Koploper KRC Genk op verplaatsing naar Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 januari 2019     0 REACTIES

KRC Genk trekt er dit weekeinde op uit in de Jupiler Pro League. Het team van trainer Philippe Clement gaat op verplaatsing naar Waasland-Beveren. De Genkies hebben weinig te vrezen, maar Waasland-Beveren staat bekend als een equipe dat knokt voor elk punt. Het belooft een strijdlustige match te worden en daar zijn de Belgische wedkantoren dol op! De pre-wedstrijdquoteringen zijn straf ingeschaald en daar bent u vast heel erg fier mee!

Philippe Clement: “Het is nu uitkijken naar Waasland-Beveren”

Na een lange reeks ongeslagen te zijn moest KRC Genk voorbije weekend dan toch een keer buigen. Boosdoener: Royal Excel Moeskroen. De tegenstander van Genk slaagde erin om de koploper in de Jupiler Pro League in het slot van de wedstrijd flink pijn te doen. Genk-trainer Philippe Clement gaf een aantal jongens binnen zijn selectie de kans om te spelen en kon daardoor wat stekhouders rust geven. Toch zit de trainer er niet mee dat deze wedstrijd op een draw uitliep. “We hebben twee punten verloren. Dat is voetbal. Het is nu uitkijken naar volgende week als we naar Waasland-Beveren trekken”, richt Clement zijn pijlen op de eerstvolgende match.

Club Brugge

De oefenmeester wordt steeds vaker gelinkt als nieuwe coach van Club Brugge, maar daar wil Clement zich nu niet mee bezighouden. “Ik wil gewoon elke wedstrijd winnen en die instelling ook overbrengen op mijn groep”, zo zegt de trainer tegen Sporza.

“Altijd speciaal om naar Waasland-Beveren terug te keren”

Voor Clement blijft het een bijzonder moment om terug te gaan naar Waasland-Beveren waar de 44-jarige trainer twee jaar geleden nog trainer was. “Het is altijd speciaal om terug te keren naar Waasland- Beveren, maar  is nu veel minder bijzonder voor mij dan vorig seizoen omdat er nog maar heel weinig spelers overblijven waar ik mee heb gewerkt. Er zijn heel veel nieuwe jongens bij Waasland-Beveren”, aldus Clement in de Voetbalkrant.

Sebastien Dewaest: “We weten wat we zaterdag moeten doen”

Genk-speler Sebastien Dewaest ziet de verloren wedstrijd tegen Moeskroen als een les voor de komende match op verplaatsing tegen Waasland-Beveren. “We moeten ons laten inspireren door Moeskroen de komende weken. Zij hebben in blok en met een groot hart gespeeld. Met die waarden kunnen we iets realiseren dit seizoen. Een nederlaag zoals deze kan ook een positief effect hebben op de wedstrijden die komen. Zo weten we weer wat we zaterdag moeten doen”, aldus een positieve Dewaest in de Voetbalkrant.

Waasland Beveren-coach Adnan Čustović: “Het wordt tijd dat we weer eens winnen”

Waasland-Beveren heeft de grootste moeite om van de afgrond weg te blijven. Met de vijftiende plek is het team van trainer Adnan Čustović nog lang niet veilig. Al drie wedstrijden op rij is er niet meer gewonnen van een ploeg uit de Jupiler Pro League. “Het wordt tijd dat we weer eens iets winnen”, was dan ook de opmerking van Čustović na afloop van de wedstrijd tegen en in Charleroi die met 2-2 gelijkspel werd afgefloten. De laatste keer dat Waasland-Beveren drie punten binnenhaalde was tegen hekkensluiter Sporting Lokeren (2-1). Of Genk dan de juiste tegenstander wordt om zaterdag van te winnen is nog de vraag.

Statistieken

Waasland-Beveren zal zaterdag zeer alert zijn als Genk naar Freetheil komt. De thuisploeg heeft namelijk de grootste moeite om thuis te winnen van de Genkies, maar verliezen doet Waasland-Beveren maar zelden. De historie laat vooral draws zien. Voorbij jaar werd het een magere 0-1 voor KRC Genk. Begin 2017 bleef het scorebord zelfs op 0-0 staan. Ook in 2015/2016 won Genk met een 0-1 overwinning. De Genkies scoren er dus niet straf op los in Waasland-Beveren.

De ziekenboeg is bij beide teams nog te overzien. Bij Genk zijn het Jhon Lucumi en Sander Berge die met blessureleed te maken hebben. Waasland-Beveren heeft met Radidine Abdullah, Francesco Forte en Din Sula drie spelers minder ter beschikking als Genk langskomt zaterdag. 

Pre-wedstrijdquoteringen voor Waasland-Beveren – KRC Genk

Voor de Belgische wedkantoren lijkt deze wedstrijd gemakkelijk in te calculeren, maar toch sluiten de bookmakers een stunt van Waasland-Beveren niet uit. Durft u te spelen op winst van de thuisploeg? Mocht u gelijk krijgen dan pakt u de hoogste odds van deze match: x 10.00 keer uw inleg. De notering voor een gelijkspel x 5.75 keer de inleg levert ook een leuke beloning op. Wees niet getreurd, want een zege van KRC Genk krijgt met x 1.30 keer de inleg nog leuke odds mee voor deze wedstrijd.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-wedstrijd Waasland-Beveren – KRC Genk wordt gespeeld op zaterdag 2 februari om 20:30 uur in het Freetheil stadion te Beveren. Weet het ‘grote’ Genk af te rekenen met het ‘kleine’ Waasland-Beveren of maakt de fusieploeg in eigen stadion een kans tegen de leider in de Jupiler Pro League? Speel nu mee via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN