KAA Gent krijgt bezoek van Royal Antwerp FC in Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 januari 2021     1 REACTIE

In de Jupiler Pro League wordt dit weekeinde terug hard geknokt voor elke punt. In deze speelronde strijden KAA Gent en Royal Antwerp tegen elkaar voor de broodnodige punten. Beide teams smachten naar een driepunter en dat is voor de Belgische wedkantoren een goede reden om de quoteringen straf in te schalen. Speelt u mee via VoetbalGokken.be op de match Gent – Antwerp?

Hein Vanhaezebrouck: “Focussen op Royal Antwerp”

Na de match tegen K Beerschot VA treft KAA Gent dit weekeinde opnieuw een ploeg uit Antwerpen. In de Ghelamco Arena gaan de Buffalo’s het opnemen tegen Royal Antwerp. Na het gelijkspel bij Beerschot (1-1) is de taak voor zondag wel duidelijk vindt Gent-coach Hein Vanhaezebrouck. “We moeten ons focussen op de thuismatch tegen Royal Antwerp, want die wedstrijd moet gewonnen worden”, zegt de coach van de Gentse ploeg.

KAA Gent wint de wedstrijd
1.94
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Royal Antwerp wint de wedstrijd
3.60

“Een sterk parcours afleggen”

Ondanks de twaalfde plek op de ranglijst houden coach Vanhaezebrouck en zijn team de moed erin. Al moet er wel hard aan de weg getimmerd worden. “We moeten een heel sterk parcours afleggen om nog in play-off 1 te geraken, er zijn er zelfs die spreken van méér. Laat ons bekijken wat we doen in de volgende wedstrijden. Dan zullen we wel zien waar we terechtkomen”, aldus Vanhaezebrouck aan het slot van zijn voorbeschouwing.

Frank Vercauteren: “Werk te doe voor match in Gent”

Met de nieuwbakkencoach Frank Vercauteren ging Royal Antwerp voorbije weekeinde flink onderuit bij KV Mechelen (3-0) en dat mag volgens coach Vercauteren tegen KAA Gent niet gebeuren. “We moeten een bepaald niveau behalen en dat hebben we tegen KV Mechelen niet bereikt. Op een aantal vlakken hebben we toch nog veel werk voor de komende matches”, analyseert Vercauteren.

“Kijken naar de volgende match”

Om in de top acht te blijven, is een driepunter bij Gent van groot belang. De concurrentie is immers groot. Door een match te verliezen, kan Royal Antwerp snel afzakken in de tabel. Vercauteren houdt zich daar niet mee bezig. “Ik kijk daar niet naar en wil daar ook niet naar kijken. We moeten gewoon kijken naar de volgende match en doen wat we moeten doen. En dan zullen we zien waar we belanden”, aldus de nieuwe coach van RAFC in het slot van zijn bespiegelingen voorafgaand aan de match in Gent.

Statistieken

Royal Antwerp staat zesde in het Jupiler Pro league-rijtje van achttien ploegen. Club Brugge is de koploper met 42 punten en Royal Antwerp heeft elf punten minder dan de regerend landkampioen.

KAA Gent moet er nog harder aan trekken om de koploper bij te houden. De Buffalo’s staan pas twaalfde met 26 punten. Voor beide equipes geldt dat ze willen pogen zich te plaatsen voor PO1 en daarvoor is dit seizoen een plek bij de beste vier noodzakelijk.

Head 2 Head

Voorbije seizoen werd de match AA Gent – Royal Antwerp met 1-1 een gelijkspel in de Ghelamco Arena. Een seizoen eerder ging RAFC met drie punten lopen door Gent met 1-2 te verslaan. Eind 2018 werden de punten in Gent ook al gedeeld: 0-0.

Huidige vorm KAA Gent

Met de komst van coach Hein Vanhaezebrouck leek het tij te keren voor de Buffalo’s, maar inmiddels is de ploeg uit Gent terug in het sukkelstraatje beland. Voorbije week werd de match op verplaatsing bij K Beerschot VA niet gewonnen: 1-1 en gingen er bij KV Kortrijk ook onnodig punten verloren: 1-0. Eind december werd nog knap gewonnen van Club Brugge met 0-1.

Huidige vorm Royal Antwerp

Ook Royal Antwerp won de laatste match niet. Bij KV Mechelen ging de ploeg uit Antwerpen met 3-0 behoorlijk onderuit. De twee laatste matches van het oude jaar werden wel gewonnen: Charleroi 2-1 en Waasland-Beveren 0-3.

Lappenmand

Coach Vanhaezebrouck kan zondag niet beschikken over Alexandre De Bruyn en Vadis Odjidja-Ofoe. Beide spelers hebben last van een hamstringblessure. Royal Antwerp reist zonder Matheus (kuitblessure) en Jean Butez (enkelblessure) af naar Gent. Aurélio Buta gaat ook niet mee naar Gent. Dit in verband met een schorsing.

Prognose voor KAA Gent – Royal Antwerp

De Belgische wedkantoren belonen u graag op straffe odds als u de juiste uitslag van deze match weet in te vullen op het wedstrijdformulier. Zo keren de bookies de hoogste odd van deze wedstrijd uit als Royal Antwerp wint: x 3.60 keer de inleg.

Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem ingedeeld op x 3.50 keer uw speelbedrag. Mocht Gent winnen? Dan staat voor u een beloning van x 1.94 keer de inleg te wachten.

De Jupiler Pro League match KAA Gent – Royal Antwerp wordt gespeeld op zondag 17 januari om 13:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Laat via VoetbalGokken.be uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers of speel mee via live-betting op de match van Gent – Antwerp FC.


Reacties

riesjart
18 januari 2021

Lekker begin van Vercauteren bij RAFC ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN