Koploper Club Brugge speelt bij rode lantaarn Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 februari 2021     1 REACTIE

In de Jupiler Pro league speelt deze zaterdag koploper Club Brugge op verplaatsing bij rode lantaarn Waasland-Beveren. De match tussen ‘Reus Goliath en David’ leveren torenhoge odds op bij de Belgische wedkantoren. Daar wilt u vast op zeker van profiteren en dat doet u het beste via VoetbalGokken.be! Laat uw voorspelling achter en win bij Waasland-Beveren – Club Brugge!

Nicky Hayen: “Loodzware match tegen Club Brugge”

Waasland-Beveren trof in de jongste weken RSC Anderlecht, KV Mechelen en in het  voorbije competitieweekeinde de nummer twee; Royal Antwerp FC. Alle drie de matches werden niet gewonnen en de komst van Club Brugge kan dan ook niet slechter uitkomen. “Zaterdag wacht ons een loodzware thuismatch tegen Club Brugge waarin we het terug samen moeten doen”, zegt Waasland-Beveren coach Nicky Hayen in zijn vooruitblik.

Waasland-Beveren wint de wedstrijd
12.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.35
Club Brugge wint de wedstrijd
1.19

“Op deze manier moet het gebeuren”

Bij Royal Antwerp werd er bijna een punt mee naar huis genomen, maar de ploeg van coach Hayen schoot net iets te kort (3-2). “Dit kwam hard aan, maar de groep is sterk genoeg om zich daarover te zetten. De klap is hard, maar als je ziet met welke mentaliteit ze op het veld komen. Het zal op die manier moeten gebeuren tot het einde van het seizoen”, stelt Hayen tot slot vast.

Philippe Clement: “Waasland-Beveren wordt gevaarlijke match”

Alhoewel het van het leien dakje gaat bij Club Brugge is de coach Philippe Clement op zijn hoede nu zaterdag zijn team tegen hekkensluiter Waasland-Beveren moet uitkomen. “Dat zijn geen zaken die je zomaar op bestelling kan krijgen. Het wordt een heel gevaarlijke match. Waarom? Omdat we uit een periode komen met veel topmatchen en veel spanning”, zegt de coach in zijn persbabbel waarin de T1 vooruitblikt op de verplaatsingsmatch in Beveren.

“Voor Waasland-Beveren match van het seizoen”

De coach weet hoe graag Waasland-Beveren de punten vast wil houden op Freethiel. “Nu heb je dan een match tegen Waasland-Beveren waarvan iedereen denkt dat het makkelijk wordt. Maar je mag niet vergeten dat we ook weleens verloren tegen hen. Voor de spelers van Waasland-Beveren wordt de match tegen Club de belangrijkste match van het seizoen, of toch één van de”, besluit Clement.

Statistieken

Met 57 punten is Club Brugge na 25 speelronden koploper van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Clement heeft weinig last van concurrentie, want de nummer twee Royal Antwerp heeft 43 punten.

Waasland-Beveren heeft het een pak moeilijker. De ploeg van Hayen staat op de laatste plek met 21 punten. Cercle Brugge staat een plekje hoger op de tabel met 22 punten.

Head 2 Head

In de meeste onderlinge ontmoetingen op het Freethiel Stadion weet Club Brugge de match naar zich toe te trekken. Voorbije seizoen werd het 1-3 voor Blauw-Zwart. Toch weten de Leeuwen ook zo nu en dan wat punten in huis te houden. Op 11 februari 2018 werd de match gelijkgespeeld met 1-1 en op 7 december van datzelfde jaar wisten de Leeuwen uit Beveren zelfs te zegevieren met 2-1.

Huidige vorm Club Brugge

Het lijkt erop dat er geen ploeg is die Club Brugge klein kan krijgen. Nadat KAA Gent voorbije jaar nog wist te winnen van Club (20 december), wordt er geen match meer verloren. Voorbije weekeinde moest Standard Luik er ook aan geloven. Op Jan Breydel werd het 3-1 voor Club.

Huidige vorm Waasland-Beveren

Bij Waasland-Beveren is het precies de omgekeerde wereld. De Leeuwen wonnen op 13 december voorbije jaar hun laatste match. KV Mechelen werd met 2-3 verslagen door de ploeg van coach Hayen. Sinds die match in Mechelen werden er drie matches gelijkgespeeld en gingen er zes verloren waaronder die van voorbije weekeinde tegen de huidige nummer twee Royal Antwerp: 3-2.

Lappenmand

Met Aboubakary Koita (knieblessure) en Andreas Wiegel (spierblessure) zijn er twee spelers van Waasland-Beveren niet inzetbaar door kwetsuren.

Ook coach-Clement kan zaterdag niet over al zijn spelers beschikken. In de lappenmand van Club Brugge verblijven Matej Mitrovic (hielblessure) en Cisse Sandra (spierblessure) momenteel door blessureleed.

Prognose

Voor deze Pro League match voorspellen wij 0-3 zege voor de Bruggenaren. Check onderstaand odd-overzicht voor de quoteringen in het 1X2 spelsysteem of speel mee via de diverse straffe speltechnieken die voor een ferme beloning kunnen zorgen.

Quoteringen Waasland-Beveren – Club Brugge

De pre-match quoteringen als Waasland-Beveren drie punten thuis weet te houden lopen hard op. Gemiddeld wordt er x 12.25 keer uw speelbedrag uitbetaald als de ploeg van coach Hayen deze zaterdag zegeviert.

Een gelijkspel levert u in het 1X2 spelsysteem een gemiddelde winstbonus van x 6.35 keer de inleg op. Een overwinning van Club Brugge staat op x 1.19 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League match Waasland-Beveren – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 6 februari om 18:30 uur in het Freethiel Stadion te Beveren. Verwacht u terug een klinkende zege van de Bruggenaren of lopen zij in de val in het stadion van de Leeuwen? Laat uw voorspelling achter via VoetbalGokken.be voor straffe beloningen!


Reacties

bluearmy
3 februari 2021

Waasland-Beveren wordt weggeblazen!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN