Kampioen KAA Gent hervat tegen KVC Westerlo

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 juli 2015     0 REACTIES

AA Gent gaat als regerend landskampioen de nieuwe competitie in. De Buffalo’s wonnen de seizoensopener om de Super Cup al van Club Brugge met 1-0 en staan dus vol vertrouwen aan de start van de nieuwe Jupiler Pro League.

Versterkte selectie

Een kampioensploeg verliest meestal zijn sterkhouders, ook Gent kreeg te maken met enkele vertrekkers. De ploeg hield de selectie echter voor een groot deel op peil en wist zelfs hier en daar een toptransfer te realiseren, zo werd begin juli Erik Johansson nog aan de selectie toegevoegd. Tot vreugde van trainer Hein Vanhaezebrouck: “We waren al lang op zoek naar een extra centrale verdediger, we wisten dat we achteraan nog iets nodig hadden. Vorig jaar deden we een goede zaak met Lasse Nielsen. Chapeau trouwens voor onze scouting daarin: wie durft immers een centrale verdediger te halen die het seizoen daarvoor degradeerde? Vorig seizoen hebben we centraal achterin gelukkig weinig blessurelast gehad. Dit jaar staat ons echter meer wedstrijden te wachten van een zwaarder kaliber.  Erik is 26 jaar, international en hij speelde vorig jaar Champions League. Hij voldoet perfect aan het profiel dat we zochten: een stevige kerel met een sobere stijl en voetballende kwaliteiten. Hij kan sturing geven aan zijn medeverdedigers en is zoals de meeste Scandinavische spelers heel nuchter in de omgang.

“Het Belgische voetbal zit in de lift”Ook Johansson zelf is content met zijn transfer naar de Buffalo’s: “Voor ik naar hier kwam sprak ik met enkele spelers die hier al waren zoals Magnus Eriksson, Guillermo Molins en Par Zetterberg (allebei ex-Anderlecht). Allen waren ze positief over de Belgische competitie. Maar natuurlijk speelde de Champions League een grote rol in mijn keuze. Vorig seizoen speelden we met Malmö tegen Juventus, Atletico Madrid en Olympiacos and it was amazing. Als voetballer het hoogste niveau waarop je kan spelen. Dat wil ik terug beleven. Maar KAA Gent is ook een club die enorm aan het groeien is en dat over een prachtig stadion beschikt. Net als vele andere Scandinavische voetballers droom ik van de Premier League, die competitie krijgen we immers met de paplepel mee in Zweden. Maar het Belgische voetbal zit in de lift dus dit is een ideale stap voor mij. Mijn belangrijkste kwaliteiten? Ik ben groot, goed in de lucht, heb een goede passing en ik bewaar het overzicht.”

Quoteringen

Voor de openingsmatch van kampioen Gent tegen KVC Westerlo is er – als we kijken naar de noteringen bij de wedkantoren – maar één favoriet: KAA Gent. De odds lopen niet ver uiteen en komen gemiddeld allemaal op een score van x 1,70 uit als u speelt op winst voor de ploeg uit Gent. Een puntendeling levert een beduidend hogere uitkering op x 3,80, terwijl winst voor Westerlo voor de bookmakers als schier onmogelijk wordt geacht: x 4,50 gemiddeld. Mocht dit wel plaatsvinden dan zit u direct goed voor de rest van het seizoen, want bij een inzet van 50 euro ontvangt u dan maar liefst 226 euro retour!

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd in de Jupiler Pro League KVC Westerlo – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 26 juli om 14.30 uur in ’t Kuipje aan de Merodedreef in Westerlo. Live-wedden is op locatie mogelijk, online spelen kan uiteraard ook. Check voor de actuele odds de pagina’s van onze officiële Belgische bookmakers.[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN