Leider Club Brugge bezoekt Oostende

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 februari 2016     0 REACTIES

Club Brugge heeft afgelopen weekend de eerste plaats herovert op AA Gent. De twee clubs hebben allebei tweeënvijftig punten, maar op doelsaldo is Club Brugge de leider van de Jupiler Pro League. Dit weekend gaat de Blues richting West-Vlaanderen om het leiderschap voort te zetten. Het dit seizoen verrassend sterk presterende Oostende is startklaar om tegen de Bruggenaren aan te treden.

Club Brugge leider van de Jupiler Pro League

Na een moeilijke start in de eerste helft van het seizoen en het blessureleed dat Club telkens moest slikken, hebben Michel Preud`homme en zijn mannen de eerste plaats van de Jupiler Pro League toch weer te pakken. Het definitieve kampioenschap is nog ver weg. Voorlopig is het zaak voor Club Brugge om geen wedstrijden meer te verliezen. Oostende is de eerste post die Blauw-Zwart moet wijken om dit te bereiken. De bookies verwachten een open wedstrijd en betitelen de thuisploeg als lichte favoriet.

“We moeten dit elke wedstrijd doen”

Club Brugge speelde afgelopen week twee keer tegen de Gentenaren. Eén keer voor de beker en één keer voor competitie. Beide wedstrijden wisten de Bruggenaren af te sluiten met 1-0. De oefenmeester van Club Brugge Michel Preud`homme was dik tevreden over zijn team. “We verdedigen en vallen samen aan. Dat is niet alleen tegen Gent, we moeten dit elke wedstrijd doen”, besloot Preud’homme die hoopt op nog zo`n prestatie tegen Oostende. “Om zo’n prestatie neer te zetten moet iedereen in topconditie zijn en zich optimaal kunnen concentreren. We proberen totaalvoetbal te spelen en dan moet iedereen aanvallen en iedereen verdedigen”, zei de coach aan Sporza. Preud’homme roteerde weinig en daar had de oefenmeester zo zijn reden voor. “Ik kies gewoon wie het best past voor welke wedstrijd. Op een bepaald moment zullen we de andere spelers ook nodig hebben. We zullen bezien wat volgende week de juiste oplossing is tegen een sterk spelend Oostende”, besluit de coach van Club.

Oostende mist Didier Ovono

KV Oostende won afgelopen zondag met 0-1 bij Lokeren en ontvangt de Bruggenaren dit weekend dan ook vol zelfvertrouwen. Een tegenvaller in de match tegen Lokeren was het uitvallen van doelman Didier Ovono. De sluitpost van Oostende werd vervangen door Wouter Biebauw. De mediale band van de knie van Ovono is geraakt en daardoor zal hij de match tegen Club Brugge waarschijnlijk moeten missen. Dat meldt de club de week op Twitter.

“We moesten echt eens winnen”

KV Oostende pakte de voorbije weken nauwelijks punten en winnen tegen Lokeren kwam dan ook zeer goed uit, vooral omdat de volgende twee speeldagen Club Brugge en AA Gent op bezoek komen. “We moesten echt eens winnen, want we hadden de vorige weken te veel met de punten gemorst”, zegt de oefenmeester van de Kustploeg Yves Vanderhaeghe bij Sporza. “Deze 0-1 is een grote opluchting. Nu kunnen we volgende week volop de strijd aangaan met Club Brugge. Deze zege moet vertrouwen geven aan mijn ploeg. We houden de 0 en ook dat is niet onbelangrijk”, besluit Vanderhaeghe.

Pre-wedstrijd quoteringen

De Pre-wedstrijd quoteringen zijn voor dit duel in alle opzichten uitdagend te noemen. Winst van Club Brugge heeft de laagste odd, maar met een x 2.00 notering wordt uw inleg wel verdubbeld. Winst van thuisploeg Oostende krijgt een x 3.30 quotering mee en een gelijkspel x 3.75. De Belgische wedkantoren pakken hiermee flink uit. Bij een goede inzet valt er dus stevig te verdienen aan deze pot.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro Leaguewedstrijd KV Oostende – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 14 februari om 14:30 uur in het Albertparkstadion te Oostende. Is Club Brugge ook na deze wedstrijd nog de leider van de Belgische competitie of steekt Oostende hier een stokje voor? Voorspel de uitkomst, speel mee en win!Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN