KV Oostende ontvangt Sporting Charleroi in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 januari 2021     1 REACTIE

Deze zaterdag bekampen KV Oostende en Royal Charleroi Sporting Club elkaar in de Diaz Arena te Oostende. In de eerste speelronde van het nieuwe jaar draait Charleroi mee in de top drie en probeert KVO de top acht zo snel mogelijk te bereiken. De drie punten zijn dus voor beide teams hard nodig. Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor straffe odds bij de bookmakers.

Alexander Blessin: “Tevreden met punt tegen Charleroi”

KV Oostende kan zich gaan opmaken voor drie thuismatches die elkaar in rap tempo opvolgen. De ploeg van coach Alexander Blessin krijgt zaterdag bezoek van Charleroi. Daarna volgt midweeks de macht tegen KAS Eupen en enkele dagen later de match tegen KV Kortrijk. Stuk voor stuk matches waar coach Blessin graag drie punten uit boekt. “Ik wil élke wedstrijd winnen. Maar als we in één van onze volgende wedstrijden de drie punten pakken, ben ik een tevreden coach”, zegt Blessin.

KV Oostende wint de wedstrijd
2.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Charleroi Sporting wint de wedstrijd
2.47

“Aggressief, aanvallend spel”

Met Sporting Charleroi treft KVO een ploeg die het hoogst van de drie op de ranglijst van de competitie genoteerd staat. De coach van KVO past daar zijn speelstijl niet op aan. “Ik wil niet verdedigend en afwachtend spelen tegen Sporting Charleroi, maar de aanvallende en agressieve tactiek blijven hanteren. De spelers willen dat ook en ik hoop dat we zaterdag zullen winnen”, besluit de trainer van de Kustploeg.

Karim Belhocine: “Nooit gemakkelijk bij Oostende”

Sporting Charleroi verloor net voor de jaarwende op verplaatsing bij Royal Antwerp met 2-1 en Charleroi-coach Karim Belhocine hoopt dat de match op verplaatsing bij KV Oostende beter uit gaat pakken. Gemakkelijk wordt dat niet voorspelt de coach van de Carolos. “We hebben het nooit gemakkelijk op Oostende. Het is een team dat thuis moeilijk te bespelen is. We moeten heel geconcentreerd zijn en een goede match spelen om daar punten te kunnen pakken”, aldus Belhocine in zijn voorbeschouwing op de zaterdag JPL-match.

“Op de wedstrijd concentreren”

De concurrentie in de top zes van de Jupiler Pro league is groot. Door een match te verliezen kan een ploeg snel zakken in de tabellen en dat wil coach Belhocine kosten dat het kost voorkomen. “De afgelopen weken hebben we geprobeerd ons vooral op onszelf en op de wedstrijd zelf te concentreren. Je moet nadenken over de ingrediënten die je erin moet stoppen om een ​​goed spel te spelen”, zegt de coach van Charleroi tot slot.

Statistieken

Met de derde plek en 33 punten hobbelt Charleroi achter de koploper van de Jupiler Pro League aan. Club Brugge is de huidige nummer één en heeft 39 punten. KV Oostende staat tiende met 25 punten, maar loopt wel één speelronde achter op de rest van de ploegen.

Head 2 Head

Sporting Charleroi wist de laatste keer dat het in de Diaz Arena tegen KVO speelden met 0-1 te zegevieren. Een seizoen eerder werd er gelijkgespeeld 2-2. De Kustploeg won voor het laatst in eigen huis van Charleroi eind november 2018. Toen werd het 2-1 voor de ploeg uit Oostende.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende wist het jaar goed af te sluiten door met 1-2 te winnen op verplaatsing bij OH Leuven. Dat was een pleister op de wond voor de ploeg van coach Blessin, want een week eerder werd er nog verloren van RSC Anderlecht met 2-1.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Charleroi speelde de laatste match voor de korte winterbreak tegen Royal Antwerp. De ploeg van coach Belhocine was niet opgewassen tegen de nummer vijf van de Belgische competitie. Het werd 2-1 in Antwerpen waardoor de ploeg van coach Belhocine met lege handen terugkeerden naar Charleroi. Een paar dagen daarvoor werd er nog wel straf gewonnen van RSC Anderlecht: 1-0.

Lappenmand

Bij KV Oostende zijn er geen geblesseerde spelers bekend. Wel is Jelle Bataille geschorst voor de match tegen Charleroi. Maxime D’Arpino en Arthur Theate hebben al vier gele kaarten en moeten oppassen voor nog een prent.

RSC Charleroi heeft met Ken Nkuba één ter beschikking. De rechtsbuitenspeler van Charleroi heeft last van een gescheurde kruisband. Marco Ilaimaharitra is geschorst voor de match van zaterdag. Ryota Morioka en Ali Gholizahed moeten oppassen dat dit ook hen niet zal gebeuren. Beide spelers hebben vier gele kaarten.

Prognose

Normaal gesproken moet Sporting Charleroi tocht opgewassen zijn om van KVO in Oostende te winnen. Het is wel de eerste match van het jaar en daarom verwachten wij een gelijkspel in de Diaz Arena.

Vul uw eigen voorspelling in via onze Belgische bookmakers weergeven op de bookmakerspagina. Hieronder vindt u de gemiddelde quoteringen van de Belgische wedkantoren bij deze Belgische competitiematch. Onze odds in deze voorbeschouwing zijn gebaseerd op Betway.

Quoteringen KV Oostende – Royal Charleroi Sporting Club

De straffe odds in het 1X2 spelsysteem zijn voor deze match als volgt ingedeeld. Een gelijkspel in de Diaz Arena levert u gemiddeld x 3.30 keer de inleg op. Dit is de hoogste odd die de bookies voor deze match hanteren.

Nog een hoge odd staat er voor u klaar als Oostende wint: x 2.70 keer uw inleg. Een overwinning van Charleroi levert u als speler gemiddeld x 2.47 keer de inleg op.

De Jupiler Pro League match KV Oostende – Royal Charleroi Sporting Club wordt gespeeld op zaterdag 9 januari om 20:45 uur in de Diaz Arena te Oostende. Denkt u te kunnen voorspellen welke ploeg wint? Aarzel dan niet langer een speel mee via VoetbalGokken.be op de eerste speelronde van 2021!


Reacties

progokker
8 januari 2021

Charleroi moet normaal gesproken punten kunnen pakken bij de kustploeg dus daar houd ik het maar op.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN