Koploper Club Brugge hervat competitie tegen KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 januari 2015     0 REACTIES

Club Brugge is met zeer veel vertrouwen de winterstop ingegaan. De ploeg van trainer Michel Preud’homme won zijn laatste 2 wedstrijden van 2014 met 0-6 (uit bij Lierse) en 4-1 (thuis tegen Genk). De eerste competitiewedstrijd van 2015 moet Brugge op vrijdagavond Mechelen zien te verslaan.

Club Brugge fier leider in Jupiler Pro League

Ondanks dat de achterstand van Anderlecht slechts 4 punten bedraagt is Club Brugge de onbetwiste koploper in de Jupiler Pro League. De ploeg speelt sterk, overtuigend en goed. Bovendien weten de spelers gemakkelijk het net te vinden. De ploeg scoorde al 54 keer en verloor nog maar eenmaal in deze competitie jaargang 2014/2015. Toch is Castillo met 8 doelpunten pas de eerste speler op de topscoorderslijst. De Chileen is daarmee pas vijfde in die ranglijst. Refaelov, Simons, de Sutter en Izquierdo volgen hem op de voet met respectievelijk 6,6,5 en 4 treffers achter hun naam. Die laatste scoorde 2 van zijn 4 treffers in het laatste duel van 2014 tegen Genk.

Mechelen in problemen

KV Mechelen heeft het de laatste weken voor de winteronderbreking erg lastig gehad. In de laatste vijf duels werd pas eenmaal gevierd. Tegen het eveneens zwalkende Moeskroen werd zeer zuinig gewonnen: 1-0. Mechelen speelde voorts driemaal gelijk en verloor kansloos van Kortrijk (3-0). De ploeg zal dus een fantastische winter moeten hebben doorlopen om kans te maken tegen het sterke Club Brugge. Mechelen weet wel vaker te verrassen dus alles is natuurlijk nog mogelijk. Bij de bookmakers geloven maar weinigen in de kansen van Mechelen en is The Blue Army op voorhand al uitgesproken als winnaar van dit duel.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Club Brugge – KV Mechelen wordt gespeeld op vrijdag 16 januari 2015 om 20:30 uur in het Jan Breydelstadion te Brugge. Denkt u te weten hoe dit duel eindigt? Krijg als nieuwe klant bij Ladbrokes maar liefst 100,- euro gratis wed-tegoed… Registreer u hier bij Ladbrokes…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN