KV Kortrijk maakt zich op voor komst Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 augustus 2016     7 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat aanstaande zondag het duel KV Kortrijk tegen Club Brugge op het programma. Beide teams hebben de voorbije weken wisselende resultaten behaald en willen deze speelronde de weg omhoog inslaan. De Belgische wedkantoren voelen dat goed aan en rekenen op een strijdlustige wedstrijd. De pre-wedstrijd quoteringen, die de bookies hebben genoteerd voor dit duel, mogen er zeker wezen.

Michel Preud`homme: “Ik wil minder slechte passes zien”

Club Brugge speelt de sterren nog niet van de hemel. De ploeg van trainer Michel Preud`homme speelde afgelopen weekeinde in eigen stadion tegen Lokeren. Het werd ‘slechts’ 1-0. De punten zijn weer binnen, maar de trainer ziet tegen Kortrijk graag een betere wedstrijd. “Ik ben tevreden met de drie punten en de kansen die we hadden om het af te maken, maar ontevreden omdat we niet genoeg volgens het plan speelde”, zei Preud’homme bij Sporza. “Ik wil minder slechte passes zien en meer passie, vinnigheid en beweging. De uitvoering was niet goed. Zoveel balverlies zag ik hier nog niet, dus dat nemen we mee.”

De trainer beseft dat er nog wat werk voor de boeg ligt om zondag beter voor de dag te komen. “Het is alleszins geen slechte wil van de spelers, maar misschien waren de verwachtingen wel te hoog na de wedstrijden tegen Standard en KV Mechelen. We moeten echter realistisch blijven. Refaelov en Diaby zitten nog niet aan hun top, voor Engels was het pas zijn eerste match. Dat speelt allemaal mee, ook tegen Kortrijk”, aldus de oefenmeester.

Lior Rafaelov nog niet in vorm

Lior Rafaelov denkt ook dat het aantal niet fitte spelers de das om gedaan heeft. “Het is een feit dat er enkele spelers, zoals mezelf bijvoorbeeld, nog niet hun beste vorm hebben en dat vertaalt zich misschien in het soms wat te traag circuleren van de bal. Uiteraard speel je tegen een vijfmansverdediging en is het iets moeilijker om die uit verband te spelen, maar ik denk dat we dit seizoen vele malen met een dergelijk fenomeen zullen te maken krijgen. Aan ons dus om daar een antwoord op te vinden”, zegt de aanvaller op Voetbalbelgie.be.

Door de matige wedstrijd tegen Lokeren tankt het team van trainer Michel Preud`homme niet veel vertrouwen voor de komende duels. Ook de verloren wedstrijd tegen Oostende 1-0 maakt niet veel goed.

Ludovic Butelle: “We moeten beter kunnen”

Club Brugge is niet het enige team dat de zaken nog niet op de rit heeft. Ook bij KV Kortrijk wordt er nog gezocht naar de juiste balans. Kortrijk speelde afgelopen weekeinde op verplaatsing bij KV Mechelen 0-0. Hiermee konden De Kerels de nare nasmaak van de wedstrijd daarvoor tegen Anderlecht niet wegspoelen. Kortijk moest daartegen een forse 5-1 nederlaag lijden. Kortrijk trainer Ludovic Butelle: “We scoren niet veel en werken er hard aan om dat te verbeteren. Iedereen die iets van voetbal kent weet dat er zo van die momenten zijn”, klonk het bij Sporza. “Uiteraard moeten wij veel beter kunnen.”

Ondanks een tegenvallende prestaties van dit seizoen ziet de oefenmeester ook een lichtpuntje. “Ik haal wel voldoening uit het feit dat we getoond hebben dat de 5-1 op Anderlecht maar een ongelukje was. Ons voetbal is er nog steeds.”

Stijn De Smet: “We moeten de koppen dringend bij elkaar steken”

Stijn De Smet bereidt zich voor op de komst van de landskampioen. “We moeten deze week dringend de koppen bij elkaar steken, want zaterdag komt Club Brugge”, zegt De Smet strijdvaardig op voetbalnieuws.be.

Lennert De Smul ontmoet ex-collega`s

Voor de nieuwe aanwinst Lennert De Smul is tegen Club Brugge spelen iets speciaals. De verdediger werd deze zomer overgenomen uit Brugge en heeft een contract voor drie seizoenen getekend in het Guldensporenstadion. De Smul trainde het voorbije seizoen regelmatig mee bij de A-kern van trainer Michel Preud`homme, maar de 19-jarige slaagde er nooit in om speelminuten te maken.

Pre-wedstrijd quoteringen: KV Kortrijk – Club Brugge

De Belgische bookmakers pakken uit met mooie quoteringen. Zo wordt winst van Kortrijk met een quotering van x 4.60 beloond. Een stunt van De Kerels kan dus een flinke bonus opleveren. Winst van Club Brugge krijgt voor dit duel een x 1.75 quotering mee. Dat betekent dat een inleg van 25 euro al 44 euro waard wordt als de punten meegaan naar Brugge. Voor een gelijkspel geldt een uitkering van x 3.60.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro Leaguewedstrijd KV Kortrijk – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus om 18:00 uur in het Guldensporenstadion te Kortrijk. Welk team gaat er volgens u winnen en pakt hiermee de broodnodige punten? Laat de bookies weten wat uw voorspelling is en profiteer van de hoge pre-wedstrijd quoteringen bij VoetbalGokken.be. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

fcdekam...
19 augustus 2016

Moeilijke wedstrijd voor Kortrijk! Ik doe een gok op een puntenverdeling. Meer zit er denk ik niet in.

8 jaar geleden

bluearmy
20 augustus 2016

Kortrijk heeft geen kans! :)

8 jaar geleden

gokmaester
20 augustus 2016

Ik ga vandaag voor een gelijkspel. Betway heeft een mooie quotering hiervoor.

8 jaar geleden

voetbal...
20 augustus 2016

Ruim gewonnen heeft Club nog niet dit seizoen. Misschien lukt dat vanavond?

8 jaar geleden

casinoking
20 augustus 2016

Ik ga een gewaagde gok doen. Kortrijk wint van Club! ;)

8 jaar geleden

belga
21 augustus 2016

Knap werk van Kortrijk. Ik heb alleen verkeerd gegokt. Balen!

8 jaar geleden

voetbal...
21 augustus 2016

Mijn bonus is binnen van Bet777.be. Kortrijk was lekker in vorm Top gedaan Kerels!

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN