Jupiler Pro League: Sint Truiden ontvangt koploper Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 december 2019     3 REACTIES

De Belgische wedkantoren waren snel klaar toen ze de odds moesten bepalen voor de Jupiler Pro League match van Sint Truiden tegen Club Brugge. De ploeg uit Brugge is torenhoog favoriet bij de bookies, dus als de thuisploeg weet te stunten wachten er hoge beloningen voor spelers die hierop hadden ingezet. VoetbalGokken.be zocht de beste quoteringen op en zet de belangrijkste statistieken voor u op een rij. En wat zeggen beide hoofdcoaches over het aankomende duel?

Philippe Clement: “Zaterdag op naar Sint Truiden”

Club Brugge speelde deze week de bekerwedstrijd tegen KV Oostende (1-1) en van die wedstrijd wil trainer Philippe Clement geen kopie zien tegen Sint Truiden waar zijn ploeg zaterdag tegen moet spelen. “Dit wil ik nooit meer zien. Zaterdag wacht ons weer de wedstrijd tegen Sint Truiden”, aldus Clement na die bekermatch.

Sint-Truiden wint de wedstrijd
9.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.75
Club Brugge wint de wedstrijd
1.33

“Om de 3 dagen een wedstrijd”

Ergens kan de trainer het ook wel verklaren waarom de voorafgaande match tegen Sint Truiden niet verliep zoals de trainer gehoopt had. “Sinds eind juli spelen we om de 3 dagen een wedstrijd”, merkt Clement op. “Ik heb jongens die al meer dan 30 matchen op de teller hebben staan dit seizoen.”

Zowel in de Jupiler Pro League, in de Croky Cup als in de Champions League is Club actief. Vooral in deze laatste maand van het jaar staat er nog een stevige kalender af te handelen. “Het is fijn dat we nog op elk front strijden, maar het formaat met zoveel wedstrijden in deze periode moeten de kalendermakers toch eens opnieuw bekijken, vind ik. Dat kan niet goed zijn voor het Belgische voetbal”, sluit Clement af bij Sporza.

Nick Hayen: “Hard gewerkt voor het treffen met Club”

Trainer Nick Hayen werd eind voorbije maand voor de leeuwen gegooid toen trainer Marc Bruys vertrok. De bekerwedstrijd die midweeks werd gespeeld tegen Zulte Waregem (3-0) was dan ook geen prettige start voor de assistent trainer die nu aan het roer van STVV staat.

“Motivatie, daar draait het om”

Hayen probeert de neuzen van al zijn spelers na een hectische week weer dezelfde richting op te krijgen, want de thuiswedstrijd tegen Club Brugge zal geen gemakkelijke opdracht worden. “Daar hebben we ook een hele week aan gewerkt”, zegt Hayen bij HLN. “Er is te weinig tijd om veel om te gooien. Motivatie. Daar draait het om als we zaterdagavond tegen Club spelen, maar het zal niet gemakkelijk werden voor ons om de punten thuis te houden.”

Statistieken

Het duel onder leiding van referee Dhondt is een treffen tussen de nummer tien en de nummer één uit de huidige ranglijst. Club Brugge staat met 39 uit 16 fier aan kop, Sint Truiden wist uit de voorbije zestien matches 21 punten te behalen en vinden we terug precies in het midden van de ranglijst op een tiende stek.

Head 2 Head

De voorbije jaren weet Sint Truiden het Club Brugge altijd moeilijk te maken op Stayen. STVV wist vorig jaar de ploeg uit Brugge nog op 2-2 te houden. Het seizoen ervoor won Brugge nipt met 0-1 en dat was terug de uitslag van het seizoen 2016 – 2017. De laatste keer dat STVV thuis van Club wist te winnen was op 24 juli 2015, toen direct in het begin van het seizoen Club Brugge op Stayen tegen een nederlaag opliep: 2-1.

Huidige vorm Sint Truiden

De voorbije speelronden gaat het telkens op en af met de ploeg. De laatste speelronde werd er op verplaatsing bij Genk netjes gewonnen: 1-2, maar amper zes dagen voordien ging STVV thuis keihard onderuit tegen Charleroi: 1-3. Het kan dus vriezen en dooien bij de ploeg die tot nu toe zes overwinningen wist te boeken, driemaal gelijk speelde en zeven keer met lege handen het veld verliet.

Huidige vorm Club Brugge

Ook de vorm van Club Brugge is redelijk wisselvallig te noemen al zitten er bij de Blue Army ook Champions League matches tussen die het beeld wat scheef trekken. Kijken we enkel naar de vaderlandse competitie dan heeft Club in de voorbije zes matches vier keer gewonnen. Dat was achtereenvolgens tegen SV Zulte Waregem (0-2), Kortrijk (3-0), Oostende (2-0) en voorbije speelronde 1-0 thuis tegen Moeskroen. Tussendoor was er het gelijke spel tegen Standard (1-1) en de pijnlijke nederlaag op verplaatsing bij Royal FC Antwerp: 2-1. Combineer dit met de twee CL-nederlagen en het gelijkspel dat in Galatasaray werd behaald en die balans is niet overmatig positief voor de competitieleider van België.

Lappenmand

STVV mist deze zaterdag op zeker doelman Kenny Steppe. Hij is out met een lieskwetsuur. Ook verdediger Jorge Teixeira ontbreekt nog altijd op het appel. De Portugees mist het duel tegen Club wegens een heupblessure. Op het middenveld en in de aanval kent Hayen geen personele problemen voortkomend uit blessureleed.

Club Brugge werkt met een compleet fitte selectie toe naar de uitwedstrijd tegen Sint Truiden, dat betekent dat ook sterkhouders Mignolet, Vormer en Vossen volledig inzetbaar zullen zijn. Voorbije weken zaten zij om uiteenlopende redenen één of meerdere malen in de lappenmand, maar hebben dat plekje inmiddels ingeruild voor een plek in de wedstrijdselectie.

Prognose

Onze voorspelling bij Unibet voor Sint Truiden – Club Brugge luidt: 1-2. Club Brugge wint weliswaar niet alles zomaar, maar de ploeg van trainer Clement heeft wel getoond in België veel clubs de baas te kunnen. Wij verwachten dan ook een zege voor de competitieleider van dit moment. Geen afgetekende, maar een kleine overwinning. Bent u het hiermee eens? Check dan onderstaande odds voor winst van Blue Army! Verwacht u meer weerstand van de thuisploeg en speculeert u graag op de verrassing? Ontdek dan welke quoteringen bij uw voorspelling horen in onderstaande overzicht.

Quoteringen Sint-Truiden – Club Brugge

Voor de wedstrijd op Stayen zijn de quoteringen als volgt ingedeeld. Winst van Sint Truiden wordt door de Belgische wedkantoren het meest aangedikt. Zegeviert de thuisspelende ploeg dan wordt uw inleg hierop x 9.50 keer meer waard. Voor een gelijkspel staat er met x 4.75 keer het speelbedrag nog een straffe odd voor u gereed in het 1X2 spelsysteem. Bent u op zoek naar de beste deal voor een zege van Club Brugge? Bij de bookmakers op VoetbalGokken.be staat winst van Club genoteerd op x 1.33 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League wedstrijd Sint Truiden – Club Brugge wordt gespeeld op zaterdag 7 december om 20:30 uur op Stayen te Sint Truiden. Check de bookmakerspage van VoetbalGokken.be en sluit uw persoonlijke deal met de bookie van uw keuze. Haal alles uit de kast wat er in de achttiende speelronde te halen is en speel mee met deze competitie wedstrijd.


Reacties

thegambler
6 december 2019

Dit gaat Club niet winnen. Clement en zijn mannen zijn al met Real bezig en niet met STVV.

4 jaar geleden

jupiler...
7 december 2019

Een 0-1 ingevuld bij de bookies ;)

4 jaar geleden

hansd
7 december 2019

Straffe odd voor een gelijkspel. Die gaan de bookies straks aan mij uitbetalen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN