Midweekse PO1-odds bij bookies: KRC Genk – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 mei 2021     1 REACTIE

Deze week komen de PO1-clubs midweeks ook in actie. KRC Genk krijgt woensdag bezoek van RSC Anderlecht. De ploeg uit Genk won als enige ploeg uit PO1 de twee vorige speelronden. Houden de Genkies hun zegereeks in ere als Anderlecht woensdag op de stoep zal staan? VoetbalGokken.be heeft de strafste odds van de Belgische wedkantoren voor u opgezocht.

John van den Brom: “Voort doen in Anderlecht match”

KRC Genk-coach John van den Brom zag zijn team voorbije vrijdag met 3-0 winnen van koploper Club Brugge. Dat geeft de coach vertrouwen naar de rest van PO1 dat woensdag alweer begint met een match tegen RSC Anderlecht. “Ik ben zeer blij met dit resultaat, maar we moeten snel vooruitkijken naar de volgende wedstrijd dat tegen Anderlecht zal zijn”, zegt Van den Brom na de overwinning op de koploper.

KRC Genk wint de wedstrijd
2.35
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.95

“Woensdag belangrijker dan titel”

De ploeg uit Genk staat nu op de tweede plek, maar de coach wil nog niets weten van een mogelijke titel. Daarvoor zal ook de match tegen RSCA terug gewonnen moeten worden en Club Brugge zal punten moeten morsen. “Dankzij de zege op Club komen we een stap dichter bij en een Champions League-ticket. Maar ga nu alsjeblieft geen vragen liggen stellen over een eventuele titel. De match van woensdag is nu de belangrijkste”, besluit de Nederlandse coach.

Vincent Kompany: “KRC Genk op zeker titelkandidaat”

RSC Anderlecht zegevierde nog geen match in PO1, maar coach Vincent Kompany heeft hoop dat daar in de komende matches verandering in zal komen. Wat Van den Brom niet wil horen zegt Kompany toch: “KRC Genk is op dit moment op zeker een titelkandidaat. Ik had verwacht dat ze konden winnen van Club Brugge, maar 3-0? Dat is toch veel. Maar goed, wij gaan daar ook een resultaat proberen neer te zetten.”

“We zijn present in de slotfase”

Volgens Kompany gaat ook zijn team met sprongen vooruit, vooral tegen het slot van de match. “In het begin van het seizoen slikten we vaak goals in de slotminuten, maar we werkten er een jaar aan om dat te keren. Hoe vaak verborg een late tegengoal in het verleden wel ons goeie voetbal. Tegenwoordig zijn we zelf vaak present in de slotfase en kunnen we zelf scoren”, zo besluit coach Kompany.

Statistieken

Met 39 punten is Club Brugge nog altijd koploper van de Belgische competitie, maar de Bruggenaren zijn de jongste weken niet in hoog vorm. KRC Genk staat op de tweede plek met 34 punten en zegevierde in de eerste twee PO1 speelronden. RSC Anderlecht staat op de derde plek met 31 punten en ook de nummer vier Royal Antwerp FC is met 31 punten nog volop in de race.

Head 2 Head

KRC Genk speelde op 7 februari dit jaar voor het laatst thuis tegen RSC Anderlecht. De ploeg van coach Van den Brom verloor met 1-2 van Paars-wit. Een ontmoeting eerder in de Luminus Arena was Genk met 1-0 wel te sterk voor Anderlecht. Op 14 maart speelden de teams de Belgische beker tegen elkaar. Ook toen won Genk de finale met 1-2.

Huidige vorm KRC Genk

KRC Genk begon de PO1 met een match op verplaatsing bij Royal Antwerp. De ploeg uit Genk won met 2-3 in Antwerpen. Voorbije vrijdag speelden de ploeg van coach Van den Brom thuis tegen koploper Club Brugge en wisten de Bruggenaren met lege handen naar huis terug te sturen. Met een 3-0 zege van Genk hadden de Bruggenaren zelfs geen schijn van kans.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speelde de eerste match van PO1 op Jan Breydel tegen Club Brugge. De ploeg van coach Kompany wist een punt binnen te hengelen door een gelijkspel 2-2 in Brugge. Voorbije weekeinde speelde Paars-wit thuis tegen Royal Antwerp. Die match eindigde met 2-2 weeral een puntendeling.

Lappenmand

Coach Van den Brom kan tegen Anderlecht over een fitte basisselectie beschikken. Anderlecht-coach Kompany kan woensdag nog niet rekenen op Hannes Delcroix (geopereerd aan zijn knie) en Abdoulay Diaby (rugproblemen).

Prognose

Wij verwachten dat de Genkies barsten van het zelfvertrouwen en ook winnen van RSCA. Onze wedtip is 2-1 voor de ploeg van coach Van den Brom. In onderstaand odds-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor Genk – Anderlecht.

Quoteringen KRC Genk – RSC Anderlecht

De hoogste pre-odd van deze match staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd bij een gelijkspel. Gemiddeld ontvangt u x 3.70 keer uw inleg terug als woensdag de punten worden gedeeld in de Luminus Arena.

Een overwinning van KRC Genk staat een quotering  van x 2.13 uw speelbedrag ingedeeld Wint RSCA? Dan krijgt u x 2.95 keer uw speelbedrag retour als u dit vooraf voorspelde bij de bookies.

De PO1-match KRC Genk – RSC Anderlecht wordt woensdag 12 mei om 20:45 uur gespeeld in de Luminus Arena te Genk. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ontvang de hoogste bonussen als uw voorspelling de juiste is!


Reacties

weddens...
11 mei 2021

Genk gaat terig zegevieren!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN