KAA Gent via KV Kortrijk op weg naar wintertitel

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 december 2015     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League staan (voor de meeste clubs) nog twee wedstrijden op het programma voordat aan de winterstop begonnen wordt. Koploper KAA Gent treft in deze één na laatste wedstrijd de nummer acht: KV Kortrijk. Gent kan deze wedstrijd op eigen bodem afwerken en dat kan een groot voordeel zijn om het gat groter te maken met eerste achtervolger Club Brugge (dat het opneemt tegen Anderlecht dit weekend).

“Als je twijfelt aan jezelf, geraak je er niet”

Bij AA Gent zijn er vooralsnog geen sporen van vermoeidheid zichtbaar. De Buffalo`s wonnen afgelopen week de Champions Leaguewedstrijd tegen Zenit Sint-Peterburg met 2-1 en spelen hun volgende match in dit kampioenenbal tegen het Duitse VfL Wolfsburg. Afgelopen zondag won Gent in de Jupiler Pro League op Sint Truiden met 0-2. “Wij proberen elke keer de schakel om te draaien van Europees naar nationaal en dat lukt tot op heden heel erg goed”, ligt trainer Hein Vanhaezebrouck het succes van de Buffalo’s toe. “Je moet overtuigd zijn van je kwaliteiten. Als je twijfelt aan jezelf, geraak je er niet.”

Vertrek van Laurent Depoitre

AA Gent wil na de winterstop weer met zijn huidige spelers het veld op. Manager Michel Louwagie staat niet open voor een mogelijke wintertransfer. “Tijdens de winterstop gaan we geen enkele sterkhouder laten vertrekken. Dat wil ik nog eens herhalen”, verduidelijkte Louwagie. Toch komt het vertrek van Laurent Depoitre steeds meer aan het licht. De aanvaller heeft nog tot de zomer van 2017 een contract. “We hebben twee maanden onderhandeld. Laurent heeft ons laten weten dat hij (voorlopig) niet wil bijtekenen. Dat wil bijgevolg zeggen dat wij hem zullen verkopen. Wij hebben hem nochtans het hoogst mogelijke loon aangeboden”, zegt de manager van AA Gent. Een transfer van Depoitre is pas ten vroegste bespreekbaar in de zomer.

“We moeten stoppen met dromen”

KV Kortrijk leed zaterdag zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen. Moeskroen-Péruwelz wist met 1-3 te winnen in het Guldensporenstadion. Kortrijk wist eerder op het seizoen in eigen huis Standard, AA Gent en Anderlecht af te houden die hoger staan geplaats dan Moeskroen. Middenvelder Gertjan De Mets baalde flink van deze verloren wedstrijd. “We staan terug met de voetjes op de grond. We waren niet op niveau. We moeten stoppen met dromen over Play-off 1, en weer beginnen te presteren”, wond de middenvelder er geen doekjes om in Het Nieuwsblad. Dat presteren moet eerst en vooral beginnen tegen Gent. Kortrijk staat voorafgaand aan dit duel, met evenveel punten als Genk en Standard, op de achtste plaats.

Belgische wedkantoren

Beide clubs zullen in de laatste twee wedstrijden helemaal voor de punten gaan om de eerste helft zo goed mogelijk af te sluiten. De odds voor winst van AA Gent is x 1.44. Een gelijkspel wordt met x 4.33 al veel hoger ingeschaald en is voor u waarschijnlijk ook veel interessanter. Winst van Kortrijk krijgt de hoogste pre-wedstrijd quotering mee: x 7.00. Met deze noteringen wordt de kerstvakantie, ongeacht de uitslag, alvast goed begonnen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro Leaguewedstrijd KAA Gent – KV Kortrijk wordt gespeeld op zondag 20 december om 20:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Speel mee en geniet tijdens de aanstaande winterstop van een goed gevulde portemonnee! Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN