Laatste PO1-kans RSC Anderlecht ligt bij Sint-Truiden VV

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 maart 2020     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de laatste speelronde in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League afgewerkt. Veel ploegen weten al waar ze begin april – als de play-offs van start gaan – aan toe zijn. Andere teams moeten dit weekeinde nog hard aan de bak. Dat geldt ook voor RSC Anderlecht die PO1 nog kan halen. Die laatste kans voor Paars-wit moet dan op verplaatsing bij Sint-Truiden VV gegrepen worden. VoetbalGokken.be blikt vooruit op deze zenuwslopende match van RSCA.

Frank Vercauteren: “Tegen STVV kwaliteit en focus brengen”

Het wordt dit weekeinde erop of eronder voor RSC Anderlecht. De ploeg van trainer Frank Vercauteren heeft nog een kans om PO1 te halen en die kans wil de coach van RSCA grijpen. “We moeten opnieuw kwaliteit brengen zoals de voorbije weken”, aldus Vercauteren tijdens zijn persbabbel. “Elke week herhalen we de clichés dat we gefocust moeten zijn. Ook tegen Sint-Truiden”, benadrukt de trainer van RSCA.

Sint-Truiden wint de wedstrijd
6.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.45

“Kwaliteit, techniek, tactiek en slimheid”

Vercauteren heeft het niet geheel in eigen hand. KV Mechelen en KRC Genk zijn de ploegen die RSC Anderlecht nog voor zich moeten dulden. “Voor ons is de wedstrijd tegen STVV het belangrijkst. De rest hebben we niet in de hand. We zullen zien waar we terechtkomen. Ik wil zondag in ieder geval kwaliteit, techniek, tactiek en slimheid zien. Dan zullen we zien waar het ons naar het einde van het reguliere seizoen brengt”, aldus Vercauteren.

Miloš Kostić: “Anderlecht pijn doen”

Sint-Truiden VV kan dit seizoen PO1 niet meer halen, maar dat wil volgens trainer Miloš Kostić niet zeggen dat de strijdbijl begraven moet worden. “We proberen nog elke week vooruitgang te maken”, zegt de trainer van STVV. Dat RSC Anderlecht op bezoek komt, vindt de coach uit Slovenië dan ook een mooie uitdaging. “Ik kijk al uit naar de clash met Anderlecht”, zegt de oefenmeester van de nummer twaalf. “Geloof me, we zullen klaar zijn zondag.”

“Ja, die 7-0 heb ik gezien”

Kostić wordt dan ook niet bang van RSCA dat in drie matches zestien keer scoorde. “Of ik de uitslag van Anderlecht gezien heb?”, zegt de coach van STVV nadat Anderlecht van Zulte Waregem had gewonnen. “Ja, 7-0. Maar ik hoop dat Anderlecht ook onze uitslag gezien heeft. Wij kunnen hen pijn doen”, zei Kostić aan Het Belang van Limburg nadat zijn ploeg bij Standard Luik een gelijkspel (0-0) uit het vuur sleepten.

Statistieken

Voor Sint-Truiden VV is het niet meer mogelijk om PO1 te halen. De ploeg van trainer Kostić heeft 33 punten en staat op de twaalfde plek. RSC Anderlecht heeft 43 punten en de deur van PO1 staat dan ook nog op een kier voor de ploeg van Vercauteren. Vanaf de achtste plek heeft RSCA de touwtjes alleen niet in eigen hand. De nummer zes KV Mechelen en zeven KRC Genk hebben 44 punten en gaan dit weekend tegen elkaar spelen. Mocht die match een gelijkspel worden en RSCA zegeviert van STVV, dan is Anderlecht de ploeg die aansluit bij de zes ploegen die voor de landstitel gaan.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist RSCA geen vuist te maken tegen Sint-Truiden op Stayen. De ploeg uit Brussel verloor met 4-2 van STVV. Begin 2018 was het ook al de thuisploeg die zegevierde door met 1-0 te winnen van Anderlecht. Paars-wit won voor het laatst in januari 2016 van Sint-Truiden (1-2) en dat is inmiddels al wel vier jaar geleden.

Huidige vorm Sint-Truiden VV

Sint-Truiden heeft al vier competitiewedstrijden op rij niet gewonnen. De laatste keer dat er gewonnen werd, dateert van begin voorbije maand. KAS Eupen kwam toen op bezoek in Sint-Truiden en werd met 5-2 verslagen. De week erna kwam Cercle Brugge zegevieren op Stayen (0-1) en ging ook KV Mechelen (0-3) met drie punten op zak huiswaarts. De wedstrijden op verplaatsing bij KAA Gent (4-1) en Standard Luik (0-0) werden ook niet in een overwinning omgezet.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Midden februari verloor RSC Anderlecht nog van KV Mechelen (2-0), maar sindsdien heeft de ploeg van trainer Vercauteren niet meer verloren. KAS Eupen werd in het Lotto Park aan het spit geregen (6-1) en ook Zulte Waregem werd met overtuigende cijfers verslagen (7-0). De wedstrijd op verplaatsing bij Rode Lantaarn Waasland-Beveren werd met 0-3 ook gewonnen door de troepen van Vercauteren.

Lappenmand

Bij Sint-Truiden wordt doelman Daniel Schmidt (voetblessure) zondag nog niet terugverwacht. Ook Steven De Petter is nog altijd niet hersteld van zijn enkelblessure die de middenvelder al bijna een jaar aan de kant houdt. De drie verdedigers Jorge Teixeira, Pol García en Thibault De Smet hebben vier gele kaarten achter hun namen staan en moeten dus oppassen voor nog een prent.

Prognose

Gezien de huidige vormen en de resultaten van RSCA van de laatste drie weken verwachten wij dat Anderlecht gaat zegevieren. Of dat ook genoeg is voor PO1 moet nog blijken, maar wij vullen een 2 in op het wedstrijdformulier van de bookies. Benieuwd naar de strafste odds? Check onderstaand odds overzicht om een beeld te krijgen van de gemiddelde quoteringen en sla zelf ook toe op het juiste moment.

Quoteringen Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht

De quoteringen voor de wedstrijd op Stayen zijn om te smullen. De hoogste odd van deze match x 6.00 kunt u verwachten als STVV thuis zegeviert. Een gelijkspel wordt met x 4.50 keer uw inleg ook een straffe duit waard. Een broodnodige zege van RSC Anderlecht levert u in het 1X2 spelsysteem x 1.45 keer de inleg op.

De laatste speelronde van de Jupiler Pro League worden allemaal op zondag 15 maart om 18:00 uur gespeeld. Sint-Truiden – RSC Anderlecht starten om die tijd op Stayen te Sint-Truiden. Wilt u voor deze laatste speelronde nog een leuke bonus meepakken? Zet dan vandaag alvast een voorspelling in bij uw favoriete bookmaker en win zondag in de Jupiler Pro League.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN