KAA Gent ontvangt Standaard Luik in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 november 2019     1 REACTIE

Dit weekend staat er een ontmoeting tussen twee ploegen uit de top zes van de Jupiler Pro League gepland. KAA Gent krijgt in de Ghelamco Arena bezoek van Standaard Luik. Voor deze match tussen de nummer vier en nummer willen de Belgische wedkantoren diep in de buidel tasten en dat levert zeer straffe odds op! VoetbalGokken.be heeft de hoogste quoteringen voor u op een rijtje gezet zodat u snel en simpel kunt meespelen met deze weekendtopper!

Jess Thorup: “Standard-match zeer belangrijk”

Bij een thuiszege op Standard Luik kan Gent- trainer Jess Thorup met zijn ploeg dichterbij de top drie in de Jupiler Pro League geraken. De thuiswedstrijd tegen de Rouches wordt dan ook sleutelpartij, zo vindt de trainer. “We weten dat we op de Top-4 moeten jagen, maar het belangrijkste is om te scoren en de drie punten te pakken. Een thuiszege op Standard zal ons ongetwijfeld een flinke boost geven”, aldus de Deense coach van KAA Gent.

KAA Gent wint de wedstrijd
1.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
Standaard Luik wint de wedstrijd
3.80

“Absoluut die thuisoverwinning pakken”

De tegenstander van zondag heeft een langere reeks ongeslagen matches opgebouwd dan de Buffalo’s. Het wordt dus geen sinecure om de Luikenaren plotsklaps even te verschalken. “Het klopt dat Standard zijn laatste zeven wedstrijden niets verloren heeft, maar we focussen op onszelf en we willen absoluut die thuisoverwinning pakken”, zegt Thorup in HLN.

Michel Preud’homme: “Alles geven tegen Gent”

Standard-trainer Michel Preud’homme moet zondag tegen Gent een aantal spelers missen wegens kwetsuren, maar MPH vertrouwd ook zijn wisselspelers op een goed resultaat in de Ghelamco Arena. “We verwachten van onze jongens dat ze alles zullen geven”, zegt Preud’homme in de aanloop naar de topper van dit weekend.

“Tot het gaatje gaan”

Standard Luik heeft een drukke agenda af te werken. De ploeg van Preud’homme is net als Gent actief in de Europa League en ook de Belgische beker mag niet verloren gaan. Voorbije week werd er al een midweekse competitiematch afgewerkt en komende week herstart de Europa League met een thuiswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. Volgens de coach van de Rouches moet dat geen probleem zijn voor de Standard-spelers. “Als we met onze kwaliteiten alles geven, zijn er geen problemen. Dat is wat we verwachten van onze spelers: dat ze tot het gaatje gaan”, stelt de trainer vast in GVA.

“Gent is een beetje zoals wij”

Standard Luik weet niet elke competitiewedstrijd over de streep te trekken en beseft ook dat de Buffalo’s hard aan de weg timmeren om te verbeteren. “Gent zal op zijn beurt ook iets recht te zetten hebben. Ze zijn een beetje zoals wij: niet slecht, maar er mankeert iets. Ook zij hebben goede periodes met minder goede afgewisseld dit seizoen. Maar we moeten op onze hoede zijn, want die ploeg heeft kwaliteiten”, besluit MPH zijn voorbeschouwing in de Gazet van Antwerpen.

Statistieken

De midweekse matches hebben voor weinig opschudding in de competitietabellen gezorgd. Standard Luik staat op de tweede plek en loopt met 27 punten nog altijd in het spoor van de koploper Club Brugge dat dertig punten bijeen geraapt heeft. KAA Gent vinden we met 22 punten op de vierde stek terug. KV Mechelen staat er middenin, met een derde plek (23 punten). Royal Antwerp (vijfde) en Sporting Charleroi (zesde) sluiten de top zes af. Beide clubs hebben tot noch toe 21 punten mogen bijschrijven.

Head 2 Head

De wedstrijden tussen KAA Gent en Standaard Luik kennen zeer verschillende uitslagen, vooral als er in de Ghelamco Arena wordt gevoetbald. In april van dit jaar won Standard er met 1-2, maar in februari was Gent met 2-1 zelf nog heer en meester in het eigen stadion. In 2018 werd het 1-3 voor de Rouches, maar dat was wel nadat ze de wedstrijd daarvoor met 1-0 verloren hadden van de Buffalo’s. Het gaat dus op en af in de Ghelamco Arena. De laatste keer dat Gent – Standard terug een gelijkspel werd, was begin 2013. Er werd in die wedstrijd door beide ploegen niet gescoord. Ht bleef derhalve 0-0.

Huidige vorm KAA Gent

AA Gent speelde eerder deze week al op verplaatsing bij RSC Anderlecht en wist er door een gelijkspel 3-3 een punt mee naar huis te nemen. Ook de wedstrijd op verplaatsing bij Sint-Truiden voorbije weekend werd met 0-0 beëindigd met een gelijkspel. Thuis tegen Waasland-Beveren wisten de Buffalo’s terug de volle buit binnen te halen door met 2-0 van de gasten te winnen. Van Club Brugge werd voor het laatst verloren. Op Jan Breydel werd het 4-0 voor de koploper; die Gent daarmee flink in de kou wist te zetten en dan zijn ze in Gent nog altijd niet helemaal van gerecupereerd.

Huidige vorm Standard Luik

Bij Standard Luik werd er deze week een thuiswedstrijd gespeeld tegen Waasland-Beveren en die match werd met een 2-0 overwinning van de Luikenaren afgefloten. Voorbije weekend wisten de Luikenaren net als Gent niet af te rekenen bij Club Brugge. De Rouches speelden een gelijkspel 1-1 tegen het onverwoestbare team van trainer Philippe Clement. Ook de overwinning die week ervoor tegen KRC Genk was met 1-0 geen doelpuntrijke wedstrijd, maar Luik kon wel drie punten bijtellen. Van Royal Antwerp werd begin voorbije maand ook een gelijkspel 2-2 uit het vuur gesleept.

Lappenmand

Bij AA Gent is het nog afwachten of Chakvetadze die terugkeert van een knieblessure al tegen Standard kan spelen. Bij de Rouches geldt dat voor Emond, Limbombe en Sa. De twee Luik-spelers Boljevic (spierblessure) en Dussenne (knieblessure) zullen sowieso zondag niet van de start gaan.

Prognose

Onze voorspelling luidt dat het een 2-2 gelijkspel gaat worden in de Ghelamco Arena. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en dat gaan we zondag ook weer zien. Mocht deze voorspelling uitkomen dan is dat een uitslag die al bijna zeven jaar geleden voor het laatst voorkwam in de wedstrijd van Gent – Luik. Heeft u een andere voorspelling of bent u het met ons eens? Laat het uw favoriete bookmaker vandaag alvast weten.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KAA Gent – Standaard Luik

Voor de wedstrijd in de Ghelamco Arena zijn de pre-wedstrijdquoteringen flink opgeschroefd. Winst van Standaard Luik krijgt net als een gelijkspel een quotering van x 3.80 keer uw speelbedrag mee. Voor winst van Gent staat er met x 1.95 keer de inleg nog een straffe odd voor u genoteerd in het 1X2 spelsysteem dat de Belgische wedkantoren steevast hanteren bij competitiematches.

De Jupiler Pro League-match KAA Gent – Standaard Luik wordt gespeeld op zondag 3 november om 18:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Laat uw voorspelling achter bij de door u gekozen bookmaker en haal alles uit de kast voor deze weekendtopper in de Jupiler Pro League! Speel mee en wordt een winnaar via VoetbalGokken.be!


Reacties

goktopper
2 november 2019

Dit kan nog wel eens een X gelijkspel worden.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN