Kampioen KAA Gent hervat tegen KVC Westerlo

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 juli 2015     6 REACTIES

AA Gent gaat als regerend landskampioen de nieuwe competitie in. De Buffalo’s wonnen de seizoensopener om de Super Cup al van Club Brugge met 1-0 en staan dus vol vertrouwen aan de start van de nieuwe Jupiler Pro League.

Versterkte selectie

Een kampioensploeg verliest meestal zijn sterkhouders, ook Gent kreeg te maken met enkele vertrekkers. De ploeg hield de selectie echter voor een groot deel op peil en wist zelfs hier en daar een toptransfer te realiseren, zo werd begin juli Erik Johansson nog aan de selectie toegevoegd. Tot vreugde van trainer Hein Vanhaezebrouck: “We waren al lang op zoek naar een extra centrale verdediger, we wisten dat we achteraan nog iets nodig hadden. Vorig jaar deden we een goede zaak met Lasse Nielsen. Chapeau trouwens voor onze scouting daarin: wie durft immers een centrale verdediger te halen die het seizoen daarvoor degradeerde? Vorig seizoen hebben we centraal achterin gelukkig weinig blessurelast gehad. Dit jaar staat ons echter meer wedstrijden te wachten van een zwaarder kaliber.  Erik is 26 jaar, international en hij speelde vorig jaar Champions League. Hij voldoet perfect aan het profiel dat we zochten: een stevige kerel met een sobere stijl en voetballende kwaliteiten. Hij kan sturing geven aan zijn medeverdedigers en is zoals de meeste Scandinavische spelers heel nuchter in de omgang.

“Het Belgische voetbal zit in de lift”Ook Johansson zelf is content met zijn transfer naar de Buffalo’s: “Voor ik naar hier kwam sprak ik met enkele spelers die hier al waren zoals Magnus Eriksson, Guillermo Molins en Par Zetterberg (allebei ex-Anderlecht). Allen waren ze positief over de Belgische competitie. Maar natuurlijk speelde de Champions League een grote rol in mijn keuze. Vorig seizoen speelden we met Malmö tegen Juventus, Atletico Madrid en Olympiacos and it was amazing. Als voetballer het hoogste niveau waarop je kan spelen. Dat wil ik terug beleven. Maar KAA Gent is ook een club die enorm aan het groeien is en dat over een prachtig stadion beschikt. Net als vele andere Scandinavische voetballers droom ik van de Premier League, die competitie krijgen we immers met de paplepel mee in Zweden. Maar het Belgische voetbal zit in de lift dus dit is een ideale stap voor mij. Mijn belangrijkste kwaliteiten? Ik ben groot, goed in de lucht, heb een goede passing en ik bewaar het overzicht.”

Quoteringen

Voor de openingsmatch van kampioen Gent tegen KVC Westerlo is er – als we kijken naar de noteringen bij de wedkantoren – maar één favoriet: KAA Gent. De odds lopen niet ver uiteen en komen gemiddeld allemaal op een score van x 1,70 uit als u speelt op winst voor de ploeg uit Gent. Een puntendeling levert een beduidend hogere uitkering op x 3,80, terwijl winst voor Westerlo voor de bookmakers als schier onmogelijk wordt geacht: x 4,50 gemiddeld. Mocht dit wel plaatsvinden dan zit u direct goed voor de rest van het seizoen, want bij een inzet van 50 euro ontvangt u dan maar liefst 226 euro retour!

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd in de Jupiler Pro League KVC Westerlo – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 26 juli om 14.30 uur in ’t Kuipje aan de Merodedreef in Westerlo. Live-wedden is op locatie mogelijk, online spelen kan uiteraard ook. Check voor de actuele odds de pagina’s van onze officiële Belgische bookmakers.[/av_promobox]

 


Reacties

kaagent
25 juli 2015

Wordt mooie pot! Gent gaat dit winnen met 1-3.

8 jaar geleden

belgian...
25 juli 2015

Benieuwd hoe KAA uit de startblokken gaat komen, na de valse start van Club Brugge.

8 jaar geleden

extratime
25 juli 2015

Dit gaat Gent gemakkelijk moeten winnen.

8 jaar geleden

mignole...
27 juli 2015

Tsjah gelijkspelletje. Niet een overtuigend begin voor de landskampioen....

8 jaar geleden

hazarddd
27 juli 2015

Zal eenmalig zijn die titel vrees ik.

8 jaar geleden

progokker
27 juli 2015

Seizoen begint ook wel heel vroeg, champagne is nog nauwelijks uitgewerkt daar in Gent. Niet in de laatste plaats vanwege winst in de super cup.

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
17 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op Jupiler Pro League: Royal Antwerp – Sporting Charleroi

In de Jupiler Pro League treffen Royal Antwerp FC – Sporting Charleroi elkander in het Bosuil Stadion. D...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN