KRC Genk favoriet in duel tegen KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2019     1 REACTIE

Regerend landskampioen KRC Genk ontvangt in de laatste match van dit kalenderjaar KAS Eupen. Geen gemakkelijk opgave, maar de bookmakers zien de thuisploeg als de duidelijke favoriet in dit Jupiler Pro League duel. Ziet u dit ook zo of speculeert u op een stuntje door Eupen? VoetbalGokken.be blikt vooruit door alle feiten van deze competitie match op een rij te plaatsen en zocht bovendien de strafste odds bijeen! Speelt u ook mee?

Hannes Wolf: “Reageren bij KAS Eupen”

KRC Genk trainer Hannes Wolf was teleurgesteld na de nederlaag tegen RSC Anderlecht in de voorbije speelronde. Toch ging de knop snel om bij de Duitse trainer. “Dit is een verdiende zege voor Anderlecht en een ontgoocheling voor ons. Nu moeten we reageren tegen Eupen”, vertelt hij op de persconferentie.

KRC Genk wint de wedstrijd
1.36
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.00
KAS Eupen wint de wedstrijd
7.50

Wolf heeft daar alle vertrouwen in: “Het klinkt gek, maar dit was een goede week voor ons, die we thuis tegen KAS Eupen met een positief resultaat willen afsluiten”, zo staat te lezen op de clubwebsite van KRC Genk dat na de Europese uitschakeling en het verlies op Anderlecht wel wat goed nieuws kan gebruiken. De vorige match tegen KAS Eupen (2-0 verlies voor Genk) leidde het ontslag van trainer Felice Mazzú in. Die match staat dus nog goed in het geheugen bij Genk.

Beñat San José: “Geen gemakkelijke opgave”

De Spaanse voetbalcoach van KAS Eupen is Benat San José. Hij kijkt op de clubwebsite van KAS Eupen vooruit naar dit duel tegen de regerend Belgisch kampioen: “In de laatste wedstrijd van het jaar willen we graag een overwinning behalen voor onze fans die ons in de laatste thuismatch zagen verliezen van Kortrijk. We hebben ons goed voorbereid op deze belangrijke ontmoeting in training en ik heb er alle vertrouwen in, ook al zal het geen gemakkelijke ontmoeting voor ons zijn om bij Genk een resultaat te gaan rapen”, aldus Beñat San José.

Statistieken

KRC Genk gaat als nummer acht dit duel in. De kampioenen van voorbije seizoen hebben in de eerste twintig speelronden 28 punten verzameld. KAS Eupen is pas dertiende en heeft negentien uit twintig. Eupen won dit seizoen tot nu toe vijfmaal en Genk boekten in het eerste deel van dit seizoen tot noch toe acht overwinningen.

Head 2 Head

Vorig seizoen eindigde dit duel in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Genk wint zijn thuismatches tegen KAS Eupen overigens vrij vaak de laatste tijd. Enkel de match van december 2017 kreeg met 1-1 een andere uitslag. Sinds KAS Eupen in 2010 in de Jupiler Pro League speelt won het nog geen enkele maal in de Luminus Arena.

Huidige vorm KRC Genk

Voorbije weekend moest Genk op Anderlecht buigen. RSCA won met 2-0 en liet de Genkies met lege handen achter. Dat was al de derde nederlaag over vijf matches: ook van Napoli (4-0) werd verloren en in de cup werd Genk na verlenging door Antwerp uitgeschakeld. Wel boekte de ploeg van Wolf competitiezeges op Waasland Beveren (4-1) en Cercle Brugge (1-2).

Huidige vorm KAS Eupen

De ploeg uit Duitstalig België won in de voorbije vijf matches pas éénmaal. Thuis tegen Oostende werd het 1-0 voor Eupen. De overige vier matches gingen verloren. Achtereenvolgens SV Zulte Waregem (1-0), Kortrijk in de beker (2-1), Royal FC Antwerp (1-0) en Kortrijk in de competitie (1-2) bleken te sterk voor KAS.

Lappenmand

Doelman Danny Vukovic ontbreekt bij KRC Genk. De sluitpost wordt pas begin februari weer terugverwacht bij de selectie. Bryan Heynen is voorlopig ook nog wel even out. De middenvelder liep eind vorige maand een gescheurde kruisband op. Bij KAS Eupen is iedereen fit, maar is het wel oppassen voor schorsingen direct na de winterbreak. Andreas Beck en Omid Ebrahimi staan beiden met vier gele kaarten op scherp in de pot tegen Genk.

Prognose

Onze prognostiek voor dit duel? Wij vullen op ons wedformulier een gelijkspel in: 2-2. Beide elftallen zullen niet blij zijn met een punt, maar we vrezen dat er niet meer in zal zitten van eender welke ploeg. Verwacht u iets anders? Of bent u nieuwsgierig naar de odds voor draw? Check dan onderstaand odds overzicht en speel mee!

Quoteringen KRC Genk – KAS Eupen

Rond de kerst zijn de Belgische wedkantoren extra gul. Ook voor deze wedstrijd zijn de quoteringen zeer aantrekkelijk ingedeeld. Voor een zege van Eupen trekken de bookies de portefeuille het verst open. De quotering voor een zege van de Panda’s staat genoteerd op x 7.50 keer de inleg. De hoogste odd van deze match!

Een gelijkspel krijgt met x 5.00 keer de inleg nog een zeer hoge odd voor deze speelronde mee. Verwacht u een overwinning van de thuisspelende ploeg? Speel dan op winst van Genk en ontvang uw inleg x 1.36 keer retour als de Genkies donderdagmiddag zegevieren.

De Jupiler Pro League wedstrijd KRC Genk – KAS Eupen wordt gespeeld op donderdag 26 december om 14:30 uur in de Luminus Arena te Genk. Pak deze laatste competitiewedstrijd van het jaar nog een leuke bonus mee. Door slim en op het juiste moment te spelen via uw bookmaker verhoogt u uw kans op een leuke prijs. Aarzel dus niet en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

heldenv...
27 december 2019

Jammer dat er bij Eupen niet meer in zat. Gespeeld op de Panda's.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN