KRC Genk verwelkomt Zulte Waregem in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 augustus 2019     6 REACTIES

De kop is er inmiddels af. Alle ploegen hebben twee competitiewedstrijden gespeeld en de eerste stappen richting het kampioenschap zijn gezet. KRC Genk en Zulte Waregem leden beiden al puntverlies, maar krijgen dit weekend de kans weer de volle buit te pakken. De ploegen spelen zaterdagavond tegen elkaar in de Luminus Arena en dat is een goede reden voor de Belgische wedkantoren om de pre-wedstrijdquoteringen hoog in te calculeren.

Felice Mazzu: “Tegen Zulte uit ander vaatje tappen”

KRC Genk wist het seizoen te beginnen zoals het voor de zomer geëindigd was. Er werd met 2-1 van Kortrijk gewonnen, maar voorbije weekend ging het goed mis. Op verplaatsing bij KV Mechelen ging Genk met 3-1 flink onderuit. Die schade moet hersteld worden in de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem dat komende zaterdag gepland staat. Genk-coach Felice Mazzu: “Zaterdag moeten we tegen Zulte Waregem uit een ander vaatje tappen”, stelt Mazzu voorop.

Hoge odds bij winst Zulte Waregem
11.00
KRC Genk 'favoriet' en wint wedstrijd
1.26

“Nog maar de derde match”

Maar zorgen maakt de coach zich niet. “Het is nog maar de derde match van het seizoen en we zijn aan het bouwen aan een team. Er zijn veel jonge spelers en we hebben tijd nodig om hun kwaliteiten te gebruiken. We moeten dus positief blijven en blijven werken”, zegt de trainer tegen VP.

Francky Dury: “Goed naar onszelf kijken”

Bij Zulte Waregem is het seizoen niet goed van start gegaan. Essevee moest het net als Genk afleggen tegen KV Mechelen. In eigen huis werd de eerste wedstrijd van dit seizoen verloren met 0-2 van Mechelen. Voorbije weekend werden er nog meer doelpunten geslikt door Zulte Waregem. Op verplaatsing bleek Standard Luik met 4-0 veel te sterk te zijn voor de ploeg van coach Francky Dury. De rode kaart van Olivier Deschacht maakte deze mach tot een ware hel.

“Snel ritme vinden en aanpassen”

Dury hoopt op een wederkeer. “We zijn al twee keer niet goed uit de verf gekomen. We moeten naar onszelf kijken en zo snel mogelijk ons ritme vinden”, zegt de trainer van Zulte. Of dat voor zaterdag gaat lukken is nog maar de vraag. “Sommige jongens zullen zich snel moeten aanpassen aan het niveau in België. De Belgische competitie is moeilijk. Ik ben ervan overtuigd dat het wel goed komt, maar we moeten nog wat geduld hebben”, zo zegt Dury aan Sporza.

Statistieken

Voorbije seizoen was hét topseizoen van KRC Genk. Er waren dan ook maar weinig ploegen die in staat waren om de huidige landkampioen te overbluffen. Ook de jaren ervoor was het merendeel van de winstpartijen tussen Zulte en Genk in het voordeel van de thuisploeg. Voor een overwinning van Zulte Waregem op verplaatsing in de Luminus Arena moeten we terug tot 2014. In maart van dat jaar versloeg Essevee de thuisspelende ploeg met 0-3. In 2009 was dat ook het geval. Zulte Waregem was met 1-2 winst te sterk voor De Genkies. Er zit precies vijf jaar tussen dus volgens de statistieken zou het weleens de beurt Zulte Waregem kunnen zijn om in de Jupiler Pro League weer eens te zegevieren op Genk. Al zou dat nu wel heel straf zijn!

Pre-wedstrijdquoteringen voor KRC Genk – Zulte Waregem

De Belgische bookmakers schalen de pre-wedstrijdquoteringen voor deze wedstrijd in de Luminus Arena hoog in. Een zege van Zulte Waregem krijgt bij Unibet met een spectaculaire quotering van x 11.00 (!) keer de inleg de hoogste odds voor deze match mee. Een gelijkspel is goed voor een quotering van x 5.75 keer het speelbedrag. Speelt u op een thuisoverwinning van Genk en wilt u profiteren van de door ons geselecteerde hoge odds? Kruis dan een 1 aan in het wedstrijdformulier bij Betfirst en als de Genkies drie punten bemachtigen krijgt u uw inleg x 1.26 keer retour.

De Jupiler Pro League-wedstrijd KRC Genk – Zulte Waregem wordt gespeeld op zaterdag 10 augustus om 20:30 uur in de Luminus Arena te Genk. Kunnen De Genkies hun blunder van afgelopen weekend rechttrekken door thuis te winnen? Of is het Essevee die deze zaterdag drie punten mag bijschrijven? Laat het uw favoriete bookmaker weten wat uw verwachting voor deze wedstrijd is en doe vandaag alvast mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

riesjart
7 augustus 2019

Essevee krijgt vanuit Genk geen punt mee :-D :-D

5 jaar geleden

belga
9 augustus 2019

Genk is niet meer onder de hoede van Clement. Ik denk dat een gelijkspel er best in kan zitten.

5 jaar geleden

belgiumno1
10 augustus 2019

Straffe odd voor Zulte, maar ik ga toch op zeker door op KRC te spelen.

5 jaar geleden

hazarddd
10 augustus 2019

Wordt een mooie 2-2 draw als je het mij vraagt!

5 jaar geleden

gokbaas
10 augustus 2019

Zal niet evident worden om Genk voor scoren af te houden. Ik gok op 4-1!

5 jaar geleden

matchfixer
10 augustus 2019

Ik zeg 1-2 Essevee

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN