Jupiler Pro League wedden: Sporting Charleroi – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 januari 2023     0 REACTIES

Deze zaterdag treffen voetbalclubs Sporting Charleroi en Royale Union SG elkaar in de Belgische Pro League voor een onderlinge match. Het competitieduel wordt gehouden in Stade du Pays de Charleroi. Welke ploeg pakt volgens u de drie punten in speelronde 23? Vergelijk de Belgische bookmakers, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Felice Mazzù: “Belangrijke match in teken van het behoud”

Sporting Charleroi pakte voorbije weekeinde een punt bij Club Brugge (2-2) en nu wil coach Felice Mazzù zich op gaan maken voor de volgende match dat tegen zijn ex-ploeg Royale Union zal zijn. “Die ga ik normaal voorbereiden. Je speelt dan tegen een ploeg die speelt voor de titel en waar veel positieve energie rond hangt. Het blijft een belangrijke match voor ons in het teken van het behoud. Ik bereid dat voor als een match met de kans om punten te pakken, niet omdat het een match van Union is”, zegt de coach van Sporting Charleroi.

“Hoger op tabel komen”

Toch voorspelt de coach geen gemakkelijke taak te klaren tegen de Brusselse formatie. “De statistieken zijn overduidelijk in het voordeel van Union, maar de match moet altijd eerst gespeeld worden. We moeten het niet hebben over titels of Europese kwalificatie. We moeten gewoon elk spel met plezier spelen en proberen zo hoog mogelijk in de tabel te komen”, aldus coach Mazzù.

Karel Geraerts: “Voorbije seizoen bijna nooit favoriet”

Royale Union SG heeft al tijden niet meer verloren in de Pro League. Coach Karel Geraerts kijkt dan ook zonder zorgen naar de komende wedstrijden. “Het team is erg belangrijk voor mij. Deze groep heeft enorme stappen vooruit gezet. Vorig seizoen waren we bijna nooit favoriet. Nu doen we nog steeds mee in de titelrace. We gaan ons voorbereiden op de volgende wedstrijd dat tegen Sporting Charleroi zal zijn”, vertelt coach Geraerts.

“Ambitieuze groep”

Royale Union doet nog op alle fronten mee, maar volgens coach Geraerts is dat geen probleem bij zijn spelers. Ik heb een zeer ambitieuze groep die nooit zal klagen over het drukke schema. We nemen elk spel zoals het komt en we zullen zien waar het ons brengt. In ieder geval ben ik liever in deze situatie dan al uitgeschakeld te worden in een van de competities”, aldus coach Geraerts.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat Royale Union SG op de tweede plek met 49 punten. De ploeg van coach Geraerts heeft zes punten minder dan de huidige koploper Racing Genk. Sporting Charleroi staat pas twaalfde met 27 punten evenveel als Anderlecht dat net een plaatsje hoger op de tabel staat.

Head 2 Head

De laatste wedstrijd die Charleroi thuis speelde tegen Royale Union was op 19 februari voorbije jaar. Coach Mazzù was toen trainer van Union SG en zegevierde ginds met 0-3 bij Charleroi. Ook in Brussel was Union SG voorbije seizoen de sterkste van de twee: 1-0.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi speelde voorbije weekeinde op verplaatsing bij Club Brugge. De ploeg van coach Felice Mazzù slaagde erin een punt te pakken bij de Bruggenaren (2-2). Drie dagen voor de trip naar Brugge werden de punten ook al gedeeld bij KAA Gent (0-0). Op 15 januari zegevierde de Carolo’s voor de laatste keer. Toen won Charleroi in eigen huis met 2-1 van KAS Eupen.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union speelde voorbije weekeinde thuis tegen OH Leuven. De ploeg van coach Geraerts zegevierde met 1-0 voor eigen publiek tegen OHL. Midweeks werd de match tegen Cercle Brugge een gelijkspel 1-1 in Brugge. De laatste Pro League match die Union SG verloor dateert van 11 september 2022. Toen wist Racing Genk de ploeg uit Brussel te overmeesteren met 1-2.

Lappenmand

Sporting Charleroi speelt zonder de geblesseerde verdediger Lioc Bessile en aanvaller Nadir Benbouali.

Royale Union mist verdediger Siebe Van Der Heyden en middenvelder Josse Rodriquez als zaterdag moet worden aangetreden tegen Sporting Charleroi.

Prognostiek

En dan is het nu tijd voor de voorspellingen en de odds! Onze prognose voor de match Sporting Charleroi – Royale Union SG sluit aan bij de bookies. De Belgische wedkantoren wijzen de Union SG aan als favoriet van dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Brusselse ploeg en zetten bij de online bookmakers in op een 0-2 zege van Royale Union. Wat is uw voorspelling voor deze JPL match?

Quoteringen Sporting Charleroi – Royale Union SG

Bij de Belgische wedkantoren verwacht men een zege van Royale Union en dus kunnen we de hoogste pre-odds bij dit duel vinden bij een overwinning van Sporting Charleroi. De bookmakers keren tot maximaal 3.65 keer de inleg uit als de Carolo’s winnen.

Mocht het een gelijkspel worden in het  Stade du Pays de Charleroi, dan kunt u quoteringen scoren die oplopen tot maximaal 3.65 keer de inleg.

De pre-odds bij een overwinning van Royale Union SG staan in het 1X2 spelsysteem op maximaal 1.98 keer uw speelbedrag ingedeeld en dat is ook nog een straffe odd bij winst van de nummer twee in de Pro League.

De Belgische Pro League match Sporting Charleroi – Royale Union SG wordt gespeeld op zaterdag 28 januari om 20:45 uur in het Stade du Pays de Charleroi. Krijgt u al goesting en weet u wie er wel dan niet gaan ontgoochelen? Vergelijk dan de pre-odds op VoetbalGokken.be en scoor straffe deals bij de Belgische voetbal wedkantoren!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN