Jupiler Pro League pre-odds: KRC Genk – Sporting Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 december 2021     0 REACTIES

Deze donderdag wordt de Belgische Pro League match KRC Genk – Sporting Charleroi gespeeld. De ploegen treffen elkaar midweeks in de Cegeka Arena te Genk. De Genkies hebben al lange tijd niet meer gewonnen in eigen huis. Gaat Genk punten rapen of nemen de Zebra’s drie punten mee terug naar Charleroi? Voorspel en win straffe bonussen bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Bernd Storck: “Donderdag wacht Charleroi”

KRC Genk heeft nog geen match gewonnen met nieuwbakken coach Bernd Storck aan het roer, maar de Duitse coach zag voorbije weekeinde tegen KAA Gent wel verbeteringen. “Ik heb positieve dingen gezien in het team. De organisatie was goed, maar we konden de druk niet opbouwen om zelf tot kansen te komen”, zegt coach Storck na de match in Gent en kijkt snel vooruit naar het thuisduel tegen Sporting Charleroi. “We hebben tijd nodig, ook al krijgen we die niet. Donderdag wacht Charleroi”, aldus de Duitse oefenmeester.

“Het gaat goedkomen”

Racing Genk staat pas elfde in de Belgische competitie, is uitgeschakeld in de Europa League en Belgische Beker. Genk-coach Storck wil de pijlen dan ook richten op de competitie. “Iedereen is positief, iedereen heeft voorbije week goed gespeeld en het gaat goedkomen in de vele matchen die we nog gaan spelen. Meer spelers hebben hun verantwoordelijkheid genomen”, zo zegt coach Storck.

Edward Still: “We kennen kwaliteiten van Genk”

Sporting Charleroi heeft het lang niet altijd gemakkelijk bij Genk. De Zebra’s zegevierden voor de laatste keer in 2017 op bezoek bij de Genkies. Dat is inmiddels al ruim vier jaar geleden. Tijd voor een zege op Genk vindt Charleroi-coach Edward Still, maar dat is niet zomaar gedaan beseft de oefenmeester. “We kennen de kwaliteiten van de tegenstander. Met hun positiewissels zijn ze moeilijk te stoppen”, aldus trainer Still.

“Geen open match”

Nu er het één en ander verandert bij Genk weet de coach van Charleroi niet wat zijn team te wachten staat. “Wordt het een open wedstrijd? Ik weet het niet zo zeker”, reageert de coach van Charleroi. “Met kwaliteit en intensiteit, ja, maar open, dat wordt niet gezegd. Maar goed, ik hoop dat het niet open is als Genk de bal heeft”, besluit de coach van Charleroi zijn relaas.

Statistieken

Deze week wordt in de Belgische Pro League de negentiende speelronde gespeeld. Na achttien duels staat Sporting Charleroi op de vierde plaats met 32 punten. De Zebra’s hebben acht punten minder dan koploper Royale Union SG. KRC Genk staat op de elfde plek met 22 punten.

Head 2 Head

De laatste keer dat Sporting Charleroi op bezoek kwam bij Racing Genk was op 18 oktober 2020. De Genkies zegevierden toen met 2-1 op de Zebra’s. Een match ervoor werd het nog 1-0 voor Genk.

De laatste keer dat Charleroi nog zegevierde op verplaatsing in Genk was in augustus van kalenderjaar 2017. Het werd toen 0-1 voor de ploeg uit Charleroi. In dat seizoen staat ook de laatste puntendeling tussen beide teams in de boeken.

Huidige vorm Racing Genk

Racing Genk speelde voorbije weekeinde een match op verplaatsing bij KAA Gent. De ploeg van coach Storck ging met 1-0 onderuit in de Ghelamco Arena te Gent. Midweeks werd ook de cruciale match in de Europa League tegen Rapid Wien verloren met 0-1. Begin december haalde Genk nog een punt op bij KV Mechelen. Achter de Kazerne werd het 1-1.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi wist voorbije vrijdag te zegevieren van KV Oostende. In eigen Stade du Pays de Charleroi werd met 1-0 gewonnen dankzij een treffer van Loic Bessile. Een week daarvoor werd Standard Luik met 0-3 overwonnen. Eind november ging de thuismatch tegen RSC Anderlecht verloren met 1-3.

Lappenmand

KRC Genk heeft met Daniel Munoz en Bryan Heynen twee spelers minder ter beschikking als het donderdag tegen Charleroi uitkomt. Het tweetal is geblesseerd.

Sporting Charleroi speelt donderdag zonder Jules Van Cleemput en Karim Zedadka. Beide spelers kampen met een langlopende blessure.

Prognose

En dan de prognose voor KRC Genk – Sporting Charleroi. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1. Wat is uw voorspelling voor dit duel in de Cegeka Arena?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze midweekse match in de Belgische Pro League.

Quoteringen KRC Genk – Sporting Charleroi

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen voor dit duel het hoogst in bij een gelijkspel. De maximale uitkering bij een puntendeling staat op x 3.85 keer uw speelbedrag ingedeeld. Een zege van Sporting Charleroi levert met een pre-odds van x 3.65 keer uw speelbedrag niet veel minder op.

Een overwinning van KRC Genk staat in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers genoteerd op een quotering van maximaal x 1.94 keer uw speelbedrag. Dat is toch bijna een verdubbeling van uw speelgeld.

De Belgische Pro League match KRC Genk – Sporting Charleroi wordt gespeeld op donderdag 16 december om 21:00 uur in de Cegeka Arena te Genk. Welke ploeg gaat volgens u drie punten scoren in Genk? Profiteer van de straffe pre-odds die de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be voor u paraat hebben staan.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN