Laatste speelronde Pro League: Club Brugge – KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 april 2022     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de laatste reguliere speelronde in de Pro League afgewerkt. Deze zondag speelt Club Brugge een match op Jan Breydel tegen KV Mechelen. De Bruggenaren zijn zeker van PO1, maar met drie punten op KVM kan het koploper Royale Union SG bijbenen. KV Mechelen is zeker van PO2. Voorspel de match via VoetbalGokken.be. Vergelijk, zet in en win!

Alfred Schreuder: “KV Mechelen heeft grinta”

Club Brugge heeft de ticket voor PO1 al binnen en de ploeg van coach Alfred Schreuder speelt straks voor een ticket naar de play-offs van de UEFA Champions League. In deze laatste speelronde tegen KV Mechelen wil de coach opnieuw drie punten bij kunnen schrijven om de reguliere competitie goed af te kunnen sluiten. “We weten wat voor een wedstrijd het gaat zijn. KV Mechelen heeft grinta en agressiviteit”, zegt de trainer van Club Brugge in zijn persconferentie.

“Spelers met groot hart”

De coach van Club Brugge weet dat ook KV Mechelen niet voor minder dan drie punten naar Brugge komt. “De spelers van die club hebben een heel groot hart, dat is voor iedereen duidelijk. Dat moet ook voor ons de basis zijn. Als je geen duels van je tegenspeler wint, dan kun je ook nooit iets winnen”, aldus de coach van Blauw-zwart.

Wouter Francken: “Slotspeeldag Club Brugge”

Voorbije weekeinde verzekerde KV Mechelen zich van PO2 in het duel tegen KV Kortrijk. De ploeg van coach Wouter Vrancken zegevierde met 3-2. “We moesten ons wel verzekeren van een play-off-plek, want dit weekend volgt Club Brugge op de slotspeeldag en dat wordt een zware match”, vertelt de coach na de gewonnen wedstrijd tegen KV Kortrijk.

“Mooi slot aan breien”

In de voorbije vijf duels zegevierde KV Mechelen eenmaal. De overige vier duels werden gelijkgespeeld. “De voorbije weken hadden we het al kunnen afmaken, maar het zat wat tegen. We gaven het ook vaak zelf weg. We hebben de play-off-ticket beet. Laten we er tegen Club Brugge ook een mooi slot aan breien”, zo besluit de coach van Malinwa.

Statistieken

In speelronde 34 worden de laatste puntjes op spreekwoordelijke i gezet. Alle ploegen strijden voor de laatste punten in de reguliere competitie. Club Brugge staat daarin vooralsnog tweede op de tabellen met 69 punten. Royale Union SG is koploper met 74 punten.

KV Mechelen staat op de zesde plaats met 52 punten. Mocht de ploeg van coach Vrancken verliezen op Jan Breydel dan is het nog altijd zeker van PO2.

Head 2 Head

Club Brugge speelde op 31 oktober 2020 voor de laatste maal tegen KV Mechelen voor eigen publiek. Beide teams waren aan elkander gewaagd. Het werd met 2-2 een gelijkspel op Jan Breydel. Een ontmoeting eerder zegevierde de regerend Belgische kampioen met 3-0 op Malinwa. Dat KVM nog eens kwam zegevieren op Jan Breydel is van 2012. Het werd tien jaar geleden 0-1 voor KVM.

Huidige vorm Club Brugge

Voorbije weekeinde speelde Club Brugge een match op verplaatsing bij Beerschot VA. De Bruggenaren zegevierden met 1-3 van de Antwerpse ploeg die al gedegradeerd is. Een speelronde daarvoor werd KRC Genk met 3-1 verslagen op Jan Breydel.

Huidige vorm KV Mechelen

Na vier duels op rij een gelijkspel uit het vuur te hebben gesleept (Cercle Brugge 2-2, St-Truiden 1-1, Sporting Charleroi 2-2 en KAS Eupen 1-1), zegevierde KV Mechelen voorbije zondag met 3-2 van KV Kortrijk. De laatste match die de ploeg van coach Vrancken verloor, was tegen KRC Genk dat met 4-1 te sterk was voor Malinwa.

Lappenmand

Bij Club Brugge zijn er op moment van schrijven geen spelers die door een blessure niet kunnen aantreden tegen KVM. De Brugse formatie heeft dus een lege lappenmand.

KV Mechelen speelt zondag zonder Dries Wouters en Lucas Bijker. Beide spelers blijven door kwetsuren achter in Mechelen, waardoor KVM lichtelijk verzwakt aan de aftrap zal verschijnen.

Prognostiek

En dan onze prognostiek. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van Club Brugge. Wij verwachten ook een overwinning van Blauw-zwart en vullen een 2-1 eindstand in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze heenmatch op Jan Breydel?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de Vlaamse bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze laatste speelronde in de Belgische Pro League.

Quoteringen Club Brugge – KV Mechelen

De Belgische wedkatoren keren de hoogste pre-odds uit bij een zege van KV Mechelen. De pre-odd staat op maximaal x 6.25 keer de inleg ingedeeld en dat is een zeer straffe odd.

De quoteringen bij een gelijkspel staat ook hoog ingeschaald. U kunt maximaal x 4.75 keer de inleg scoren als Club en KVM de punten zondagavond gaan delen.

Een overwinning van de Bruggenaren staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.41 keer uw inleg ingedeeld bij de Belgische wedkantoren.

De Belgische Pro League match Club Brugge – KV Mechelen wordt gespeeld op zondag 10 april om 18:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Zegeviert Blauw-zwart in deze laatste speelronde van de reguliere competitie? Vergelijk de odds, zet in en win via de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN