Jupiler Pro League odds voor Anderlecht – Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 januari 2019     0 REACTIES

De Jupiler Pro League is deze week toe aan de 22e speelronde. Voor RSC Anderlecht de kans om thuis tegen KAS Eupen de verloren wedstrijd van voorbije week tegen KAA Gent weg te poetsen. Bij Eupen zijn ze het jaar goed van start gegaan en die euforie wil de ploeg zondag meenemen naar het Constant Vanden Stock stadion. De Belgische wedkantoren gooien er hoge odds tegenaan!

Fred Rutten: “Het medicijn, is resultaat halen tegen Eupen”

Voor de nieuwbakken coach van RSC Anderlecht Fred Rutten was zijn eerste wedstrijd in dienst van RSCA geen succes. De eerste wedstrijd na de winterstop werd in de Ghelamco Arena van KAA Gent verloren met 1-0. Maar voor het treffen met Eupen kijkt de trainer met frisse moed vooruit. “Het medicijn is resultaat halen. Ik geloof ook wel dat die fouten die we nu maken, er nog uit kunnen. Hopelijk zien we dat tegen Eupen al terug”, aldus Rutten in het Nieuwsblad.

“Verliezen tegen Eupen is geen optie”

RSCA staat vijfde in de competitie en heeft evenveel punten (34) als KAA Gent; dat zesde staat. Maar met de hete adem in de nek van Charleroi en St. Truiden (beide 33 punten) is Anderlecht zijn plek nog lang niet zeker. Rutten: “Een nieuwe coach is geen ‘Tita tovenaar’ die met een stokje zwaait en alles gaat in crescendo. Dat geloof ik niet. Maar verliezen van Eupen is geen optie, dat is het bij Anderlecht nooit: dat is de cultuur van deze club. Bij elk verliespunt en elke nederlaag staat de club in brand, en dat is normaal, maar play-off I halen zal niet zo vanzelfsprekend zijn, maar dat wist ik al. We moeten heel hard werken ook tegen Eupen.”

Alexis Saelemaekers: “Resultaat halen tegen Eupen”

Ook de 19-jarige RSCA-verdediger Alexis Saelemaekers hoopt op betere tijden tegen Eupen. “Onder Rutten zijn we teruggekeerd naar de basis. We focussen ons op ons eigen spel, niet op dat van de tegenstander. We willen elke match een resultaat halen en dat kan zondag tegen Eupen. We hebben nu zeventien punten achterstand op Genk. Het belangrijkste is dat we ons plaatsen voor play-off I. Daarna is alles nog mogelijk”, aldus Saelemaekers bij rtbf.be.

KAS Eupen heeft moeite met clubs uit de ‘top zes’

KAS Eupen zal zich niet gemakkelijk gaan overgeven in het Constant Vanden Stock stadion. Het team van trainer Claude Makélélé doet het de laatste wedstrijden goed. Voorbije weekend werd er met 4-1 gewonnen van hekkensluiter Sporting Lokeren. Cercle Brugge moest er op Boxing day ook al aan geloven. Het resultaat 0-1 was wat mager, maar genoeg voor drie punten. De ploeg van Makélélé staat tiende, maar kan niet heel gemakkelijk winnen van ploegen uit de top zes. Eerder al werd er met 0-2 verloren van KRC Genk en ook KAA Gent (2-0) was een treetje te hoog voor de formatie van de Franse coach. Standard Luik wist Eupen ook in te pakken door er met 3-0 van te winnen. De wedstrijd op verplaatsing is dan ook terug een uitdaging om een club uit de top zes de baas te zijn.

Statistieken

Komende zondag zal de eerste keer kunnen worden voor Eupen wint op verplaatsing bij Anderlecht. Anderlecht heeft in het Constant Vanden Stock stadion nog niet verloren van KAS. Sterker nog: zelfs een gelijkspel zat er tot noch toe in Brussel niet in. Een statistische voordeeltje dus voor Anderlecht dat overigens een kleine drie maanden geleden nog wel bij Eupen thuis verloor met 2-1.

Ook de ziekenboeg van RSCA is nog lang niet leeggelopen. Verdediger Sebastiaan Bornauw speelt vanwege een knieblessure niet mee tegen Eupen en ook middenvelders Adrien Trebel (knieblessure) en Jevhen Makarenko (achillespees) blijven zondag buiten beeld. “De kans dat Trebel zal spelen lijkt niet zo heel erg groot”, moet Rutten toegeven. “We bekijken het van dag tot dag. We zien wel.” Aanvaller Albert Sambi Lokonga (knieblessure) is ook nog twijfelachtig. KAS Eupen komt wel met een fitte selectie op Anderlecht aan.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Anderlecht – Eupen

De Belgische wedkantoren laten er geen gras over groeien. Winst van KAS Eupen bij Anderlecht thuis staat hoog genoteerd in het bookmaker 1X2 spelsysteem: x 6.15 keer uw inleg. Een gelijkspel in het Constant Vanden Stock stadion krijgt met x 4.35 keer uw speelbedrag een hele waardevolle quotering mee. Het meest voor de hand liggend is een thuiszege van RSCA. De odds daarvoor zijn met x 1.48 keer het speelbedrag nog altijd zeer de moeite van het meespelen waard.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro Leaguewedstrijd RSC Anderlecht – KAS Eupen wordt gespeeld op zondag 27 januari om 18:00 uur in het Constant Vanden Stock stadion. Verwacht u dat Paars/wit zijn zaakjes met de nieuwe coach Fred Rutten onder controle krijgt tegen Eupen? Of laten de gasten het thuispubliek beduusd achter door te winnen van RSCA? Speel mee en zet in op uw favoriete ploeg voor zondagavond!

Ontvang bij Ladbrokes een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij ladbrokes.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN