Kraker van de play-off1: Anderlecht versus Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 april 2016     0 REACTIES

Club Brugge en Anderlecht treffen elkaar dit weekend aan voor de titelstrijd. De nummers een en twee verschillen vier punten van elkaar. Voor Anderlecht is deze thuiswedstrijd de kans om dichterbij de koploper te komen. Club wist afgelopen weekend in een sterke partij te winnen van AA Gent; die nog wel de derde plaats warm houdt. Ook Anderlecht laat er geen gras over groeien en heeft beide wedstrijden in de play-off nog gewonnen. De spanning stijgt bij de clubs evenals bij de Belgische wedkantoren die het gokken op deze wedstrijd weer zeer leuk maken door scherpe noteringen.

Besnik Hasi: “Er is geen andere optie”

Anderlecht passeerde AA Gent door afgelopen weekend te winnen van Zulte Waregem 1-2. KAA Gent verloor van Club Brugge en dat zorgde ervoor dat Anderlecht-trainer Besnik Hasi met zijn team opschoof naar de tweede plaats. Dit is echter nog niet goed genoeg. De Anderlecht trainer heeft enkel het kampioenschap als doel. “Al onze wedstrijden zijn vanaf nu allemaal cruciaal”, gaat de coach verder bij Sporza, “We willen de kloof met Brugge niet groter laten worden. We staan nu tweede en staan dus niet in de positie om te beginnen rekenen. We moeten gewoon al onze wedstrijden winnen. Zo simpel is het. Wij staan voor een grote uitdaging, maar als we top zijn, dan zijn we beter dan het beste Club Brugge.”

Herstelde spelers voor RSCA

Anderlecht kan waarschijnlijk wel weer over een aantal, van een blessure herstellende, spelers beschikken. Leander Dendoncker (knie) was zondag nog niet topfit, maar zat toch al op de bank tijdens de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Suarez (knie) heeft al getraind en ook bij Acheampong is er hoop op een comeback tegen Club Brugge. Olivier Deschacht (buikspieren) kwam tegen Waregem ook niet van de bank, maar zal alles doen om fit te geraken voor de kraker van zondag.

Steven Defour: “Michel is zenuwachtig”

Steven Defour kijkt alvast met vertrouwen toe naar de wedstrijd tegen Club Brugge. De middenvelder van RSCA schat het team van trainer Michel Preud’homme zeker niet hoger in. “We haalden toch 6 op 6 tegen Brugge. Normaal gezien heb ik een goeie band met Preud’homme, maar toen zag ik hem niet”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Defour zal Preud`homme tijdens dit duel waarschijnlijk weer weinig zien, de ervaren oefenmeester moet immers op de tribune plaatsnemen. De aanvoerder van Anderlecht vindt dat de coach van Brugge zijn schorsing slim heeft uitgespeeld. “Geloof me, Michel is zenuwachtig. Gezien hoe hij tekeerging tegen Oostende? Al hield hij daarmee ook de druk weg. De hele week ging het over hem en niet over zijn spelers”, besluit Defour.

Lior Refaelov: “Met deze spirit moet het lukken”

Ook bij Club Brugge beginnen de spelers rond te lopen met pijntjes en kwaaltjes. Zo sukkelt Lior Refaelov met de adductoren, maar werd tegen Gent wel ingezet. “Ik speelde met pijnstillers, want ik wilde deze belangrijke match voor geen goud missen”, zegt Refaelov volgens Nieuwsblad.be. “We beseften heel goed dat we zeven punten konden uitlopen op Gent. Dat is nu gelukt, maar deze play-offs zijn nog lang niet gespeeld. Gent kreeg natuurlijk een tik, maar ze zijn zeker niet uitgeteld voor de titel. Wij misten onze start niet, maar er zijn nog acht matchen. Anderlecht uit wordt weer cruciaal. Het is al heel lang geleden dat Club Brugge er nog eens won, maar met deze spirit moet dat nu wel lukken.” Niet alleen Lior Refaelov is licht geblesseerd, ook Jelle Vossen en Ruud Vormer kampen met blessuren.

Pre-wedstrijd quoteringen

De snelle opeenvolging van topduels beginnen langzaam maar zeker hun tol te eisen. Slecht nieuws voor de spelers, maar de bookies raken hierdoor meer en meer in het ongewisse en stellen in ‘blinde paniek’ de quoteringen bij. Zo wordt winst van thuisploeg Anderlecht met een x 2.50 pre-wedstrijd quotering zeer hoog beloond. Winst van Club Brugge krijgt met een odd van x 2.70 een gelijkwaardige notering mee. Met een gelijkspel zal het meest te verdienen zijn. De quoteringen hiervoor liggen momenteel op x 3.40 per ingelegde euro.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Anderlecht – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 17 april om 18:00 uur in het Constant Vanden Stockstadion. Welke ploeg wint volgens u deze kraker? Speel mee op VoetbalGokken.be en win! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN