KAA Gent ontvangt koploper Club Brugge in zondagskraker

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 september 2018     6 REACTIES

Na alle Europese matches schakelden de bookmakers weer moeiteloos over op de competitie. In België zijn we inmiddels al gevorderd tot de achtste speelronde. Dat betekent dat er al enige lijn in de ranglijst komt. Club Brugge is koploper met slechts twee verliespunten. Het verloor deze competitie nog niet. Aanstaande zondag gaat Blauw-Zwart op bezoek in Gent. De thuisploeg verloor al tweemaal, waarvan de twee pandoering in het voorbije weekend plaatsvond in de eigen Ghelamco Arena. KAA Gent boog het hoofd voor Sint-Truiden: 1-2. Kan Gent de fiere koploper van dit moment wel verslaan of trekt Brugge de lijn van de voorbije weken gewoon door? Inzetten op deze topmatch kan vanaf nu via de bookmakers van VoetbalGokken.be!

Yves Vanderhaeghe: “Meer mentaliteit tonen tegen Club Brugge”

Ze zijn het in Gent al gewoon: om op achterstand komen. Trainer Yves Vanderhaeghe is die gewoonte inmiddels beu en hoopt tegen Club Brugge eindelijk scherpte te zien van de eerste tot de laatste speelseconde: “Mijn ploeg moet eens voor de spiegel gaan staan, meer duels aangaan en meer mentaliteit tonen als Club Brugge deze zondag langs gaat komen.” Het is niet voor niets dat de coach aan deze wedstrijd alludeert, want dinsdag hing zijn job aan een zijden draadje. Crisisoverleg met het bestuur, gevolgd door een etentje waar volgens Het Laatste Nieuws besloten zou zijn voorlopig door te gaan tonen aan dat het resultaat tegen Brugge weleens bepalend kan gaan zijn.

Brecht Dejaegere: “Als we van Brugge verliezen is het gat al negen punten”

Door de thuisnederlaag tegen STVV ligt er flink wat druk op de match van deze zondag. Niet alleen voor de coach, die op het randje van de afgrond balanceert, maar ook voor de spelers. Als ze nu niet opstaan, dan wordt het de rest van dit seizoen een achtervolgingsverhaal. Ook Brecht Dejaegere concludeert in gesprek met Voetbalkrant dat het nu of nooit is. “We konden een heel goeie zaak doen, zeker naar volgende week toe. We staan nu op zes punten en als je volgende week verliest zijn dat er meteen negen”, aldus Brecht Dejaegere. Het is voor hem duidelijk waar er richting de clash tegen Brugge nog beterschap mogelijk is. “Het tempo moet hoger. De bal moet sneller van voet naar voet en we moeten niet meer voor postbode spelen. Zo geraak je niet vooruit. Je moet de bal meer het werk laten doen, zeker tegen ploegen als Club Brugge.”

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden vanuit het kamp van de Buffalo’s. Renato Neto is op de weg terug na een zware knieblessure. Neto scoorde voorbije week in het beloftenteam van Gent en kan wellicht tegen Brugge alweer tot de selectie behoren.

Ivan Leko: “Mooie uitdaging om in Ghelamco Arena te gaan winnen”

Terwijl het in Gent aan alle kanten rommelt, loopt het bij Club Brugge eigenlijk allemaal wel op rolletjes. Oké, er werd met 0-1 verloren van Dortmund in de Champions League, maar iedereen – de Duitse media incluis – was het erover eens dat Brugge de betere ploeg was. Daarbij opgeteld de ongeslagen status in de competitie, is er alle reden voor trainer Ivan Leko en zijn mannen om met vertrouwen richting Gent te trekken: “We weten tegen wie we spelen. Het is voor ons een mooie uitdaging om in de Ghelamco Arena te gaan winnen. Ik zie en voel dat iedereen echt gemotiveerd is om in Gent te bewijzen dat wij beter zijn.” De Kroatische hoofdcoach heeft dan ook geen schrik van de tegenstander die in een situatie zit waarin gewonnen moet worden: “Schrik? je moet schrik hebben als je naar de oorlog gaat, niet voor een voetbalmatch hé”, zegt Leko met een ontspannen glimlach tegenover de journalist van Gent-TV. “Voor de spelers en fans van Gent is dit de mooiste en belangrijkste match van het seizoen, maar dat is hun probleem.”

“Grinta voor opdracht in en tegen Gent”

Als we de trainer moeten geloven is inzetten op een uitzege dan ook de beste optie: “Ik zie bij iedereen de grinta, ambitie, persoonlijkheid en mentaliteit voor die opdracht in en tegen Gent. Het is de moeilijkste verplaatsing op dit moment, maar het is voor ons een mooie uitdaging om te bewijzen dat we niet toevallig op kop staan.”

Statistieken

Spelers die op deze match willen inzetten luisteren beter niet enkel naar Leko, want de statistieken laten een misplaatst vertrouwen zien. Gent won de voorbije twee ontmoetingen die het in eigen huis tegen Club Brugge speelde. Op 8 maart van dit jaar werd het 1-0 voor de Buffalo’s. Drie maanden eerder zelfs 2-0. Het is al van 8 mei 2015 dat Blauw-Zwart nog eens kwam te winnen in de Ghelamco Arena.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KAA Gent tegen Club Brugge

Vaart u op de statistieken of het blakende vertrouwen dat Ivan Leko heeft in een zege op verplaatsing? De bookmakers hebben voor beide categorieën flinke odds klaarstaan. Allereerst de quoteringen bij winst van de thuisploeg. Die staan in het 1X2-spelsysteem op x 2,70. Een zege van koploper Club Brugge in het holst van de leeuw wordt iets lager ingeschaald: x 2,55. Kent deze clash geen winnaar? Dan worden de spelers op een gelijkspel uitbetaald. De uitkering bedraagt dan x 3,50 het ingelegde speelbedrag en dat is meteen de hoogste odd van deze Jupiler Pro League match!

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-match KAA Gent – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 23 september om 14:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. De pre-wedstrijdquoteringen zijn om te smullen, net als het affiche. Alle reden dus om mee te spelen en die match nog spannender te maken. Denkt u te weten wie de primus wordt in deze match? Ga dan direct door naar ons bookmakers overzicht en ontvang een straffe uitkering als uw voorspelling de juiste blijkt te zijn! Maak het mee op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

casinoking
20 september 2018

Benieuwd of KAA Gent klaar is voor de topploeg van Leko.

5 jaar geleden

kampioe...
21 september 2018

Club Brugge laat geen drie punten schieten dit weekend.

5 jaar geleden

bluearmy
22 september 2018

Dit moet makkelijk 0/2 van Club kunnen worden.

5 jaar geleden

rodedui...
23 september 2018

Yves versus Ivan :D Mooie competitie hebben we toch. Winnen wordt pak lastiger voor Brugge nu het slecht weer is in Gent!

5 jaar geleden

cronaldo
23 september 2018

Mooie 4-0 voor Club. Werelds partij van Moraes levert mij flink wat eurootjes op lmao

5 jaar geleden

zlatan20
23 september 2018

Gent doet het leuk maar krijgt hier echt een pandoering. Een pak and3rs wordt het als Brugge langskomt. Had in maar niet op Gent ingezet... Maja achteraf ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN