KV Oostende treft RSC Anderlecht in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 november 2019     0 REACTIES

De Jupiler Pro League barst het dit weekend weer van de topwedstrijden waar al flink op gegokt kan worden. Zo hebben de Belgische wedkantoren ook zeer straffe quoteringen klaarstaan voor de wedstrijd tussen KV Oostende en RSC Anderlecht. Beide ploegen willen de huidige plek op de ranglijst wat opkrikken en gaan er alles aan doen om deze speelronde te zegevieren. Denkt u dat RSCA er met een overwinning vandoor gaat of zegeviert de Kustploeg? De bookmakers op VoetbalGokken.be zijn er klaar voor om elke voorspelling op te nemen en de juiste voorspelling goed te belonen.

Kåre Ingebrigtsen: “Iedereen verwacht overwinning van RSCA”

Het gaat nog niet van het leien dakje bij KV Oostende. De ploeg van trainer Kåre Ingebrigtsen smacht naar punten in de Jupiler Pro League. Met de komst van RSC Anderlecht hoopt de Kustploeg op een driepunter. Ingebrigtsen: “Iedereen verwacht een overwinning van Anderlecht, maar ik voel dat er iets inzet nu.”

KV Oostende wint de wedstrijd
4.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.90

“KVO heeft wat geluk nodig”

Met die woorden klinkt het toch enigszins positief vanuit Oostende. Tijdens de interlandbreak speelden de teams een vriendschappelijk duel en die werd met 2-0 gewonnen door KVO. De trainer hoopt dat nu ook te kunnen bewerkstellen nu het om de punten gaat. “KVO heeft wat geluk nodig”, zegt de trainer op de vooravond van de wedstrijd tegen RSCA.

“We spelen goed en creëren ook kansen”

KVO haalde aan het begin van dit seizoen nog een driepunter binnen, maar dat lukt de jongste weken maar niet. Ingebrigtsen licht toe. “We zijn teleurgesteld, want we pakten geen punten, anderzijds moeten we ook naar het positieve kijken. We spelen goed en creëren ook kansen. We zitten dicht tegen de kentering aan. Hard verder werken en dan komt dat geluk wel. Ik denk niet dat er wedstrijden bij waren waarin wij volledig werden weggespeeld”, aldus de trainer van KVO in Voetbalbelgie.be.

Frank Vercauteren: “Zondag weer nieuwe succeskans”

Bij RSC Anderlecht wordt er de jongste weken niet meer verloren, maar de thuiswedstrijd tegen KVK – voorbije weekend werd het 0-0 – geeft trainer Frank Cauteren en zijn spelers niet het broodnodige vertrouwen voor de wedstrijd op verplaatsing bij Oostende. Vooral het scorend vermogen van RSCA staat op een te laag pitje, vindt Vercauteren. “Waarom het zo moeilijk gaat om te scoren? Tja, soms scoor je met de ogen dicht en andere keren lukt het gewoon niet. Onze laatste actie was meestal niet goed genoeg”, aldus de trainer van Anderlecht.

“We staan nog niet waar we willen staan”

Vercauteren wil voor de wedstrijd in Oostende met opgeheven hoofd starten. “We hebben zondag tegen KV Oostende weer een nieuwe kans op succes en daar gaan we hard ons best voor doen”, zegt Vercauteren die met zijn ploeg de top zes nog niet heeft bereikt. “We staan nog niet waar we willen staan. Maar wat vandaag goed is, wil ik morgen verbeteren”, aldus een cryptische Vercauteren.

Statistieken

Daar waar RSC Anderlecht langzaam aan zijn weg naar de bovenste helft van de ranglijst wringt, valt KV Oostende de voorbije speelronden als een banksteen naar beneden. Anderlecht is sinds eind september ongeslagen en een maand eerder won de kustploeg voor het laatst een match. De ploeg van Vercauteren staat inmiddels op de tiende plek en moet Oostende het momenteel met de veertiende plek doen.

Head 2 Head

De competitiewedstrijden tussen KVO en RSCA kent een rijke geschiedenis. We blikken terug naar de laatste drie jaar dat er aan de kust gespeeld werd door deze twee ploegen. Begin dit jaar was Anderlecht de baas in de Versluys Arena. Met 0-2 wist Paars-wit zijn tegenstander uit te schakelen. Precies een jaar eerder was dat andersom. Toen zegevierde KVO met 2-0 van zijn gastploeg uit Brussel. In 2017 werden beide matches in Oostende gewonnen door Anderlecht (1-4 en later 0-1). Leuk om te vermelden is dat de wedstrijden Oostende tegen Anderlecht de laatste 21 jaar niet in een gelijkspel zijn geëindigd. Wie weet komt dit weekend aan deze lange reeks een eind.

Huidige vorm KV Oostende

Oostende heeft al twee maanden geen driepunter gescoord in een competitiewedstrijd. De laatste overwinning in de Jupiler Pro League was eind augustus tegen KV Mechelen (2-1). Verder werd er een gelijkspel uit het vuur gehaald bij KV Kortrijk 2-2, thuis tegen Royal Antwerp (1-1) en thuis tegen Moeskroen (2-2). Voorbije week verloor de ploeg van trainer Ingebrigtsen op Jan Breydel tegen koploper Club Brugge met 2-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Met Vercauteren aan het roer lijkt RSC Anderlecht de juiste koers te hebben gevonden. In de tijd dat de nieuwbakkencoach RSCA leidt werd er niet meer verloren. Voorbije weekend lukten het niet om te zegevieren in eigen huis. KV Kortrijk kwam op bezoek in het Lotto Park, maar met een 0-0 gelijkspel bleven de doelpunten in die wedstrijd uit. Daarvoor wist Anderlecht tweemaal achter elkaar te winnen. Cercle Brugge (2-1) en SV Zulte Waregem (1-2) werden beide aan de zegekar geknoopt.

Lappenmand

KV Oostende heeft met Brecht Capon en Fashion Sakala twee aanvallers die geblesseerd langs de zijlijn moeten toekijken naar de thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Capon kampt met een spierblessure en Sakala is nog niet hersteld van een knieblessure.

Vercauteren kreeg goed nieuws te horen van de medische staf. Vincent Kompany traint bij Anderlecht weer mee met de groep. De kans bestaat dat Kompany zondag zijn rentree maakt. Ook waren Philippe Sandler en Adrien Trebel weer op het trainingsveld te vinden. Françis Amuzu is nog niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen Oostende.

Prognose

Het is al 21 jaar niet gebeurd, maar wij verwachten dat het deze zondag een gelijkspel wordt in de Versluys Arena. Onze prognose luidt 1-1 voor deze zeventiende speelronde in de Jupiler Pro League. Bent u het met ons eens of heeft u een andere voorspelling? Laat het uw favoriete bookmaker vandaag nog weten.

Quoteringen KV Oostende – RSC Anderlecht

De quoteringen voor de wedstrijd in de Versluys Arena zijn de moeite weer meer dan waard om een gokje te wagen op uw favoriet van deze match. Voor winst van Oostende keren de Belgische wedkantoren de hoogste odd van deze wedstrijd uit. Mocht de thuisploeg zegevieren, dan wordt uw inleg x 4.00 keer meer waard.

Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 3.50 keer uw speelbedrag nog een straffe odd mee voor dit duel. Gaat u voor een overwinning van RSCA? Als Paars-wit zegeviert bij de kustploeg, dan wordt uw inleg x 1.90 keer teruggestort op uw bankrekening.

De Jupiler Pro League wedstrijd KV Oostende – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 1 december om 14:30 uur in de Versluys arena te Oostende. Laat uw voorspelling voor deze wedstrijd een leuke geldbonus opleveren. Meespelen is heel gemakkelijke en betrouwbaar bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be dus schroom u niet en speel met ons mee.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN