Jupiler Pro League odds voor Standard Luik – Beerschot VA match

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 december 2021     0 REACTIES

Deze week worden er ook midweeks diverse Jupiler Pro League duels gespeeld. Deze dinsdag treffen Standard Luik en Beerschot VA elkaar aan in stadion Maurice Dufrasne. De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor u gereed staan in de pre-fase. Voorspelt u deze match via VoetbalGokken.be?

Luka Elsner: “Best mogelijke team opstellen tegen Beerschot”

Deze week worden er drie wedstrijden afgewerkt in de Belgische Pro League. Er zijn dus negen punten te rapen in een week en die wil Standard Luik-coach Luka Elsner graag behalen. Deze woensdag speelt de Rouches thuis tegen rode lantaarn Beerschot VA. “We hebben een cruciale week voor de boeg. Ik zal het best mogelijke team opstellen tegen Beerschot”, zegt de trainer die met zijn ploeg op de tiende plek van de Jupiler Pro League staat.

“Beerschot kan gevaarlijk zijn”

Ondanks dat Beerschot op de laatste plek van de Belgische competitie staat waakt trainer Elsner voor onderschatting. “Ze kunnen heel gevaarlijk zijn”, waarschuwt de coach van de Luikse ploeg. “Wij zijn wel in staat om ze onder druk te zetten en kansen te creëren. Ik hoop dat iedereen wil winnen en dat we dat ook gewoon kunnen doen”, concludeert coach Elsner.

Javier Torrente: “We hunkeren naar een resultaat”

Beerschot VA staat op de laatste plaats van de Belgische Pro League. Het gat met de nummer zeventien Zulte Waregem is inmiddels acht punten geworden. De ploeg van coach Torrento moet punten rapen wil het blijven handhaven in de Jupiler Pro League. “We hunkeren naar een resultaat”, zegt de coach die hoop heeft voor de match op verplaatsing bij Standard in Luik. “Vroeg of laat zullen we beloond worden voor onze tomeloze inzet”, zegt de coach van de Beren.

“Heel belangrijke match”

Ondanks de mindere prestaties is het vertrouwen van spelers en de coach niet in rook opgegaan. “We moeten vertrouwen blijven geven aan de spelers die we hebben”, zegt Torrento die verwacht dat al zijn spelers vol gas zullen geven op Sclessin. “Voor ons is deze match heel belangrijk. Iedereen staat te popelen om zulke matchen te spelen”, besluit de T1 van Beerschot VA.

Statistieken

De Belgische Pro League is achttien speelronden onderweg. Standard Luik staat op de tiende plaats met 23 punten. Beerschot VA staat op de laatste plek van de Belgische competitie. De rode lantaarn heeft nog maar negen punten. Koploper van de competitie is Royale Union SG met veertig punten.

Head 2 Head

Standard Luik en Beerschot VA speelden begin december nog tegen elkaar. Dit was in het kader van de Belgische beker. De Rouches zegevierden pas na extra tijd. In de reguliere speeltijd bleef het 0-0. In de verlenging scoorde Standaard tweemaal (2-0). In april dit jaar speelden de teams voor de laatste maal tegen elkaar in de Belgische competitie. Standard Luik won dat duel met 3-0.

Huidige vorm Standard Luik

Met coach Elsner aan het roer krabbelt Standard Luik weer wat op. Zo werd er voorbije weekeinde nog knap gewonnen van de nummer drie in de competitie, Royal Antwerp. De Luikenaren zegevierden met 2-3 in Bosuil Stadion. Een week eerder werd er nog verloren van Sporting Charleroi met 0-3.

Huidige vorm Beerschot VA

Beerschot VA speelde voorbije weekeinde op verplaatsing bij KAS Eupen. De ploeg van coach Torrente verloor er met 1-0. Ook de thuismatch tegen Royal Antwerp FC ging verloren. De stadsderby eindigde met 0-1 voor RAFC. De laatste keer dat de Beren drie punten boekten, was op 21 november in de match tegen KRC Genk (2-0).

Lappenmand

Standard Luik speelt woensdag zonder de zieke Daouda Peeters. De middenvelder lijdt aan een zenuwziekte en kan voorlopig nog niet meespelen. Het tweetal Selim Amallah en Nicolas Raskin zijn geschorst en moeten een match op de blaren zitten.

Beerschot VA kan niet beschikken over Frédéric Frans. De verdediger verblijft in de lappenmand door een gescheurde achillespees. Ook aanvallers Ismaila Coulibaly en Marius Noubissi zijn er door blessureleed niet bij.

Prognose

En dan de prognose voor Standard Luik – Beerschot VA. Onze wedtip is een zege van Standaard 2-0. Wat is uw voorspelling voor dit duel in Stade Maurice Dufrasne?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in de Belgische Pro League.

Quoteringen Standard Luik – Beerschot VA

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen het hoogst ingedeeld bij een zege van Beerschot VA. U kunt maximaal x 4.75 keer uw speelbedrag terugverdienen als de Beren zegevieren en u dit vooraf al had voorspeld.

Een puntendeling is ook een straffe bonus waard. Zo keren de bookmakers x 3.90 keer uw speelbedrag uit als het een gelijkspel wordt in Luik. Een overwinning van Standaard is goed voor een ferme uitkering van maximaal x 1.80 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – Beerschot VA wordt gespeeld op woensdag 15 december om 21:00 uur in Stade Maurice Dufrasne. Wilt u profiteren van de straffe pre-odds die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan? Ga dan naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en speel subiet mee voor de prijzen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN