KAA Gent versus Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 januari 2016     0 REACTIES

KAA Gent is heer en meester in de Jupiler Pro League. In de jacht op een landstitel neemt Gent het dit weekeinde op tegen Waasland-Beveren. Het verschil met de leider en de nummer twee Club Brugge is slechts drie punten. Waasland-Beveren heeft afgelopen weekend van Club verloren en zal dan ook niet met de volste vertrouwen richting Gent stappen. De Buffalo`s wonnen toen met 0-3 van St. Luik en ook die match daarvoor tegen Anderlecht (2-0) pompte het team van Hein Vanhaezebrouck veel zelfvertrouwen.

“Nu moeten we die lijn doortrekken”

“We zijn goed gestart in 2016”, reageert Hein Vanhaezebrouck in een gesprek met Sporza radio. “Nu moeten we die lijn doortrekken. Te beginnen met de match tegen Waasland-Beveren”, zegt de oefenmeester waarbij het vorige duel tegen en in Waasland-Beveren nog in het geheugen gegrift staat. “In Beveren hebben we het heel moeilijk gehad. We wonnen wel met 3-1, maar makkelijk was dat niet”, zegt Vanhaezebrouck over de uitwedstrijd van 26 september 2015. “Dat is ons al vaker overkomen. Tegen de kleinere ploegen of teams uit de rechterkolom hebben we het dikwijls veel moeilijker dan tegen de groten.” Waasland-Beveren staat in de Jupiler Pro League op de dertiende plaats en de laatst gewonnen wedstrijd 0-1 was op 19 december tegen het eveneens laag geklasseerde Moeskroen. Op verplaatsing is Beveren overigens minder sterk dan thuis.

Over de achtervolgers Club Brugge en Anderlecht ligt de trainer niet wakker. “Over de concurrentie hoef ik me geen zorgen te maken. Wij moeten zorgen dat het goede momentum blijft duren.”

“Alles zat goed, hij had een goed gevoel na ons gesprek”

AA Gent heeft het team niet kunnen versterken met Benoît Poulain de verdediger van KV Kortrijk. Benoît heeft een contract afgesloten bij Club Brugge. Volgens Vanhaezebrouck wilde Poulain wel naar de Gentse club te trekken. “Hij had goesting om naar Gent te komen, maar het heeft veel te lang aangesleept op de onderhandelingstafel”, volgens de Gentse oefenmeester in de voetbalkrant. “Hij heeft gekozen voor één van de ploegen die hem blijkbaar sneller en duidelijker wou. Ik geloof dat ook Oostende hem erbij wou.” De band tussen Poulain en Vanhaezebrouck zat volgens de trainer wel goed. “Alles zat goed, hij had een goed gevoel na ons gesprek. Het is jammer dat Benoit voor Club Brugge kiest, want het is een speler met kwaliteiten.”

Vanhaezebrouck laat nog niets los over eventuele andere versterkingen voor zijn team. In het duel tegen Waasland-Beveren zal de trainer het naar alle waarschijnlijk met zijn huidige team moeten doen. “Bij Gent gaan we niet voor kwantiteit. Het is niet omdat er een speler weg is, dat we nog iemand gaan kopen. Als er niemand beschikbaar is die de kwaliteiten heeft die we zoeken, doen we het niet. Het is geen drama.”

Bookmakers

De quoteringen voor deze wedstrijd kunnen een flinke bonus opleveren. Bij Unibet is de hoge odd x 17.00 voor winst van uitploeg Waasland-Beveren. Ook een gelijkspel heeft een aantrekkelijke notering gekregen namelijk: x 5.75. De kans dat AA Gent wint is volgens de Belgische wedkantoren het groots. De pre-wedstrijd quoteringen bij een winstpartij van De Buffalo’s staat op x 1.20.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd KAA Gent – Waasland-Beveren wordt gespeeld op zondag 31 januari om 20:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Blijft Gent ook na deze wedstrijd de leider van de Belgische competitie? Zet in op uw favoriet en win! Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN