Laatste speelronde Pro League: KV Kortrijk – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 april 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League worden dit weekeinde de laatste speelronden afgewerkt waarna de play-offs volgen. In de 34ste speelronde zijn de clubs op jacht naar de laatste drie punten om de beste plaats te veroveren. Zo heeft RSC Anderlecht nog een driepunter nodig om PO1 te mogen spelen. Paars-wit speelt zondag tegen KV Kortrijk in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. Voorspel de match via VoetbalGokken.be. Uw portaal voor de beste Belgische bookmakers.

Karim Belhocine: “RSC Anderlecht zal heel gemotiveerd zijn”

Voor KV Kortrijk valt er niets meer te winnen of te verliezen, maar KVK-coach verwacht met RSC Anderlecht een felle tegenstander die vecht voor de laatste punten. “RSC Anderlecht zal uiteraard heel gemotiveerd zijn terwijl wij al een paar weken weten dat we geen play-offs kunnen halen en ook niet meer in degradatieproblemen kunnen komen,” beseft KVK-coach Belhocine.

“Geen laksheid”

De coach van de ploeg uit Kortrijk wil ook niet dat zijn ploeg het bijltje erbij neerlegt. Belhocine stelt nieuwe doelen. In april is het de bedoeling dat we de basis leggen voor het nieuwe seizoen, dat weleens heel specifiek en heel zwaar zou kunnen worden. Ik duld dus zeker geen laksheid in de matchen en op training. De spelers moeten zich nu al tonen voor het komende seizoen”, aldus de T1 van KV Kortrijk.

Vincent Kompany: “Wedstrijd tegen KV Kortrijk winnen en dan afwachten”

RSC Anderlecht moet zondag winnen, want als KAA Gent van OH Leuven wint, is het gedaan voor RSCA. Coach Vincent Kompany wil deze week uiterste concentratie van zijn team. “We zijn er nog niet. We gaan proberen hetzelfde te doen als altijd: goeie voorbereiding, veel kansen creëren en ze ook afwerken. We gaan toewerken naar de wedstrijd tegen KV Kortrijk en willen die winnen. En wie zegt dat de anderen hun match gaan winnen?”, zegt coach Kompany over de situatie in de laatste reguliere speelronde.

“Zes op zes voor PO1”

De laatste weken had trainer Kompany de situatie van zijn ploeg al voorzichtig voorspeld. “Ik heb wel niet gezegd dat we sowieso zes op zes gaan halen. En dat hebben we ook nog niet. Ik heb gezegd dat ‘als’ we zes op zes halen, we in de Champions’ Play-offs gaan zitten”, zo besluit de coach van Paars-wit.

Statistieken

RSC Anderlecht is de nummer vier op de tabel. De ploeg van coach Kompany heeft 61 punten en heeft drie punten nodig om de huidige nummer vijf, KAA Gent voor te blijven. De ploeg uit Gent heeft 59 punten en kan bij winst op OH Leuven de PO1-ticket van RSCA veroveren.

Voor KV Kortrijk is de reguliere competitie gespeeld. De ploeg staat twaalfde met 37 punten en komt niet meer in aanraking voor play-offs of nacompetitie.

Head 2 Head

KV Kortrijk speelde op 23 oktober 2020 voor de laatste maal thuis tegen RSC Anderlecht. De Kerels verloren toen met 1-3 van Paars-wit. Dit seizoen wist Anderlecht in Brussel niet te zegevieren van KVK. Op 21 november van het voorbije jaar werd het 1-1 in het Lotto Park.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk speelde voorbije week uit bij KV Mechelen. De ploeg van coach Belhocine verloor ginds met 3-2 van KVM. Dit was voor Kortrijk al de vijfde verloren match op rij. Op 19 februari werd er voor de laatste keer gewonnen. SV Zulte Waregem werd toen met 5-0 verslagen. Ook dat gebeurde nadat er vier duels verloren waren gegaan.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht zegevierde voorbije weekeinde met 4-0 van Sporting Charleroi. De ploeg van coach Kompany liet een week eerder nog duren punten liggen bij de grootste concurrent KAA Gent. In de Ghelamco Arena werd Paars-wit met 1-0 verslagen door de Buffalo’s. Verliezen was RSCA sinds 30 januari jongstleden niet meer gebeurd.

Lappenmand

KV Kortrijk treedt aan zonder middenvelder Victor Torp en aanvallers Rachid Alioui, Kristof D’Haene en Pape Habib Gueye.

RSC Anderlecht verdedigers Zeno Debast en Hannes Delcroix zijn de twee spelers die zondag door blessureleed niet zullen aantreden tegen KVK.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van RSC Anderlecht. Wij verwachten ook een overwinning van Paars-wit en vullen een 0-2 in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze match in het Guldensporen Stadion?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze laatste speelronde in de Belgische Pro League.

Quoteringen RSC Anderlecht – KV Kortrijk

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds haarscherp ingeschaald voor alle matches in de laatste speelronde van de reguliere competitie. Bij de match KV Kortrijk – RSC Anderlecht staan de hoogste pre-odds van dit duel ingedeeld bij winst van De Kerels. Een zege van KVK kan u maximaal x 6.00 keer het speelbedrag opleveren.

Worden de punten gedeeld in Kortrijk, dan keren de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be maximaal x 4.50 keer uw inleg aan u uit.

Een zege van RSC Anderlecht betekent dat de ploeg van coach Kompany voor de titel gaat strijden in PO1 en u kunt er een ferme odd van gemiddeld x 1.40 keer de inleg mee scoren.

De Jupiler Pro League match KV Kortrijk – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 10 april om 18:30 uur in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. Voorspel en win bigdeals bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN