Kraker in Jupiler Pro League: Anderlecht versus Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 december 2016     7 REACTIES

Aanstaande zondag staat in het Constant Vander Stockstadion de kraker Anderlecht – Club Brugge op het programma. Beide teams zetten de achtervolging in op koploper Zulte Waregem. Het verschil in punten is maar klein, dus de winnaar kan goede zaken doen. De Belgische online bookmakers weten met de pre-wedstrijd quoteringen deze kraker nog spannender te maken. Wie wint volgens u dit topaffiche na de midweekse Europese matches voor zowel RSCA als Club?

René Weiler: “De topper is belangrijk”

Anderlecht-trainer René Weiler kon zijn beste spelers deze week sparen in het Europa Leagueduel tegen St. Etienne. RSCA was toch al geplaatst voor de knock-outfases en dat kwam de coach goed uit met het vooruitzicht op de kraker van dit weekeind.  Zijn B-opstelling bleek niet opgewassen tegen de Franse club: “Ik was zelf verrast dat we zo zwak waren”, zegt Weiler na afloop van de Europa Leaguewedstrijd. “We willen alles winnen, maar de match van zondag is belangrijker voor ons. Het is duidelijk dat ik ook met de match tegen Club Brugge in mijn hoofd zit”, aldus Weiler in de Voetbalkrant. “Dat wordt een moeilijke, maar interessante wedstrijd voor beide ploegen. Zondag kunnen we de Europese flater direct weer goedmaken. De topper is belangrijk, maar nog niet allesbepalend. Ik heb hier een aantal doelen voor mezelf gesteld en ik ben ervan overtuigd dat ik die dit seizoen nog kan bereiken.” Welke doelen dit zijn zegt hij niet, maar daar zullen allicht kampioensaspiraties bijzitten.

Anderlecht is licht favoriet (!) – 2.25 !

Leander Dendoncker: “We weten dat zondag belangrijk is”

Leander Dendoncker: “We slikken drie doelpunten tegen St. Etienne en dat is niet goed voor het vertrouwen met het oog op de topper zondag. Toch moeten we denk ik geen angst hebben want voor deze match was het de laatste weken verdedigend wel goed. We weten ook dat het zondag belangrijker is.”

Nicolae Stanciu: “Het is jammer dat ik de topper mis”

Nicolae Stanciu is geschort voor de topper tegen Club Brugge. De aanvallende middenvelder mag niet meedoen na zijn dubbele gele kaart tegen Kortrijk. “Ik vond die bestraffing streng, maar ik moet me erbij neerleggen.” De aanvaller scoorde afgelopen donderdag nog een doelpunt tegen St. Etienne. “Het is jammer dat ik de topper mis. Maar de ploeg kan ook zonder mij tegen Club. Ik heb vertrouwen in mijn ploegmaats en mijn trainer”, aldus Stanciu in HLN.

Michel Preud’homme: “Het is al enkele jaren geleden dat we ginds nog eens wonnen”

Ook Club Brugge wil zijn wonden likken tegen Anderlecht. De Bruggenaren hadden de uitschakeling van de Champions League al moeten slikken, maar ook het feit dat er geen enkele punt behaald is in de groepsfase is behoorlijk zuur voor Club. Het team van trainer Michel Preud’homme zal alle wapens in de strijd gooien, want ook in het bekertoernooi is Club Brugge uitgeschakeld. “We krijgen nu wat meer rust. Niet onbelangrijk in een titelstrijd. Zondag trekken we naar Anderlecht. Het is al enkele jaren geleden dat we ginds nog eens wonnen. Of er dan druk is? Natuurlijk. Hier in Brugge is er altijd druk.”

Ruud Vormer: “We moeten vol voor de titel gaan”

Ruud Vormer probeert de verloren toernooien van Club zo snel mogelijk te vergeten. “Zondag is alweer een andere wedstrijd. We moeten nu vol voor de titel gaan.” Ook Hans Vanaken trok enkele lessen voor de toekomst: “Op Europees niveau moeten we meer het moment grijpen, elke match kregen we kansen om voor te komen of om het af te maken maar we deden dat niet en in Europa wordt dat afgestraft. Daar moeten we uit leren en zo verder werken naar zondag toe.”

Club Brugge wint kraker(!) – 3.10 !

Wedstrijdoverzicht

Zoals Preud’homme al zei, is het al een tijdje geleden dat Club met de bloemen ging lopen. Club Brugge boekte in 1998 voor het laatst een zege tegen Anderlecht. Een statistiek om zeker mee te nemen als u een gokje wilt wagen op deze topmatch. RSCA trekt op eigen veld vaak aan het langste eind, maar de wedstrijden lopen ook vaak uit op een puntenverdeling. Anderlecht won het thuisduel in april dit jaar met 1-0. De ontmoeting in mei dit jaar in Brugge leverde met 4-0 een flinke zege op voor Club. In oktober troffen de teams elkaar voor het laatst. Ook dit duel werd in eigen stadion door Club met 2-1 gewonnen. RSCA moet Nicolae Stanciu wegens een schorsing missen en ook verdediger Dennis Appiah kan door een blessure niet meespelen. Michel Preud’homme kan geen beroep doen op Laurens De Bock, Bjorn Engels en Abdoulay Diaby.

Pre-wedstrijd quoteringen

Een juiste voorspelling voor de topper van dit weekeinde is op zich al een uitdaging. De bookmakers doen daar nog een schepje bij op door mooie pre-wedstrijd quoteringen klaar te zetten. Wint thuisploeg Anderlecht? Dan wordt er x 2.25 keer de inleg uitgekeerd. Winst van Club Brugge wordt x 3.10 keer de inleg beloond. Een puntenverdeling krijgt de hoogste quotering x 3.50 mee voor deze kraker uit de Jupiler Pro League.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De competitiewedstrijd RSC Anderlecht – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 11 december om 14:30 uur in het Constant Vander Stock stadion te Brussel. Welke ploeg gaat volgens u na negentig minuten met de eer strijken? Speel mee via onze wedkantoren en maak kans op een hoge geldbonus bij een juiste voorspelling van dit topaffiche! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

voetbal...
9 december 2016

De mooiste wedstrijd in de Jupiler Pro League nog dit jaar wil ik zeker niet missen. Helemaal mooi als ik ook nog wat kan verdienen aan deze kraker.

7 jaar geleden

oscarit...
9 december 2016

De thuisploeg gaat winnen. ;)

7 jaar geleden

sporza
10 december 2016

Mooie match. Ik vond dat Club dinsdag weinig goesting uitstraalde. Die snakken naar de winterstop. Ik zet mijn geld op RSCA.

7 jaar geleden

svend
10 december 2016

Rare snuiter die Weiner. Never nooit zal ik spelen op een team dat door hem wordt gecoacht.

7 jaar geleden

weddens...
10 december 2016

Brugge FTW!

7 jaar geleden

footbal...
12 december 2016

Ik had wel iets meer doelpunten verwacht zeg!

7 jaar geleden

sportman
12 december 2016

De druk was te groot voor de teams. Jammer want ik had een weddenschapje op een zege voor Anderlecht.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN