KV Oostende krijgt bezoek van RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 augustus 2020     0 REACTIES

De eerste resultaten in de Jupiler Pro League 2020-2021 zijn inmiddels bekend. Deze vrijdag gaan KV Oostende en RSC Anderlecht een start maken aan de vierde speelronde. Beide teams hebben nog maar weinig punten veroverd, maar daar kan vrijdag in de Diaz Arena al verandering in komen. Via VoetbalGokken.be vindt u snel de hoogste odds en beste deals van de Belgische wedkantoren. Op welk team speelt u dit weekeinde?

Alexander Blessin: “Als we winnen van Anderlecht kan er een lach van af”

Met Alexander Blessin aan het roer hoopt KV Oostende dit seizoen ver te geraken in de Jupiler Pro League. Tot nu toe zijn de resultaten wat mager maar de Duitse coach heeft hoop op een kantenpunt dat misschien vrijdag al tegen RSC Anderlecht kan zijn. “Ons eerste punt was een troost: tegen Beerschot slikten we er twee, in Charleroi eentje en tegen Sint-Truiden nul. Als we nu eens zouden winnen van RSCA, dan kan er pas echt een glimlach vanaf”, zegt Blessin.

KV Oostende wint de wedstrijd
4.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.78

“Aanvallend en agressief spelen”

De Duitse trainer van KVO weet hoe zijn team vrijdagavond voor de dag moet komen tegen Anderlecht. “Ik wil niet verdedigend en afwachtend spelen, maar aanvallend en agressief. De spelers willen dat ook en ik hoop dat we vrijdag eens echt winnen”, aldus Blessin.

Vincent Kompany: “Elke wedstrijd winnen met RSCA”

Overwinnen is wat ze bij RSC Anderlecht deze vrijdag ook graag zullen doen. Vincent Kompany staat nu aan het roer van de Brusselse ploeg en hoopt op betere tijden die kunnen beginnen in Oostende. “Ik wil gewoon elke wedstrijd winnen met RSCA. Zo simpel is het. De komende 5 matchen die begint bij KV Oostende, de 5 wedstrijden daarna en dan nog eens 5 matchen. Tot op het einde van mijn loopbaan. Ik sta er op geen andere manier in”, zegt Kompany vastberaden.

“We gaan ons goed voorbereiden op de match tegen KVO”

Kompany zegt niet bang te zijn om punten te morsen bij De Kustploeg waar Anderlecht lang niet altijd weet te zegevieren. “Of ik stress voel? Neen, niet in het bijzonder. Ik heb in mijn carrière gelukkig nooit veel last gehad van stress. We gaan ons goed voorbereiden op de match tegen KVO. Ik heb natuurlijk geen vat op wat er zal gebeuren op het veld, maar wat ik voorbereid, kan ik wel controleren. Ik heb vertrouwen, ook al is het spel onvoorspelbaar”, aldus Kompany.

Statistieken

De eerste drie ronden van de Jupiler Pro League zitten er inmiddels op. KV Oostende heeft 1 op negen weten te behalen en staat op de zeventiende plek. Alleen KAA Gent staat nog onder KVO op de ranglijst.

RSC Anderlecht stuurde Frank Vercauteren de deur uit na de tweede match van dit seizoen. Vincent Kompany is nu de T1 van RSCA dat met vijf punten op de vijfde plek staat.

Head 2 Head

KV Oostende wist voorbije seizoen de baas in eigen huis te zijn toen Anderlecht op bezoek kwam. Het werd 3-2 in Oostende. In seizoen 2017-2018 was De Kustploeg ook al te sterk voor RSCA. Begin voorbije jaar zegevierde Paars-wit wel in de Diaz Arena. Toen werd het 0-2 voor de ploeg uit Brussel.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende kent een moeilijke start van de Jupiler Pro League. De eerste match werd verloren van Beerschot VA met 1-2. Ook Sporting Charleroi hield Oostende een week later van de punten af. Voorbije weekeinde kwam er wel een puntje binnen door bij Sint-Truiden een gelijkspel 0-0 uit het vuur te slepen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Vincent Kompany wist de eerste match als T1 van RSCA niet in een zege om te zetten met zijn team. Thuis tegen Moeskroen werd het 1-1 gelijkspel. Een week eerder werd Sint-Truiden nog knap aan de zegekar gehangen: 3-1. De eerste match van het seizoen was op verplaatsing bij KV Mechelen en dat duel werd ook met 2-2 een puntendeling.

Lappenmand

Bij KV Oostende zijn er geen geblesseerde spelers bekend. Aanvoerder Jelle Bataille liep in de match tegen Sint-Truiden tegen een tweede gele kaart aan. Hij mist daardoor de confrontatie met Anderlecht.

Prognose

Beide teams zijn nog zoekende naar de ultieme vorm en dat zal ook dit weekeinde weer punten gaan kosten. Wij houden het op een gelijkspel 1-1 bij De Kustploeg. Hiervoor hebben de Belgische wedkantoren een hoge odd gereedstaan. Hoe hoog deze gemiddeld is en de overige quoteringen vindt u in onderstaand odds-overzicht.

Quoteringen KV Oostende – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben vertrouwen in RSCA bij Oostende. Dat betekent dat de hoogste odd van deze match x 4.00 keer de inleg wordt uitgekeerd als De Kustploeg thuis zegeviert.

De quotering voor een gelijkspel is met x 3.60 keer uw speelbedrag niet voor veel minder ingeschaald. Verwacht u een overwinning van RSC Anderlecht? De bookies zijn bereid om uw inleg x 1.78 keer terug te storten als Paars-wit wint.

De Jupiler Pro League match KV Oostende – RSC Anderlecht wordt gespeeld op vrijdag 28 augustus om 20:45 uur in de Diaz Arena te Oostende. Welke ploeg pakt deze vrijdagavond drie punten aan de kust? Laat het uw favoriete bookmaker op tijd weten en ga voor de hoogst mogelijke beloning.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN