KAA Gent treft Club Brugge in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 december 2019     2 REACTIES

Deze zondag staat er weeral een topwedstrijd gepland in de Jupiler Pro League. KAA Gent speelt in eigen Ghelamco Arena tegen Club Brugge dat zich nu al winterkampioen kan noemen. Voor de Belgische wedkantoren een goede reden om de quoteringen eens flink op te schroeven en dat is goed nieuws voor spelers die meespelen via VoetbalGokken.be! Sluit de beste deals en profiteer van de hoge odds bij deze voetbaltopper van dit weekeinde!

Jess Thorup: “De druk op Club Brugge houden”

AA Gent kon de voorbije weken zonder zorgen blijven voetballen, maar daar kwam voorbije zondagavond bij KV Oostende verandering in. Gent kwam al snel op voorsprong bij de kustploeg, maar ging uiteindelijk met 2-1 de boot in. Gent-trainer Jess Thorup had gehoopt deze match te winnen alvorens zijn ploeg Club Brugge treft. “We hadden deze match moeten gebruiken om de druk op Brugge te houden”, reageert Thorup op de clubwebsite van Gent.

KAA Gent wint de wedstrijd
3.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Club Brugge wint de wedstrijd
2.30
EXCLUSIEVE DEAL BIJ LADBROKES!
Actie

“Rug rechten nu Club op bezoek komt”

De Deense coach maakt zich geen grote zorgen nu zondag de koploper van de Jupiler Pro League op het veld komt te staan. De Buffalo’s hebben dit seizoen is al meermaals laten zien de rug te kunnen rechten na een tegenvallende wedstrijd gespeeld te hebben. “We moeten de komende matchen weer die druk op onszelf zetten om punten te pakken. Maar we hebben in het verleden al getoond dat we een goede reactie kunnen tonen na een slechte match en dat zullen we dus nu thuis tegen Club Brugge opnieuw moeten doen”, aldus Clement.

Philippe Clement: “Onze focus ligt volledig op zondag”

Net als bij Gent kent ook Club Brugge een prima seizoen. Trainer Philippe Clement is dan ook trots op zijn ploeg die in de Jupiler Pro League de een na de andere punt binnenhaalt. “De groep is heel goed bezig”, aldus Clement die ook de andere ploegen van België prijst. “Wij zijn niet zoveel beter dan de rest in België zoals iedereen schrijft. We weten dat alles hier heel dicht op elkaar zit qua kwaliteit.”

“Ginds proberen te winnen”

De trainer is dan ook op zijn hoede voor de wedstrijd van zondag. “Gent is een ploeg met veel kwaliteit en ervaring. Onze focus ligt dan ook volledig op zondag”, aldus Clement. Beide teams hebben drukke maanden achter de rug waarin er op Europees niveau werd meegestreden met de grootste voetbalclubs. Clement verwacht dat zowel zijn ploeg als Gent de laatste loodjes van het jaar er hard voor willen werken. “Iedere club heeft dat in het verleden al eens meegemaakt, dus het heeft geen zin om daar te veel mee bezig te zijn. Ik moet de rekening van een ander ook niet maken. Iedereen moet naar zichzelf kijken. We moeten onze focus leggen op zondag en proberen daar te winnen”, besluit Clement bij GVA.

Statistieken

Gent stond voordat het voorbije week KV Oostende trof op de tweede plek in de Jupiler Pro League, maar moet het nu doen met de derde plek. Met 35 punten hebben de Buffalo’s er tien minder dan koploper Club Brugge dat er 45 heeft. Royal Antwerp zit daar nu tussen op de tweede plek met 37 punten. Onder Gent vinden we Standard Luik en Sporting Charleroi terug en ook zij hebben 35 uit 19 matches.

Head 2 Head

In de Ghelamco Arena weet Gent al lange tijd niet altijd te winnen van Club Brugge. Net voor de zomerstop liepen beide teams elkaar in Gent nog tegen het lijf en die wedstrijd werd met 0-1 gewonnen door Club. In september 2018 wisten de Bruggenaren zelf viermaal te scoren tegen de thuisploeg (0-4). Dat was voor Club dan ook een overwinning na lange tijd in de Ghelamco Arena. De vier wedstrijden daarvoor werden allemaal door Gent gewonnen (2-0, 2-1, 2-0, 1-0). De laatste keer dat de beide club de punten met elkaar deelden was in april 2015. Toentertijd werd Gent tegen Club 2-2.

Huidige vorm Gent

Gent had de draad goed te pakken en verloor nog maar weinig wedstrijden. Gent mag zich zelfs als groepswinnaar van de Europa League bekronen. Een smetje was het echter toen Sporting Charleroi de Buffalo’s begin deze maand uit de Croky Cup speelde met 1-0. Die vroege uitschakeling smaakte bitter, maar Gent wist de moed weer bij elkaar te rapen en won in de Jupiler Pro League van Zulte Waregem (2-0) en later tegen Oleksandria (2-1) in de Europa League. Voorbije weekend was het Oostende die Gent wist af te straffen. Aan de kust werd het 2-1 voor KVO.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge lijkt niet meer te stoppen in de Jupiler Pro League. Het gat met de nummer twee Royal Antwerp bedraagt nu al een propere acht punten. Er is dus geen vuiltje aan de lucht boven het Jan Breydel Stadion. Voorbije weekend weer er in Brugge simpel afgerekend met KV Mechelen (3-0) en dat nadat Club de loodzware thuiswedstrijd tegen Real Madrid in de Champions League had gespeeld (1-3). In de Croky Cup ging de wedstrijd tegen KV Oostende wat moeizaam, maar de kustploeg moest na verlenging toch het hoofd buigen voor de ploeg van Clement (1-2).

Lappenmand

Bij KAA Gent is het nog afwachten wanneer Brecht Dejaegere weer mee kan spelen. De middenvelder van Gent kampt met een sleutelbeenblessure en kan ook tegen Club Brugge niet van de partij zijn. Bij Club Brugge is Matej Mitrovic de speler die kampt met een blessure en lijkt het erop dat verder iedere speler inzetbaar is voor de ploeg uit Brugge.

Prognose

Het gaat wat buiten de verwachting van de Belgische wedkantoren om, maar wij van VoetbalGokken denken dat deze match een gelijkspel gaat worden. Onze prognose luidt 2-2 en mocht dat de juiste voorspelling zijn, dan grijpen wij de hoogste odd van deze match. Bent u het met ons eens of juist helemaal niet? Laat uw eigen voorspelling snel achter bij de door u gekozen bookmaker en win!

Quoteringen voor KAA Gent – Club Brugge

De Belgische wedkantoren weten deze wedstrijd nog net even iets spannender te maken door de quoteringen straf in te delen. Winst van Gent levert u met x 3.00 keer de inleg al een prima beloning op en dat is nog niet eens de hoogste odd die de bookies voor deze wedstrijd uitkeren. Die wordt namelijk uitbetaald als de match een gelijke eindstand heeft na negentig minuten speeltijd. Bij een gelijkspel wordt uw inleg hierop x 3.40 keer meer waard. Voor winst van Club Brugge betalen de bookies x 2.30 keer uw inleg uit.

De Jupiler Pro League wedstrijd KAA Gent – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 22 december om 14:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Welke ploeg is volgens u de sterkste van de twee en zegeviert in Gent? Laat de Belgische wedkantoren weten wat uw voorspelling is. Speel snel en simpel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

weddendat
19 december 2019

Een lastige zeg. Beide ploegen kunnen deze wedstrijd over de streep trekken.

4 jaar geleden

allesof...
20 december 2019

Ik zit te denken aan een gelijkspel

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN