbach (Moeskroen): “We hebben sterk team”

Het seizoen valt voor Royal Excel Moeskroen alleszins mee tot nu toe. De ploeg vindt zichzelf in de tabellen terug op een meer dan keurige vierde stek. Met de thuismatch tegen Zulte Waregem voor de boeg zou die uitstekende positie verder uitgebouwd moeten kunnen worden en zal die luxe nog kunnen voortduren. De Duitse trainer Bernd Hollerbach heeft er alle vertrouwen in: “Ik denk dat we een heel sterke ploeg op de been kunnen brengen en zeker in thuismatches ons mannetje kunnen staan.”

Moeskroen wint de wedstrijd
2.35
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.55
Zulte Waregem wint de wedstrijd
2.80

“Voeten aan de grond houden”

Volgens Hollerbach is de rek er nog niet uit en kan het zelfs nog beter dan het nu al gaat: “Ik kijk ernaar uit om hier iets te kunnen ontwikkelen. Toen ik aan de slag ging bij Würzburger Kickers, stegen we uit het niets van de derde naar de tweede klasse. Moeskroen heeft tot dusver al een goede indruk bij mij nagelaten, ik merk in de aanloop naar de match tegen Zulte Waregem dat de mensen hier de voeten op de grond willen houden en dat is ook goed, denk ik”, zo zegt Hollerbach op Sport.be.

Francky Dury: “Geleerd van pandoering in PO2”

Essevee had voorbije seizoen een slechte eind van PO2. Van Moeskroen werd verloren terwijl die ploeg op dat moment stijf onderaan stond en nog geen enkele zege had geboekt. Zulte Waregem-trainer Franky Dury wil dan ook geen herhaling zien van die match: “We hebben geleerd van die pandoering in PO2 tegen Moeskroen. Deze zaterdag zullen we ons moeten presteren als professional en die drie punten hier houden.”

Deschacht: “Zaterdag winnen van Zulte”

Olivier Deschacht werd voorbije week verkozen tot Speler van de Maand, maar de nieuwkomer staat daar niet te lang bij stil: “Ik ben niet naar hier gekomen om speler van de maand te worden. Ik wil met Zulte zaterdag weer een goed resultaat neerzetten winnen en komend weekend wacht de match op verplaatsing bij Moeskroen. Natuurlijk is dit een warm welkom van de fans, maar we moeten eerst en vooral gewoon onze punten blijven pakken. Momenteel is het goed vertoeven bij Zulte Waregem”, zo besluit hij op de clubwebsite.

Statistieken

Moeskroen staat met 15 uit acht fier op de vierde plaats in de Jupiler Pro League. Het won al vier matches en heeft een positief doelsaldo van elf voor en acht tegen. Zulte Waregem staat een paar treetjes lager, maar heeft slechts drie punten minder dan de tegenstander van zaterdag. Waregem won tot nu toe drie keer in dit seizoen.

Head 2 Head

Van een rijke historie kan niet gesproken worden. De eerste Moeskroen – Waregem (na alle fusies) vond plaats in 2014. Op 23 augustus van dat jaar werd het 1-1 in Waregem en 0-1 in Moeskroen. Moeskroen won overigens nog maar tweemaal in eigen stadion: voorbije seizoen (3-0) en in 2017 (2-1). Waregem pakte op verplaatsing al drie zeges en tot twee keer toe eindigden deze clash in een draw (2-2 in 2015 en 0-0 in 2018).

Huidige vorm Moeskroen

Royal Excel Moeskroen pakte ternauwernood een bekerwinst op verplaatsing bij Dessel: 0-1. In de competitie gaat het zoals gezegd best aardig. Voorbije weekend speelde het 1-1 gelijk bij Waasland-Beveren. Veertien dagen terug won het thuis met 2-0 van Kortrijk en vorige maand boekte het onder meer een overwinning op KAA Gent (2-1), Eupen (2-0) en hield het KV Mechelen op 2-2.

Huidige vorm Zulte Waregem

Bij Zulte Waregem ziet de reeks er gelijkaardig uit. Ook Essevee wisselt draws af met zeges. In de Belgische Cofidis Beker won het midweeks van Duffel: 4-2 en in de Jupiler Pro League werd het voorbije weekend 2-2 in de thuismatch tegen KAA Gent. Voordien had de fusieclub ook al een punt gepakt bij Eupen (1-1) en kon het drie punten bijschrijven na de match tegen Antwerp: 2-0.

Lappenmand

Bij de thuisploeg is Babacar een twijfelgeval, maar lijkt de rest gewoon fit aan dit duel te kunnen beginnen. De bezoekers hebben iets meer personele problemen: Baudry en Demir zijn beide onder behandeling van de clubartsen en zijn om uiteenlopende reden onzeker voor zaterdag.

Prognose

Onze voorspelling bij de bookmakers voor Royal Excel Moeskroen – SV Zulte Waregem luidt: 1-1. We verwachten geen winnaar omdat beide elftallen aan elkaar gewaagd zijn en ze de voorbije weken regelmatig puntendelingen lieten noteren. Daarom spelen wij voor deze match op een draw. Weet u het beter? Check onderstaande odds!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Moeskroen – Zulte Waregem

De bookmakers in België keren x 2,35 keer uw inleg uit als de thuisploeg wint. Speelt u liever op de bezoekende formatie van Franky Dury? Dan wordt er x 2,80 keer in uw inleg uitbetaald als Essevee daadwerkelijk weet te winnen. De hoogste odds vinden we echter bij Unibet sportweddenschappen met een draw, onze voorspelling. Daarvoor staat in het 1×2 spelsysteem gemiddeld een pre-wedstrijdquotering van x 3,55 voor. Wel is die odd de voorbije dagen iets gezakt, dus snel inzetten is raadzaam.

De Jupiler Pro League-match tussen Moeskroen – Zulte Waregem wordt gespeeld op zaterdag 28 september om 20:00 uur in Stade Le Canonnier in Moeskroen. Speelt u ook mee? Check dan eerst onze wedtips en actuele odds, bepaald uw spelstrategie, beperkt de risico’s en maken het volgen van voetbalmatches nog leuker door zelf een voorspelling achter te laten op VoetbalGokken.be! Alleen als u meedoet maakt u kans! Aarzel dus niet en doe mee.


Reacties

martijnj
29 september 2019

Zulte kwam nog knap terug met Oberlin ;)

5 jaar geleden

bobgok
29 september 2019

De hoogste odd weten te pakken bij Unibet ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN