Jupiler Pro League odds: RSC Anderlecht – Sporting Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 maart 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat dit weekeinde de match tussen RSC Anderlecht en Royal Charleroi Sporting Club gepland. RSCA wil PO1 halen, maar heeft daar dit weekeinde op zeker drie punten voor nodig. Welk team gaat de volle mep rapen in het Lotto Park Stadion te Brussel? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en vindt straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren.

Vincent Kompany: “Beter zijn dan Charleroi”

Met nog twee speelronden te gaan in de reguliere competitie is het voor RSC Anderlecht van groot belang dat er zondag gewonnen wordt van Sporting Charleroi. RSCA-coach Vincent Kompany wil dan ook goed voorbereid aan deze thuismatch tegen Charleroi beginnen. “Elk detail telt nu. Ik wil dat onze ploeg in alles beter is dan Charleroi. Ik kijk naar zondag uit”, zegt de coach van Paars-wit in zijn persconferentie.

“Rotsvast geloof”

Net voor de interlandperiode werd RSC Anderlecht met 1-0 verslagen door KAA Gent die daarmee de vierde plek op de tabel van Anderlecht veroverde. Maar coach Kompany wil nog niet opgeven. “Plots staan we vijfde en dat kwam hard aan. Maar ik geloof rotsvast dat als we zes op zes pakken, we er bij gaan zijn. Ik denk dat nog één van de twee concurrenten iets gaat laten liggen. Het komt goed als wij ons werk doen. We kunnen nu niks meer doen dan onze wedstrijden winnen”, aldus de T1 van RSCA.

Edward Still: “Punten pakken tegen RSC Anderlecht”

Sporting Charleroi kan PO1 niet meer halen, maar de ploeg van coach Edward Still wil zes op zes halen om straks de play-offs voor de Europa Conference League te mogen spelen. Coach Still wil punten rapen in Brussel. “We gaan ons voorbereiden op RSC Anderlecht en zorgen dat we gefocust zijn. We moeten nog wat punten pakken, dat is onze realiteit”, zegt de coach van de Carolo’s in zijn persconferentie.

“Mooie bonus”

Als Charleroi verliest kan het ook de strijd om de Conference League ticket mislopen en dus wil coach Still in de laatste twee duels rapen wat er te rapen valt. “We letten niet op de rangschikking, we kijken alleen naar de dingen waar we controle over hebben. We willen graag zo hoog mogelijk op de ranglijst staan en dan zou winst op RSCA een mooie bonus zijn”, zo besluit coach Still.

Statistieken

Na 32 speelronden heeft RSC Anderlecht 58 punten en staat daarmee op de vijfde plaats. De ploeg van coach Kompany heeft evenveel punten als de nummer vier KAA Gent, maar door onderling resultaat staan de Buffalo’s op de vierde plek. Sporting Charleroi staat zesde met 51 punten en kan niet meer hoger op de tabel komen.

Head 2 Head

Voorbije kalenderjaar speelden Anderlecht voor de laatste keer tegen Sporting Charleroi. In januari 2021 zegevierde RSCA met 3-0 van Charleroi. Een seizoen eerder kwam er geen winnaar van het veld stappen. Op 8 december 2019 werd het 0-0 gelijkspel in Brussel. In de Jupiler Pro League wonnen de Carolo’s op 10 december 2017 voor de laatste keer van Paars-wit. Het werd toen 1-3.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht ging met een domper de interlandperiode in. Op 20 maart ging de match op verplaatsing bij KAA Gent verloren met 1-0. De ploeg uit Gent brak een lage ongeslagen reeks van Paars-wit. Op 30 januari jl. ging de match tegen Royale Union SG met 1-0 verloren.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi zegevierde voor de interlands van de Rode Duivels met 5-0 van Cercle Brugge. Uit de twee speelronden daarvoor werden twee punten geraapt. Bij KV Mechelen werd het 2-2 en bij thuis tegen Standard Luik 0-0. Op 19 februari verloor Charleroi voor het laatst. Toen waren ook de Carolo’s waren niet opgewassen tegen koploper Royale Union: 0-3.

Lappenmand

RSC Anderlecht mist zondag met Zeno Debast en Hannes Delcroix twee verdedigers voor het duel tegen Sporting Charleroi.

Sporting Charleroi kan zondag niet beschikken over middenvelder Karim Zedadka en aanvaller Fabio Ferraro.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege voor RSC Anderlecht. Wij voorspellen ook een overwinning van de Brusselse ploeg en vullen een 2-0 zege in bij de bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze eerste Pro League wedstrijd van dit weekeinde?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze een na laatste speelronde in de reguliere competitie.

Quoteringen RSC Anderlecht – Sporting Charleroi

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor het duel van Anderlecht – Charleroi voor u genoteerd. In het 1X2 spelsysteem van de online bookmakers staat de hoogste quotering ingedeeld bij een zege van Sporting Charleroi. U kunt maximaal x 5.75 keer de inleg verdienen als de bezoekers uit Charleroi komen winnen.

Een gelijkspel in het Lotto Park Stadion staat bij de online wedkantoren op maximaal x 4.75 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Wint Paars-wit deze 33ste speelronde van de Belgische Pro League? Dan kunt u maximaal x 1.50 keer het speelbedrag terugverdienen als Anderlecht zondag wint.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Royal Charleroi Sporting Club wordt gespeeld op zondag 3 april om 18:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Heeft u goesting te wedden op deze match? Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN