Jupiler Pro League: wedden op match SV Zulte Waregem – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 oktober 2021     0 REACTIES

Deze zondag komt Zulte Waregem tegen KRC Genk in actie in de Jupiler Pro League. Beide ploegen treffen elkaar in de Elindus Arena te Waregem en spelen voor niets minder dan drie punten in de Belgische Pro League. Verwacht u een overwinning van Essevee of nemen de Genkies drie punten mee? Laat uw voorspellingen achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en ga voor de hoogste bonussen!

Francky Dury: “Op dit elan voortgaan tegen Genk”

Zulte Waregem komt langzaam maar zeker uit een diep dal. De ploeg van coach Francky Dury heeft nu drie matches op rij niet verloren en dat wil de coach vasthouden. “Wij moeten ervoor zorgen dat we onze focus houden en op dit elan voortgaan. We hadden dinsdag een belangrijke bekermatch en nu spelen we zondag thuis tegen Genk. Het zou leuk zijn als we het bevestigen”, blikt de trainer van Essevee vooruit naar de match tegen Genk.

“Energie steken in oplossingen”

De coach van Zulte Waregem kreeg enkele weken geleden het vertrouwen van de ploeg uit Waregem en Dury zelf gelooft er ook nog steeds in. “We moeten veel energie blijven steken in het oplossen van die achterstand. We moeten uit elke wedstrijd lessen trekken en als we het goed aanpakken staan ons nog mooie maanden te wachten.”

John van den Brom: “Essevee is geen kleine club”

Bij KRC Genk wordt de één na de andere match verloren. Genk-coach John van den Brom zag deze week zijn assistent al vertrekken. De coach hoopt dat er snel betere tijden komen, maar of dat zondag in Waregem al is, betwijfelt de T1 van Genk. “Essevee is geen kleine club, maar we moeten het tij snel doen keren”, stelt de coach van de Genkies vast.

“Elke match kansen creëren”

De coach weet wat er veranderen moet, wil Genk snel punten gaan rapen. “De spitsen moeten het de middenvelders makkelijker maken, zodat zij de verdedigers kunnen helpen. Misschien missen sommige jongens de frisheid om dat spurtje extra te trekken. Dat kan ik begrijpen maar niet accepteren. We moeten veel beter omschakelen. We blijven elke match kansen creëren, dat moet onze houvast zijn. Maar vanzelf gaan die ballen niet terug in doel vliegen, daar moet je op training keihard aan werken”, besluit de Nederlandse coach.

Statistieken

De Jupiler Pro League heeft er twaalf speelronden opzitten. De ploeg die de meeste punten bij elkaar heeft geharkt is Royale Union SG dat 25 punten heeft. KRC Genk staat op de tiende plaats met zeventien punten. Zulte Waregem vinden we terug op plek veertien met dertien punten. Het verschil met de ploegen uit Genk en Waregem is dus maar vier punten.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting van Zulte Waregem met KRC Genk was op 27 januari dit kalenderjaar. De Genkies zegevierden bij Essevee met 1-2. Een seizoen eerder was het ook de ploeg uit Genk die kwam winnen. Het werd toen 0-3 voor Genk. Zulte Waregem won voor het laatst in december 2016 van Genk. Soualiho Meite, tegenwoordig uitkomend voor SL Benfica, scoorde voor de ploeg uit Waregem.

Huidige vorm SV Zulte Waregem

Zulte Waregem begon deze week met een match op verplaatsing bij KV Mechelen. Het duel bij KVK werd een gelijkspel 2-2 waardoor Essevee een punt mee naar Waregem kon nemen. Midweeks werd de Belgische bekerwedstrijd tegen RWD Molenbeek gespeeld. Zulte won dat duel met 1-2 en bekert door naar de volgende ronde.

Huidige vorm Racing Genk

Racing Genk verloor haar laatste vijf duels. Twee van de vijf zijn verloren wedstrijden in de Europa Conference League. Dinamo Zagreb won met 0-3 van de ploeg van coach Van den Brom. Ook op bezoek bij West Ham United viel niets te halen voor de Genkies: 3-0. In de Belgische Pro League wisten Sporting Charleroi (2-0), KAS Eupen (3-2) en KAA Gent (0-3) de ploeg uit Genk van de punten te houden.

Lappenmand

De geblesseerde spelers bij Zulte Waregem zijn Joost van Aken (voetblessure), David Hubert (schouderblessure), Bent Sormo (blessure) en Lasse Vigen (spierblessure).

Genk komt zonder de geblesseerde verdediger Carlos Cuesta afreizen naar Waregem.

Prognose

En dan de prognose voor SV Zulte Waregem – KRC Genk. Onze wedtip is een gelijkspel: 1-1. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Jupiler Pro League match.

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij Zulte Waregem – Racing Genk.

Quoteringen SV Zulte Waregem – KRC Genk

De Belgische wedkantoren weten wel raad met deze match in de Jupiler Pro League. Zoals in vele matches wordt ook voor dit duel in de Elindus Arena straffe odds genoteerd in het 1X2 spelsysteem. De hoogste odd wordt gehanteerd als Essevee wint. U ontvangt als winnende voetbalwedde x 4.10 keer uw speelbedrag terug als de ploeg uit Waregem wint!

Nog een straffe beloning kunt u verwachten bij een gelijkspel. Als Zulte en Genk de punten delen worden spelers die hierop hebben gespeeld x 4.15 keer hun inleg rijker. Een zege van de Genkies is goed voor een beloning van x 1.68 keer uw wedbedrag.

De Belgische Pro League match SV Zulte Waregem – Racing Genk wordt gespeeld op zondag 31 oktober om 13:30 uur in de Elindus Arena te Waregem. Weet u welke ploeg gaat zegevieren? Voorspel de wedstrijd dan via VoetbalGokken.be en maak kans op straffe beloningen bij de beste Belgische bookmakerskantoren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN