KV Oostende en AA Gent op herhaling in bekertoernooi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 december 2016     7 REACTIES

Afgelopen speelronde stonden ze ook al tegenover elkaar: AA Gent en KV Oostende. Toen werd er gespeeld in de Ghelamco Arena, komende woensdag zal de Versluys Arena in Oostende het decor zijn voor de kwartfinalematch in de Belgian Cup. De wedkantoren lopen over het algemeen niet warm voor bekerwedstrijden, maar deze ‘re-match’ prijkt hoog op de lijstjes van de bookies.

Thomas Foket: “Woensdag revanche nemen”

In Gent heersten enkele dagen een hosanna-stemming na een schitterend Europees optreden. Van die positieve gevoelens was na afloop van de 1-1 tegen Oostende deze zondag weinig meer over bij Thomas Foket: “We hadden het optreden van donderdag graag een vervolg gegeven en we speelden denk ik ook goed. Gelukkig hebben we woensdag weer een match.” In die wedstrijd wil Gent dus het één en ander rechtzetten: “Dat zou ik graag doen, ja. Het is een andere competitie natuurlijk, maar we zijn erop gebrand om woensdag revanche te nemen op Oostende.”

Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck beseft dat zijn ploeg in een drukke periode zit, maar wil dat niet als excuus aandragen voor de bekermatch van woensdag: “We zijn donderdag tot minuut 95 moeten gaan om te winnen en moesten dat zondag weer doen. De mannen die met krampen zaten, speelden donderdag niet eens mee en kregen kramp vanwege het ontbreken van wedstrijdritme. We hoeven ons dus niet te sparen voor deze of andere matches, daar doen we niet aan mee.”

KV Oostende wint wedstrijd (!) – 3.36 !

Midweeks geen extra drempel voor Gent

Stefan Mitrovic onderstreept de woorden van zijn trainer en klaagt dan ook niet over alweer een match: “We zijn fit en sterk”, zegt hij op de clubwebsite. De midweekse bekermatch tegen Oostende mag van hem dan ook direct beginnen: “We kunnen in midweekse wedstrijden gemakkelijk mee, dat hebben we in de Europa League al bewezen. Ik ben fier op de mentaliteit van dit team. Samen kunnen we grootste dingen bereiken.”

Oostende: “Woensdag is nóg belangrijker”

Yves Vanderhaeghe, coach Oostende, hoopt woensdag uiteraard op een ander scenario: “Zondag moesten we zoeken naar de juiste posities. Eenmaal dat we op positie staan, zijn we in staat om te scoren tegen een goed spelend Gent.” Michiel Jonckheere verwacht in de bekerwedstrijd van woensdag Gent nog meer tegenstand te kunnen bieden dan afgelopen zondag: “We spelen dan thuis he en dan kunnen we aanvallend iets meer uitrichten. We moeten met overtuiging spelen. Gent is een goede ploeg, het zal weer een beladen wedstrijd worden. Maar de beker is echt een doel voor ons, dus we zullen er vol voor gaan.”

El Ghanassy: “We willen absoluut doorstoten”

Yassine El Ghanassy scoorden zondag de 0-1 bij Gent en ook hij blikt nog even vooruit op woensdag: “Ik vind de woensdag nóg belangrijker, want het gaat om rechtstreekse uitschakeling. Als we woensdag winnen, dan komen we wel heel dichtbij de finale. We willen dus absoluut doorstoten.”

AA Gent wint kwartfinale (!) – 2.16 !

Wedstrijdoverzicht

De kustploeg en Gent vechten regelmatig pittige duels uit. De thuisploeg wint de voorbije jaren het meest. Het is maar zelden dat de ploeg die op verplaatsing speelt de punten meeneemt. Opvallend is dat de meeste edities – net als zondag – in een gelijkspel eindigen. Sinds de terugkeer van Oostende in de Jupiler Pro League (2013) werd er viermaal gelijkgespeeld, viermaal won de thuisploeg en driemaal ging het uitspelende team met de punten lopen. Meest opvallende uitslag: de 5-2 winst van Oostende op 21 februari dit jaar. Gemiddeld worden er 2,6 doelpunten gescoord in wedstrijden tussen Oostende en KAA Gent.

Pre-wedstrijdquoteringen

De bookmakers slaan dit kwartfinaleduel hoog aan.  Als thuisploeg Oostende wint dan wordt x 3,36 keer uw inleg uitgekeerd. Zet u vooraf in op Gentse winst, dan ontvangt u x 2,16 keer uw inleg als Gent doorgaat in de beker. Is er een verlenging nodig om een winnaar aan te wijzen? Dan ontvangen gokkers die hebben gespeeld op een gelijkspel x 3,53 keer hun inleg uitbetaald.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De topper in de kwartfinale van de Belgian Cup wordt gespeeld op woensdag 14 december in de Versluys Arena in Oostende. Kan de kustploeg opnieuw standhouden of pakt Gent de revanche waarover Foket het heeft? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers van VoetbalGokken.be en maak kans op een mooie uitkering. Scoor uw eigen kerstbonus! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

kaagent
12 december 2016

KV Oostende verslaan we makkelijk. Het wordt minimaal 0-3 voor de Buffalo`s.

7 jaar geleden

weddendat
12 december 2016

Normaal gesproken zou ik zeggen KAA Gent gaat met de bloemen lopen, maar Oostende geeft niets zomaar weg. Een gelijkspel zou heel goed mogelijk zijn.

7 jaar geleden

voetbal...
14 december 2016

Oostende gaat dik winnen van Gent. Eigen stadion, eigen supporters en voor Gent hoef je dit seizoen niet bang te zijn. Mijn keuze is gemaakt.

7 jaar geleden

extratime
14 december 2016

Nog ff snel een gokje doen op Gent via Ladbrokes. ;)

7 jaar geleden

dannydebie
14 december 2016

Wordt verlenging, denk ik. Daarin zal Gent aan langste trekken naar verwachting, maar ik speel op een gelijkspel na de reguliere speeltijd.

7 jaar geleden

belga
15 december 2016

Dik verdient voor Oostende. :) :) Gent had er veel meer aan kunnen doen om dit te voorkomen.

7 jaar geleden

peterwi...
15 december 2016

Bedankt, Gohi Bi Cyriac!!

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN